سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • esyoo

• 2010/03/09
    • 151

RE: سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

سلام
    اگر امکانش هست به این سوال هم پاسخ بدید.
    واقعا الان در شرایطی هستم که به هیچ عنوان نمی تونم درست فکر کنم برای همین مزاحم شدم
    با تشکر
    http://forum.exceliran.com/showthread.php?tid=939
    [CENTER][URL="http://www.office-learning.ir/"]وب سایت آموزشی آفیس[/URL]
    [/CENTER]

کامنت

• stochastic
      • 2011/10/22
      • 4

نوشته اصلی توسط stochastic
      با سلام مجدد و تشكر از پاسخ گويي شما

در لينك موجود5 تا فايل هست : http://up1.iranblog.com/images/2kxs9jyu1g7dwp44go.rar
      1- فايل اول مربوط به اطلاعات روزانه مي باشد
      2- فايل دوم مربوط به اطلاعات لحظه اي مي باشد كه در طول روز بين ساعت 9 تا 12 مي توان از سايت گرفت
      3- فايل سوم ليست نمادهاي سهام -فايل مرجع- مي باشد كه قابل افزايش بوده و ثابت نمي باشد يني ممكن است يكسري سهام وارد ليست بشوند
      4-فلدر شماره 4 مربوط نمونه هايي است كه مي خواهيم خط به خط در فايل هاي مجزا ذخيره شوند و يا به فايل هاي موجود اضافه شوند
      5- درضمن يكي از دوستان هم برنامه اي نوشته كه قديمي شده و برخي اشكالاتي دارد (فايل 5) ولي اين امكان را دارد كه فايل هاي را بروز كند مشكل ان اين است كه روي برخي از نمادها كه با ث يا س شروع مي شوند مشكل دارد چون فينگليش مي كند و همچنين مشكل ديگر آن اين است كه ليست مرجع آن بروز نيست

از وقتي كه مي گذاريد و حوصله شما بسيار ممنونم.
      استاد سلام
      آیا مسأله رو خوب بیان کردم؟
      ممنون میشم پاسخ بدید

کامنت

• mohsen_persia

• 2011/10/24
        • 21

باسلام خدمت دوستان
        میخواستم بدونم که چطور میشه روزهای تعطیل ماه را مشخص کرد و نتیجه را در سلول دیگری نمایش داد .بطور مثال در ستون A1 تا A30 روزهای ماه وارد شده است ، روزهای تعطیل بصورت رنگی مشخص شود و در ستون B به ازای هر روز تعطیل عدد 1 ثبت گردد. با تشکر

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
          • 940

نوشته اصلی توسط esyoo
          سلام
          اگر امکانش هست به این سوال هم پاسخ بدید.
          واقعا الان در شرایطی هستم که به هیچ عنوان نمی تونم درست فکر کنم برای همین مزاحم شدم
          با تشکر
          http://forum.exceliran.com/showthread.php?tid=939
          با درود فراوان

جواب رو نوشتم [hr]

در لينك موجود5 تا فايل هست : http://up1.iranblog.com/images/2kxs9jyu1g7dwp44go.rar
          2- فايل دوم مربوط به اطلاعات لحظه اي مي باشد كه در طول روز بين ساعت 9 تا 12 مي توان از سايت گرفت
          3- فايل سوم ليست نمادهاي سهام -فايل مرجع- مي باشد كه قابل افزايش بوده و ثابت نمي باشد يني ممكن است يكسري سهام وارد ليست بشوند
          4-فلدر شماره 4 مربوط نمونه هايي است كه مي خواهيم خط به خط در فايل هاي مجزا ذخيره شوند و يا به فايل هاي موجود اضافه شوند
          5- درضمن يكي از دوستان هم برنامه اي نوشته كه قديمي شده و برخي اشكالاتي دارد (فايل 5) ولي اين امكان را دارد كه فايل هاي را بروز كند مشكل ان اين است كه روي برخي از نمادها كه با ث يا س شروع مي شوند مشكل دارد چون فينگليش مي كند و همچنين مشكل ديگر آن اين است كه ليست مرجع آن بروز نيست

استاد سلام
          ممنون میشم پاسخ بدید
          با درودفراوان
          من نمونه رو دیدم اگر لطف کنید در مورد آن صحبت کنیم که متوجه خواسته شما بشوم
          در خدمتون هستم[hr]
          نوشته اصلی توسط mohsen_persia
          باسلام خدمت دوستان
          میخواستم بدونم که چطور میشه روزهای تعطیل ماه را مشخص کرد و نتیجه را در سلول دیگری نمایش داد .بطور مثال در ستون A1 تا A30 روزهای ماه وارد شده است ، روزهای تعطیل بصورت رنگی مشخص شود و در ستون B به ازای هر روز تعطیل عدد 1 ثبت گردد. با تشکر
          با درود فراوان
          خوب این کار رو میشه با روشهای مختلفی انجام داد ولی اول ببینیم منظورا شما از روزهای تعطیل کدوم روزهاست مثلا روزهای جمعه اگر مد نظر شما باشه که با یک شرط میشه اینکار رو انجام داد ولی اگر تمامی روزهای تعطیل رسمی برابر تقویم مد نظر شماست نیاز هست که یک تقویم رو داشته باشیم که بر اساس آن روزهای تعطیل رو در ستون مورد نظر شما پیدا کرده و روی آن کارمون رو انجام بدیم
          ---------------------------------------------------------------------------------------------------
          بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
          shamsololama@yahoo.com
          09177733411

کامنت

• mohsen_persia

• 2011/10/24
            • 21

باسلام خدمت همه دوستان
            اگر ممکنه من رو راهنمائی کنید،میخواستم بدونم که چطور میشه روزهای تعطیل هفته را مشخص کرد و نتیجه را در سلول دیگری نمایش داد .بطور مثال در ستون A روزهای ماه وارد شده است ، روزهای تعطیل بصورت رنگی مشخص شود و در ستون B به ازای هر روز تعطیل عدد 1 ثبت گردد. با تشکر

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
              • 940

با دورد فراوان

من تو تاپیک قبل براتون نوشتم نخوندین
              ---------------------------------------------------------------------------------------------------
              shamsololama@yahoo.com
              09177733411

کامنت

• stochastic
                • 2011/10/22
                • 4

جواب رو نوشتم [hr]

استاد سلام
                ممنون میشم پاسخ بدید
                با درودفراوان
                من نمونه رو دیدم اگر لطف کنید در مورد آن صحبت کنیم که متوجه خواسته شما بشوم
                در خدمتون هستم

با سلام

در فايل ديتاها كه به دو روش ميشه آنها را گرفت(روزانه و در در زمان خاص) يك كد ديده مي شود كه مخصوص هر سهم مي باشد.
                كاري كه در نظر است اين است كه براساس آن كدها، هم سهم شناسايي شده و اطلاعات آنها به همان ترتيب ستونها خوانده شده و به فايل هر سهم بصورت مجزا اضافه گردد.

فايل روزانه يا زماني:

عنوان ستون1 | عنوان ستون2 | عنوان ستون3 | .......... | عنوان ستونn
                1111112 | 777 | 777777 |............ | سهم آلفا
                1111113 | 777 | 777777 | ............ | سهم بتا
                ........... ............ ............ ............
                1111114 | 777 | 777777 | ............ | سهم گاما

اگر فرض كنيم كه ستون 1 كد يونيك عددي سهم باشد برنامه براساس آن كد از فايل روزانه يا زماني ركود موربوطه را به انتهاي فايل هم سهم منتقل خواهد نمود:

فايل سهم ها--> مثلا آلفا:

عنوان ستون1 | عنوان ستون2 | عنوان ستون3 |.......... |عنوان ستونn
                1111112 | 777 | 777777 | ............ | سهم آلفا
                777777 | 555 | 777777 | ............ | سهم آلفا
                ........... | ............ | ............ | |............
                777777 | 585 | 7771257 | ............ | سهم آلفا

کامنت

• maysam5858
                  • 2013/11/05
                  • 1

اولا سلام خدمت استاد و دوستان محترم
                  اما بعد یک سئوال داشتم چطور می تونیم کمبو باکسها رو با همدیگر ارتباط داشته باشند ؟ منظورم را واضح تر بگم یعنی یک کمبوب باکس داریم و داخل اون اسم یک گروه کالای داریم مثل کنسرو ،کمپوت،روغن و . . . حالا می خوام وقتی که یکی از گزینه مثل کنسرو رو انتخاب کردم یک کمبو باکس دیگه باز بشه و زیر مجموعه اون انتخاب رو بیاره که زیر مجموعه اون گروه مثل تن ماهی - قارچ - لوبیا-مخلوط سبزیجات -ذرت وغیره. هست و حال وقتی انتخاب شد به شیت که گروه و این کالا وجود داره انتقال پیدا کنم
                  با تشکر فراوان از بزرگوان و اساتید محترم خودم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                    • 940

با درود فراوان

نمونه رو قرار دادم
                    فایل های پیوست شده
                    shamsololama@yahoo.com
                    09177733411

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                      • 940

با درود فراوان

فرمودین که کمبو باکس دوم پیدا نباشه و در صورت ورود کمبو باکس اول آن را مشاهد کنید

نمونه
                      فایل های پیوست شده
                      shamsololama@yahoo.com
                      09177733411

کامنت

• hassan2301
                        • 2014/02/11
                        • 2

گر بخواهیم فرمولی داشته باشیم که اطلاعات فردی و عددی مربوط به چندین نفر در شیت1 و اطلاعات همان افراد در شیت2 را پیدا کرده و در شیت 3 نشان دهد و داده های عددی آنان را جدا جدا برای هر شخص جمع کند چه باید کرد ؟
                        اگه میتونی جوابش هم به ایمیلم بفرستی hassan.n0765@gmail.com
                        ممنون میشم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                          • 4598
                          • 100.00

نوشته اصلی توسط hassan2301
                          گر بخواهیم فرمولی داشته باشیم که اطلاعات فردی و عددی مربوط به چندین نفر در شیت1 و اطلاعات همان افراد در شیت2 را پیدا کرده و در شیت 3 نشان دهد و داده های عددی آنان را جدا جدا برای هر شخص جمع کند چه باید کرد ؟
                          ممنون میشم

سلام دوست عزيز
                          اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم شما بايد از sumif استفاده كنيد

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                            • 2011/10/19
                            • 4377
                            • 70.00

ممنون میشم
                            از سه تابع sumif و Vlookup و mid باید استفاده کنید دوست عزیز

خدمت شما عارضم اینجا یک فروم هست اگر تا بحال در فرومی عضو نبودید باید خاطر نشان کنم پرسش و پاسخ ، بحث و گفتگو و... همه در چارچوب فروم صورت میگیره ایمیل دادن و گرفتن برای مسائل اینچنینی به هیچ وجه مرسوم نیست اگر در این فروم یا هر فروم دیگه ای عضو شدید به این شیوه عمل نکنید لطفا
                            [CENTER]
                            [SIGPIC][/SIGPIC]
                            [/CENTER]

کامنت

• nazir ahmad

• 2013/04/23
                              • 37

ممنون میشم
                              سلام دوست عزیز
                              اگر فایلت رو پیوست کنی فکر کنم زودتر به نتیجه برسی

یا حق
                              ================================================== ==========
                              ذهن ها را باید شست ---- فکر دیگر باید کرد ....... سفری از دل دنیای سیاه ---- تا دل نور و سحر باید کرد
                              ================================================== ==========

کامنت

• hassan2301
                                • 2014/02/11
                                • 2

سلام منظورتان درست متوجه نشدم میشه بیشتر راهنمایی کنید منون میشم

کامنت

چند لحظه..