سلام من نیاز به طراحی فرم در اکسل دارم فرم را طراحی کرده ام اما از نحوه کدها اطلاعی ندارم بعنوان مثال میخواهم اطلاعات یک فیلد در خانهb2 واطلاعات فیلد دیگر درخانه e3همینطور اطلاعات در سل های متفاوت وبی نظمی باید بنشیند ومن کد نویسی انها رانمیدانم ضمنا کد برای فیلد ذخیره وبرای فیلد خروج از فرم را نیز میخواهم بدانم لطفا راهنمایی بفرمائیدممنون
کدهای فرم نویسی
Collapse
X
-
-
سلام
دوست عزیز این موضوع به دفعات در تالار ویژوال بیسیک مطرح شده و نمونه های زیادی هست سرچ کنید به نتیجه میرسید[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER] -
کامنت
-
سلام دوست عزيز،
مقوله کد نويسي مقوله مفصلي است، مثل توابع داخلي اکسل آن طور نيست که من يک توضيح دهم و شما متوجه شويد، با اين وجود من يک عکس برايتان مي گذارم به آن توجه کنيد. من در يک فايل اکسل يک يوزر فرم تعريف کرده ام و در آن يک ليست باکس و يک command button گذاشته ام . فرم مربوطه به صورتي طراحي شده که اگر در ليست باکس چيزي وارد کنيد با فشار دگمه command button اطلاعات وارده در سل a1 درج خواهد شد. عکس پيوست نشان مي دهد که کد نويسي چنين چيزي چگونه است. اگر آن را متوجه مي شويد، با نگاه کردن به نمونه هاي فراوان ديگر روي سايت انواع و اقسام حالات ديگر را هم خواهيد آموخت. وگرنه پيشنهاد من شرکت در کلاسهاي آموزشي يا خواندن کتاب در اين مورد است. موفق باشيد.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
کامنت