مشکل بازیابی رمز عبور

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

مشکل بازیابی رمز عبور

با سلام

در مدت راه اندازی سایت برخی دوستان که با بنده آشنایی دارند با مشکل بازیابی رمز عبور مواجه بودند که بنده هم تنها راهنمایی که از دستم براومده اجاع اونها به مدیر سایت جناب آقای علی محمدی بوده ، با این حال خودم هم چندین بار چک کردم و هیچ ایمیلی برای بازیابی رمز عبور ارسال نمیشه ، از مدیرت سایت تقاضا دارم این مورد رو پیگیری فرمایند و مشکل برطرف بشه.
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]
  • Nima

• 2011/07/22
    • 385

با تشکر از جناب وطن پرست یک مشکل دیگه که برخی از کاربر ها و خود بنده باهاش مواجه هستیم اینه که اگه یه مدتی مثلا 15 تا 20 دقیقه تو سایت فعالیت نداشته باشی از سایت خودکار خارج میشی و باید دوباره لاگین کنی که این موضوع یکم کلافه کننده شده .
    [CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
    No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
    [COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]

[/CENTER]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
      • 2065
      • 72.00

با سلام
      پیرو صحبتهای آقای
      vatanparast و آقا nimaی عزیز این مطلب روهم اضافه کنم ؛ سایت به صورت خودکار آپدیت نمیشه وبرای نمایش پست های جدید باید صفحه رفرش ( Reload ) بشه . اگه شرایطی فراهم بشه که بتونیم از سایت بطور کاملاً آنلاین استفاده کنیم خیلی بهتره ( پیشنهاد میشه هر 1 دقیقه آپدیت بشه) .

با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
      Last edited by حسام بحرانی; 2014/01/18, 15:07.
      [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/CENTER]
      [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
      [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
      [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
        • 842
        • 100

با تشکر از همه دوستان و اساتید
        چشم،تمام این موارد اصلاح خواهد شد
        از تمام کاربران عزیز انجمن اکسل ایران درخواست دارم هر موردی که به نظر آنها برای بهبود تالار موثر است اعم از موارد اضافی در انجمن که باید حذف شود و یا موارد پیشنهادی خود و یا مواردی که در دیگر انجمن ها به کار گرفته شده و به نظر شما برای این تالار هم مفید است در همین تاپیک اعلام کنند تا در اسرع وقت به درخواست شما رسیدگی شود
        ممنون از توجه شما عزیزان
        Last edited by Behnam; 2013/11/09, 16:03.
        [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4377
          • 70.00

با درود

ایمیلی که برای بازیابی رمز عبور ارسال میشه بنده تست کردم تقریبا بعد از 2 روز ارسال شده ، بعد شامل محدودیت 24 ساعت میشه یعنی غیر قابل استفاده ، یک فکری به حال این موضوع بکنید .
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• mahsa shayesteh

• 2011/12/07
            • 272

سلام به دوستای گلم

این سیستم بازیابی رمز واقعا ایرادا داره ممنون از پیگیری استاد ، لطفا یه فکری براش بکنید
            [color=#FF0000]در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریند[/color]

کامنت

• mahsa shayesteh

• 2011/12/07
              • 272

ایراد دیگه ای هم که الان متوجه شدم امکان ثبت نام تو سایت انجمن هم نیست وقتی دکمه ثبت نام رو میزنی هیچ اتفاقی نمیفته
              [color=#FF0000]در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریند[/color]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                • 842
                • 100

نوشته اصلی توسط mahsa shayesteh
                ایراد دیگه ای هم که الان متوجه شدم امکان ثبت نام تو سایت انجمن هم نیست وقتی دکمه ثبت نام رو میزنی هیچ اتفاقی نمیفته
                چون پسوری که انتخاب می کنین week هست این مشکل به وجود میاد،اگه از @ و ... در پسورد استفاده کنین مشکلی نداره

کامنت

• hoosein62

• 2013/11/08
                  • 8

نوشته اصلی توسط vatanparast
                  با درود

ایمیلی که برای بازیابی رمز عبور ارسال میشه بنده تست کردم تقریبا بعد از 2 روز ارسال شده ، بعد شامل محدودیت 24 ساعت میشه یعنی غیر قابل استفاده ، یک فکری به حال این موضوع بکنید .
                  سلام
                  منم همین مشکل رو دارم
                  پسورد و برام بعد از 24 ساعت میفرسته که قابلیت تایید نداره و اکسپایر شده به حساب میاد
                  تا حالا چندین بار اقدام کردم که همیشه به همین منوال بوده

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                    • 842
                    • 100

من از تمام کاربران عزیز عذرخواهی می کنم،بنده دنبال این قضیه هستم،به نظر مشکل از هاست سایت است که انشااله پیگیر هستیم درست بشه،بازم از کاربرانی که این مشکل براشون بوجود اومده عذر میخواهیم

کامنت

چند لحظه..