سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mrexcel

• 2010/02/03
    • 436
    • 81.00

RE: سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

در فرمول مرجع نمیتواند اشکال و ابجکت باشد
    زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريم

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
      • 153

يعني هيچ راهي نداره كه من بتونم شكلها رو بشمرم يا تابع بنويسم؟ من خيلي به اين كار نياز دارم و باتوجه به اينكه تعداد رديفهاي فايلم 1418 تاست نميتونم تك تك بشينم خودم جدا كنم. ميشه كمكم كنين؟

کامنت

• mrexcel

• 2010/02/03
        • 436
        • 81.00

با کد ویژوال بیسیک میتوانی اشیاء را انتخاب کرد و شمرد استاد شمس العلماء استاد وی بی هستند
        زنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريم

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
          • 153

مرسي از راهنماييتون ولي من هيچگونه آشنايي با وي بي ندارم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
            • 940

با درود فراوان

شما هدفی که دارین رو بفرمائید تا در آن مورد راهنمایی کنم که مد نظر شماست که سل ها را رنگیکنی با توجه به اشکال یا اینکه تعداد اشکال را میخواهید بشمرید؟
            در خدمتون هستم
            ---------------------------------------------------------------------------------------------------
            بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
            shamsololama@yahoo.com
            09177733411

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
              • 153

نوشته اصلی توسط shamsololama
              با درود فراوان

شما هدفی که دارین رو بفرمائید تا در آن مورد راهنمایی کنم که مد نظر شماست که سل ها را رنگیکنی با توجه به اشکال یا اینکه تعداد اشکال را میخواهید بشمرید؟
              در خدمتون هستم
              من متاسفانه هركاري كردم نتونستم فايل رو ضميمه كنم شما ببينيد. ببينين فايل كه من دارم 2 ستون داره با 1481 رديف كه رديف اول نام شركت رديف دوم وضعيت شركت كه متاسفانه چون از گزارش اينترنتي دانلود ميشه به اكسل به شكل shape مياردشون. اين شكلها 5 نوعن وقتي شركت ثبت نامش ناقصه يه دايره آبيه با علامت تعجب وقتي مرحله اوله دايره زرد با عدد 1 توي دايره مرحله 2 و 3 هم همينه فقط عددها ميشن 2و 3 و وقتي تائيد نهاييه دايره سبزه با يه تيك حالا من ميخوام ببينم چند تا شركت تو هركدوم از اين مراحل هستن. [hr]
              من هركاري كردم نتونستم فايل رو ضميمه كنم شما ببينيد. من يه فايل دارم كه 2 تا ستون داره با 1418 رديف ستون اول نام شركته و ستون دوم وضعيت ثبت نام شركت. متاسفانه اين گزارش رو من از سامانه اينترنتي بايد بگيرم و وقتي تبديل به اكسل ميكنم ستون دوم رو به شكل shape مياره. اين ستون شامل 5 شكله كه يكيش دايره آبي با علامت تعجبه 3 تاش دايره زرد با اعداد 1، 2 و 3 و يكيش هم دايره سبزه با تيك. حالا من ميخوام ببينم از هركدومه اين دايره ها چندتا دارم يعني چند تا شركت تو هركدوم از اين مراحل هستن.[hr]
              من هركاري كردم نتونستم فايل رو ضميمه كنم شما ببينيد. من يه فايل دارم كه 2 تا ستون داره با 1418 رديف ستون اول نام شركته و ستون دوم وضعيت ثبت نام شركت. متاسفانه اين گزارش رو من از سامانه اينترنتي بايد بگيرم و وقتي تبديل به اكسل ميكنم ستون دوم رو به شكل shape مياره.

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                • 940

با درود فراوان

دوست عزیز برای انجام این کار به چند روش میشه انجام داد یکی اینکه باید بر اساس متن های داخل شکلها برات بشمره که همانطور که فرمودیدن یکی علامت تعجب و و یک و دو سه و علامت تیک هست که اینها رو بشماره و ببینه از هرکدام چندتا داریم و در نهایت تعداد رو بده و یا اینکه بیاد این متنها رو برات وارد کنه داخل یک ستون که بعد با تابع مثلا کانت ایف بشه ازشون بهربرداری کنید و یا اینکه دستوری بنویسیم که بیاد بر اساس رنگ شکلها شمارش کنه و بگه هر کدوم از رنگها چندتا داریم و هم میشه برای اطمینان بیشتر متن داخل شکل و رنگ رو در دوستون روبری هم بنویسه که هم متنش و هم رنگش رو در اختیار داشته بایشم و وقتی وارد صفحه اکسل کنه که فکر میکنم خودتون وارد باشید که هر آماری رو ازش در بیارین

من یک نمونه رو براتون اینجا می نویسیم ولی چون نمونه فایل شما رو نداشتم ممکنه برای فایل شما نیاز به مقداری تغییر باشه که اگر نیاز بود فایل رو برام میل کنید تا براتون دستورش رو بنویسم

تو این مثال شکلها رو میشمارد و متن داخل و رنگشون هم تو ستون بی و سی م ینویسه

Sub Macro3()
                '
                ' Macro3 Macro
                ' Macro recorded 10/02/2011 by shamsololama
                Dim c As Shape
                For Each c In Sheet1.Shapes
                n = n + 1
                Range("b1").Offset(n, 0) = c.AlternativeText
                Range("b1").Offset(n, 1) = c.Fill.ForeColor
                Next
                MsgBox n & " tedad Ashkal "
                End Sub

---------------------------------------------------------------------------------------------------
                shamsololama@yahoo.com
                09177733411

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                  • 153

من خلاصه فايلم رو براتون ايميل كردم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                    • 940

نوشته اصلی توسط rosesefid
                    من خلاصه فايلم رو براتون ايميل كردم
                    با درود فراوان

من هنوز میل شما رو دریافت نکردم
                    shamsololama@yahoo.com
                    09177733411

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                      • 940

با درود فراوان

من فایل نمونه شما رو دیدم
                      اشکالی که در صفحه قرار دادین در واقع دارای رنگ نیستند و یک تصویر هست که رنگ تصویری که در شاپ قرار گرفته زرد و سبز و رنگ های دیگه هست که و خود شاپها رنگی ندارند ولی برای مشخص نمودن و متمایز کردن آنها برای شمار وب نوشته منحصر به فردی دارند که می توان از آن استفاده کرد که من نمونه فایلی که فرستادی رو کامل میکنم و برای شما می فرستم که در صورتی که همانچیزی که مد نظر شماست شده باشد از آن برای برنامه اصلی خود استفاده کنید.

البته در فایل نمونه ای که فرستادی دو تا از شکل ها رو برام نگذاشته بودی داریره ای که شماره یک داره و شماره سه من نمونه رو بدون این دو شکل انجام دادم

در این فایل نمونه فرمی باز شده و پس از زدن کلید جستجو شکل ها را به تفکیک شمارش کرده و جلوی هر کدام می نویسد که چه تعداد از آن شکل در صفحه وجود دارد

فایل نمونه:

[attachment=369]
                      فایل های پیوست شده
                      shamsololama@yahoo.com
                      09177733411

کامنت

• stochastic
                        • 2011/10/22
                        • 4

با سلام خدمت استاد گرامي شمس العلماء ،
                        تو نت كلي گشتم تا بتونم سايتي راجه به VBA پيدا كنم تا اينكه سايت خوب شما را ديدم.
                        بنده يك سوالي دارم اگر امكان داشته باشه به بنده كمك كنيد

من مي خواهم اطلاعات قيمت سهام را كه در سايت بورس هست ، در يك روز يا يك ساعت خاص برداشته و درفايل هاي مختلفي ذخيره كنم (با فرمت csv)
                        درحال حاضر قيمت سهام را در اين سايت مي توانيم مشاهده كنيم: http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1111

همچنين در اين سايت (http://old.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=111C10) نيز اطلاعات روزهاي خاص و يا در لحظه اي خاص را مي توانيم بصورت اكسل گرفته و ذخيره كنيم.

اطلاعات سهمام هاي مختلف بصورت خط به خط زير هم امده است.

آيا مي شه برنامه اي نوشت كه اين اطلاعات را خط به خط خوانده و با توجه به كد يا نماد سهام در فايلهاي مجرا در يك فلدر خاص ذخيره نمود؟ همچنين اگر فايل در فلدر مربوطه موجود بود به آن فايل اضافه گردد. (append شود)

ممنون ميشوم اگر لطف نموده و كمكم كنيد.
                        با تشكر

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                          • 940

نوشته اصلی توسط stochastic
                          با سلام خدمت استاد گرامي شمس العلماء ،
                          تو نت كلي گشتم تا بتونم سايتي راجه به VBA پيدا كنم تا اينكه سايت خوب شما را ديدم.
                          بنده يك سوالي دارم اگر امكان داشته باشه به بنده كمك كنيد

من مي خواهم اطلاعات قيمت سهام را كه در سايت بورس هست ، در يك روز يا يك ساعت خاص برداشته و درفايل هاي مختلفي ذخيره كنم (با فرمت csv)
                          درحال حاضر قيمت سهام را در اين سايت مي توانيم مشاهده كنيم: http://old.tsetmc.com/loader.aspx?ParTree=111C1111

همچنين در اين سايت (http://old.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=111C10) نيز اطلاعات روزهاي خاص و يا در لحظه اي خاص را مي توانيم بصورت اكسل گرفته و ذخيره كنيم.

اطلاعات سهمام هاي مختلف بصورت خط به خط زير هم امده است.

آيا مي شه برنامه اي نوشت كه اين اطلاعات را خط به خط خوانده و با توجه به كد يا نماد سهام در فايلهاي مجرا در يك فلدر خاص ذخيره نمود؟ همچنين اگر فايل در فلدر مربوطه موجود بود به آن فايل اضافه گردد. (append شود)

ممنون ميشوم اگر لطف نموده و كمكم كنيد.
                          با تشكر
                          با درود فراوان

منظور شما اینه که وقتی همه رو از سایت گرفتی و تو یک فایل اکسل ذخیره کردی برنامه باشه که این اطلاعات را آنالیز کنه و هر کدوم رو بر اساس تقسیم بندیهای که مد نظر شماست جدا گانه در فایلی و یا در فولدر خاصی ذخیره کنه؟

اگر چنین چیزی مد نظر شماست بله میشه و لی بهتر اینه که نمونه فایلی رو قرار بدین و تا از روی آن با هم صحبت کنیم
                          shamsololama@yahoo.com
                          09177733411

کامنت

• stochastic
                            • 2011/10/22
                            • 4

با سلام مجدد و تشكر از پاسخ گويي شما

در لينك موجود5 تا فايل هست : http://up1.iranblog.com/images/2kxs9jyu1g7dwp44go.rar
                            1- فايل اول مربوط به اطلاعات روزانه مي باشد
                            2- فايل دوم مربوط به اطلاعات لحظه اي مي باشد كه در طول روز بين ساعت 9 تا 12 مي توان از سايت گرفت
                            3- فايل سوم ليست نمادهاي سهام -فايل مرجع- مي باشد كه قابل افزايش بوده و ثابت نمي باشد يني ممكن است يكسري سهام وارد ليست بشوند
                            4-فلدر شماره 4 مربوط نمونه هايي است كه مي خواهيم خط به خط در فايل هاي مجزا ذخيره شوند و يا به فايل هاي موجود اضافه شوند
                            5- درضمن يكي از دوستان هم برنامه اي نوشته كه قديمي شده و برخي اشكالاتي دارد (فايل 5) ولي اين امكان را دارد كه فايل هاي را بروز كند مشكل ان اين است كه روي برخي از نمادها كه با ث يا س شروع مي شوند مشكل دارد چون فينگليش مي كند و همچنين مشكل ديگر آن اين است كه ليست مرجع آن بروز نيست

از وقتي كه مي گذاريد و حوصله شما بسيار ممنونم.

کامنت

• rosesefid

• 2011/07/24
                              • 153

بچه ها من يه فايل اكسل دارم فيلتر نميشه!!! وقتي فلش فيلتر رو رو ستون مورد نظرم كليك ميكنم تو اون قسمت كه بايد انتخاب كنم چيارو فيلتر كنم خاليه و فقط گزينه select all رو داره

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                                • 940

با درود فراوان
                                آفیسی که کارمیکنی چیه و لیستی که داری به چه ترتیب هست اگر این رو بگی بهتر میشه مشکل رو فهمید
                                ولی در هرصورت وقتی که میخوای فیلتر رو ایجاد کنیاول کل لیست سلکت کن و پس از انتخاب آن فلیتر رو ایجاد کن بعد از آن امتحان کن ببین بازم فلتر آیتم ها رو نشون میده یا نه؟
                                shamsololama@yahoo.com
                                09177733411

کامنت

چند لحظه..