[COLOR=#666666 !important]سلام [/COLOR][COLOR=#666666 !important]این دستورif که فرستادین مثل قبلی خطا میده علامت نشانگر روی عدد شماره 3 به صورت مشکی خاموش و روشن میشود انجام نمیدهد
[COLOR=#666666 !important]سلام [/COLOR][COLOR=#666666 !important]این دستورif که فرستادین مثل قبلی خطا میده علامت نشانگر روی عدد شماره 3 به صورت مشکی خاموش و روشن میشود انجام نمیدهد[/COLOR]
سلام
اره یجورای همینطوره یا بهتربگم چون پرسه کار اجار ماشین هست پس هر 3 ساعت تاخیر در بازگشت بمنزله یک روز اجار حساب میشود ودر اخر با محاسبه کردن مواردی دیگرtotal rent hesab mishavad
سلام
اره یجورای همینطوره یا بهتربگم چون پرسه کار اجار ماشین هست پس هر 3 ساعت تاخیر در بازگشت بمنزله یک روز اجار حساب میشود ودر اخر با محاسبه کردن مواردی دیگرtotal rent hesab mishavad
یعنی در ساعتی که ماشین اجاره شده باید همون ساعت ماشین برگرده اگر زودتر بود چه اتفاقی میفته؟
سلام مرسی ممنون فایلی رو که فرستادید دیدم امااگر یک اجاره کننده بیش از یک ماه یا یکسال باشه رو یعنی بخوایم بهمون نشون بده که در دو ستون دیگر سال و ماه رو باید چطور انجام بدیم
سلام مرسی ممنون فایلی رو که فرستادید دیدم امااگر یک اجاره کننده بیش از یک ماه یا یکسال باشه رو یعنی بخوایم بهمون نشون بده که در دو ستون دیگر سال و ماه رو باید چطور انجام بدیم
شما وقتی تعداد روز رو دارید به راحتی به ماه و سال قابل تبدیل هست
سلام آقا مهدی خوبهستین
ببخشید من میخواستم حاصل تفریق 2 عدد در 2 سلول راحساب کنم و همچنین منهای مقدار سلولی ضرب در عدد 200 ایا فرمول زیذ درست است
q5-p5)-l5*200)=
که جواب این در سلول r5 میباشد
سلام
وهمچنین میخواستم در ادامه سوال قبل جواب سلول r5 را در صورت مثبت بودن تقسیم به 2 کند ور سلول s5 قرار دهد .
من این شرط رو انجام دادم در
ست جواب نمیده.
یعنی درحالتی که منفی هم هست یک حاصل اشتباه میده (if(r5>0,r5/2,s5=
آیا درست نیست ممکنه راهنمایی ام کنید ممنون از لطفتون
با درود
در سلول s5 فرمول رو به این صورت بنویسید
کد PHP:
=if(r5<0;r5/2;"")
در مورد فرمول پست قبلیتون اولویت محاسبه ابتدا پرانتز سپس ضرب و در نهایت جمع و تفریق میباشد. خیلی ساده میتونید تست کنید که جوابی که میگیرین درسته یا نه.
کامنت