سلام مجدد خدمت دوستان خوبم
دوستان تا این جا خداروشکر به لطف کمک های شما دوستان عزیز جلو رفتم ولی متاسفانه نمی دانم چرا این مشکلات تمامی نداره و هر چی جلوتر میرم با مشکلات جدیدتری مواجه میشم که باز منو مجبور می کنه علارقم میل باطنیم مزاحم شما ببشم.
دوستان تا این جا تونستیم با کمک دوستان ماکرویی بسازیم که شیت هایی هم نام با داده های یکی از ستون ها(ستون نام ونام خانوادگی دانش آموز) بسازیم .دوستان مشکلی که در حال حاضر با آن مواجه شدم اینه که می خوام داده های یک سلول خاص که حاوی معدل دانش آموز است را با معدل دیگر دانش آموزان که در سلول مشابه همین سلول در دیگر شیت های قرار دارد را، مقایسه کنم و در انتها رتبه دانش آموز در یکی از سلول های هر شیت درج بشه.
دوستان متن ماکرویی که شیت ها رو می سازه رو خدمتتون میذارم که تونسته باشم بهتر منظورمو برسونم
Sub sheetnaming()
Sheets("Sheet2").Select
c = Range("I11").Value
For e = 2 To c + 1
Name = Range("G" & e).Value
Sheets("Sheet20").Select
Sheets("Sheet20").Copy After:=Sheets(Worksheets.Count)
ActiveSheet.Name = Name
ActiveSheet.Range("a1") = Name
Sheets("Sheet2").Select
ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Range("G" & e), Address:="", SubAddress:=Name & "!A1", TextToDisplay:=Name
Range("G2:G40").Select
With Selection.Font
.Name = "B Nazanin"
.Strikethrough = False
.Superscript = False
.Subscript = False
.OutlineFont = False
.Shadow = False
.TintAndShade = 0
.ThemeFont = xlThemeFontNone
End With
Selection.Font.Underline = xlUnderlineStyleNone
With Selection.Font
.Color = -10477568
.TintAndShade = 0
End With
With Selection.Font
.Color = -10477568
.TintAndShade = 0
End With
Next e
End Sub
دوستان تا این جا خداروشکر به لطف کمک های شما دوستان عزیز جلو رفتم ولی متاسفانه نمی دانم چرا این مشکلات تمامی نداره و هر چی جلوتر میرم با مشکلات جدیدتری مواجه میشم که باز منو مجبور می کنه علارقم میل باطنیم مزاحم شما ببشم.
دوستان تا این جا تونستیم با کمک دوستان ماکرویی بسازیم که شیت هایی هم نام با داده های یکی از ستون ها(ستون نام ونام خانوادگی دانش آموز) بسازیم .دوستان مشکلی که در حال حاضر با آن مواجه شدم اینه که می خوام داده های یک سلول خاص که حاوی معدل دانش آموز است را با معدل دیگر دانش آموزان که در سلول مشابه همین سلول در دیگر شیت های قرار دارد را، مقایسه کنم و در انتها رتبه دانش آموز در یکی از سلول های هر شیت درج بشه.
دوستان متن ماکرویی که شیت ها رو می سازه رو خدمتتون میذارم که تونسته باشم بهتر منظورمو برسونم
Sub sheetnaming()
Sheets("Sheet2").Select
c = Range("I11").Value
For e = 2 To c + 1
Name = Range("G" & e).Value
Sheets("Sheet20").Select
Sheets("Sheet20").Copy After:=Sheets(Worksheets.Count)
ActiveSheet.Name = Name
ActiveSheet.Range("a1") = Name
Sheets("Sheet2").Select
ActiveSheet.Hyperlinks.Add Anchor:=Range("G" & e), Address:="", SubAddress:=Name & "!A1", TextToDisplay:=Name
Range("G2:G40").Select
With Selection.Font
.Name = "B Nazanin"
.Strikethrough = False
.Superscript = False
.Subscript = False
.OutlineFont = False
.Shadow = False
.TintAndShade = 0
.ThemeFont = xlThemeFontNone
End With
Selection.Font.Underline = xlUnderlineStyleNone