مشکل در فایل اکسل برای مغازه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosseinamerey

• 2012/09/13
    • 193

دوست عزیز فکر کنم دچار تردید شدی که از اکسل استفاده کنی یا اکسس؟
    با اکسل هم میتونی به هدفت برسی
    من یه قسمت از فایل برات درست کردم کامل که شد برات تو انجمن آپ میکنم

کامنت

• bhe92

• 2014/01/17
      • 18

نوشته اصلی توسط hosseinamerey
      دوست عزیز فکر کنم دچار تردید شدی که از اکسل استفاده کنی یا اکسس؟
      با اکسل هم میتونی به هدفت برسی
      من یه قسمت از فایل برات درست کردم کامل که شد برات تو انجمن آپ میکنم
      ممنون از بابت کمکاتون میخواهم با کسل فقط کار کنم. باور کنید خیلی دلم میخواهد اکسل رو پیشرفته یاد بگیرم هزینش مهم نیست اموزش درست مهمه واسم

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

نوشته اصلی توسط bhe92
        بازم سلام
        استادان گرامی 30 نفر از پست ما دیدن کردن یعنی یکنفر جواب حتی یک مورد رو بلد نیست با چه دل خوشی عضو شدیم اولین پست رو زدیم
        خودم مشکل 4 را حل کردم توی انجمن سرچ کردم مرتبط با موضوع خودم پیدا نکردم و این پست را زدم حالا کسی نیست یه راهنمایی کوچیک بکنه
        سلام،
        مگر کل گردش کار هر فروشنده در سال چقدر هست که براي هر کدام يک صفحه مي خواهيد درست کنيد؟ هميشه هم ماکرو ها و دگمه ها ساده کننده کار نيستند.
        من جاي شما باشم در يک صفحه اطلاعات فروشندگان و جمع حساب آنها را تنظيم مي کنم سقف اعتبار را هم در همان صفحه تعيين مي کنم. و در يک صفحه ديگر کل گردش کار تمام فروشندگان.
        در موقع لزوم در صفحه دوم با استفاده از فيلتر، گردش کار يک فروشنده را جدا و پرينت مي گيرم.
        فايل ضميمه را نگاه کنيد. خانه هاي زمينه آبي اتوماتيک حساب مي شوند. ضمنا" DATA VALIDATION صفحه دوم را جوري نوشتم که در اکسل هاي قديمي هم کار کند، اگر اکسل شما جديد است مي توانيد ديتا وليديشن را مستقيما" به صفحه اول ارتباط دهيد تا فرمول نويسي يک کم کمتر شود. در بالاي صفحه اول هم با انتخاب يک فروشنده مي توانيد حساب وي را جداگانه ببينيد. البته با عجله فايل را درست کرده ام و ممکن است اشکالاتي هم داشته باشد ولي کليت آن درست است.
        اين فايل را هم به خاطر اينکه گله کرده بوديد به غيرتم بر خورد نوشتم و گرنه فقط بايد راهنمايي مي کردم فقط به خاطر تو (ببخشيد ... به خاطر شما).
        از شوخي گذشته فايل ضميمه اي را که نوشته بوديد خيلي خوب بود و اگر خودتان تنظيم کرده ايد به مقدار زيادي در اکسل وارد هستيد.
        فایل های پیوست شده
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• bhe92

• 2014/01/17
          • 18

علی جون ممنون از بابت زحمت هایی برای این فایل کشیدی عالیه بکارم میاید از بابت حرف های گذشته ام معذرت میخواهم بعضی از ما بمی ها زیر اواری هستیم تحمل و صبر نداریم شما و دیگر استادان به بزرگواری خودتون ببخشید فقط اگر مشتری هایم زیاد شود چطور از لیست باز شوی بالای شیت 1انرا جستجو کنم راهی هست در شیت 2 اگر بخواهم امار کلی یک مشتری را بدست بیاورم بازم برای پیدا کردن ان مشتری سخت است بین این همه مشتری که فیلتر هم شده اند

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1522
            • 71.67

نوشته اصلی توسط bhe92
            فقط اگر مشتری هایم زیاد شود چطور از لیست باز شوی بالای شیت 1انرا جستجو کنم راهی هست در شیت 2 اگر بخواهم امار کلی یک مشتری را بدست بیاورم بازم برای پیدا کردن ان مشتری سخت است بین این همه مشتری که فیلتر هم شده اند
            لازم نيست حتما" در ليست بازشو نام را پيدا و انتخاب کنيد، بلکه کافي است اسم را مستقيما" تايپ کنيد فقط بايد در تايپ دقت کنيد که اشتباه نکنيد يا فاصله اضافي يا ... به کار نبريد (البته اگر نام وارد شده جزو يکي از نامهاي ليست نباشد اکسل ايراد خواهد گرفت)، در شيت 2 هم موقع فيلتر کردن نامها به ترتيب الفبا ليست مي شوند و اين امر خيلي کمک خواهد کرد. يک نکته هم بگويم: توسط دگمه هاي ctrl+f هم مي توانيد نام را جستجو کنيد. به فرض مي خواهيد نام: "اسماعيل خادم" را تايپ کنيد ولي نمي دانيد که قبلا" در ليست "اسمعيل خادم" تايپ کرده ايد يا "اسماعيل خادم"! حال مي توانيد فقط قسمتي از نام را در قسمت find جستجو کنيد و ببينيد که در ليست قبلا" چه تايپ شده.
            پس دگمه هاي ctrl+f را مي زنيد تا پنجره find باز شده و آن وقت مثلا" عبارت "خادم" را جستجو مي کنيد.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..