کدهای فرم نویسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • leilaasgharpour@ymail.com

• 2013/12/23
    • 130

کدهای فرم نویسی

سلام من نیاز به طراحی فرم در اکسل دارم فرم را طراحی کرده ام اما از نحوه کدها اطلاعی ندارم بعنوان مثال میخواهم اطلاعات یک فیلد در خانهb2 واطلاعات فیلد دیگر درخانه e3همینطور اطلاعات در سل های متفاوت وبی نظمی باید بنشیند ومن کد نویسی انها رانمیدانم ضمنا کد برای فیلد ذخیره وبرای فیلد خروج از فرم را نیز میخواهم بدانم لطفا راهنمایی بفرمائیدممنون
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

سلام
    دوست عزیز این موضوع به دفعات در تالار ویژوال بیسیک مطرح شده و نمونه های زیادی هست سرچ کنید به نتیجه میرسید
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• leilaasgharpour@ymail.com

• 2013/12/23
      • 130

سلام من سرچ کردم یه چیزهای کلی پیدا کردم اینطوری که میخواستم پیدا نکردم لطفا ادرس بدید ممنون

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

سلام دوست عزيز،
        مقوله کد نويسي مقوله مفصلي است، مثل توابع داخلي اکسل آن طور نيست که من يک توضيح دهم و شما متوجه شويد، با اين وجود من يک عکس برايتان مي گذارم به آن توجه کنيد. من در يک فايل اکسل يک يوزر فرم تعريف کرده ام و در آن يک ليست باکس و يک command button گذاشته ام . فرم مربوطه به صورتي طراحي شده که اگر در ليست باکس چيزي وارد کنيد با فشار دگمه command button اطلاعات وارده در سل a1 درج خواهد شد. عکس پيوست نشان مي دهد که کد نويسي چنين چيزي چگونه است. اگر آن را متوجه مي شويد، با نگاه کردن به نمونه هاي فراوان ديگر روي سايت انواع و اقسام حالات ديگر را هم خواهيد آموخت. وگرنه پيشنهاد من شرکت در کلاسهاي آموزشي يا خواندن کتاب در اين مورد است. موفق باشيد.
        فایل های پیوست شده
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
          • 172

دوست عزیز منم مثل شما مبتدی ام ولی حسابی دارم تلاش و مطالعه میکنم وخیلی هم خوب پیشرفت داشته ام باید نمونه های مختلف پیدا کنی و روش کار کنی کتاب vbaدراکسل را بگیرو بخون خیلی مفیده وبهتر از همه شرککت در این انجمن هستش که خیلی عالیه

کامنت

چند لحظه..