کپی کردن روی فایلی که فیلتر شده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • najmehbhz
    • 2013/12/08
    • 1

کپی کردن روی فایلی که فیلتر شده

یک سوال دیگر هم اینکه می خواستم یک سری اعداد رو روی یک فایل فیلتر شده کپی کنم به صورتی که فقط روی فیلترها کپی بشه
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4376
    • 70.00

نوشته اصلی توسط najmehbhz
    یک سوال دیگر هم اینکه می خواستم یک سری اعداد رو روی یک فایل فیلتر شده کپی کنم به صورتی که فقط روی فیلترها کپی بشه
    درود
    قاعدتا برای کپی کردن نباید مشکلی داشته باشد یعنی بعد از فیلتر با کپی کردن اعداد شما تنها بر روی سلول هایی که دیده میشن کپی میشه اما به دلایلی که هنوز برای خودم هم مجهول هست گاهی مشکلاتی پیش میاد در این صورت باید سلول هایی که visible هستند رو انتخاب کنید و کپی رو انجام بدید برای اینکار محدوده داده هارو انتخاب می کنید و بعد با زدن ctrl+g بر اساس تصویر عمل کنید تا سل های visible انتخاب شده بعد کپی کنید نکته ای که باید توجه کنید تعداد داده هایی که کپی میکنید برابر با تعداد سل های انتخاب شده باشه
    فایل های پیوست شده

sigpic

کامنت

• zmmr
      • 2014/06/25
      • 1

حالا اگر بخواهیم اطلاعاتی رو در خانه هایی که فیلتر شده اند paste کنیم به طوری که فقط در خونه های فیلتر شده کپی بشه چه کنیم؟ چون وقتی اطلاعات یک ستون رو بخواهیم در ستون فیلتر شده کپی کنیم در زمان paste اطلاعات در قسمت هایی که با فیلتر جدا شده اند ذخیره میشوند نه در روی خانه های visible.

کامنت

چند لحظه..