به چه میزان از نحوه پاسخگویی در انجمن رضایت دارید؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

این تاپیک هم به نوعی نمره انجمن رو تعیین میکنه و ملاکی برای عملکرد یک سال گذشته
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

درود

لازم شد یک بار دیگه به این موضوع بپردازم، فارغ از اینکه در این انجمن مسئولیتی دارم به جرأت میتونم بگم انجمن اکسل ایران چه به لحاظ پاسخ گویی چه به لحاظ احترام به کاربران در سطح فروم های ایرانی نظیر نداره ، غیر از یک فروم دیگه تا بحال نشده در ده ها فروم تخصصی که عضو هستم سوالی مطرح کرده باشم و پاسخی بگیرم یا برخورد مناسبی رو شاهد باشم ، امیدوارم این انجمن سال ها به این رویه خودش ادامه بده و هر روز بهتر از دیروز عمل کنه
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• Mohammad Acc

• 2015/01/13
        • 41
        • 51.00

الحق بدون هیچ چشمداشتی بهترین پاسخ ها رو دریافت کردم

کامنت

• دکتر علیزاده

• 2021/11/27
          • 61

سلام در نظرسنجی فقط نتیجه نظرسنجی رو میاره چطور باید در نظرسنجی شرکت کرد؟؟؟
          [SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
          [/SIZE]

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
            • 2065
            • 72.00

در این نظرسنجی رای داده اید؟

نوشته اصلی توسط دکتر علیزاده
            سلام در نظرسنجی فقط نتیجه نظرسنجی رو میاره چطور باید در نظرسنجی شرکت کرد؟؟؟
            سلام
            در صورتی که قبلاً در این نظرسنجی رای داده باشید دیگر نمی توانید در نظر سنجی شرکت کنید.
            موفق باشید.
            [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/CENTER]
            [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
            [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
            [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]

کامنت

• دکتر علیزاده

• 2021/11/27
              • 61

سلام بر همه دوستان و اساتید وشیفتگان خدمت بی ادعا
              بزار با صراحت بگم خدمتتون من از نحوه پاسخگوئی اصلا رضایت ندارم البته صاحب اختیارین که پاسح ما ها که تازه کاریم ندهید ولی حداقل میتوانید در جواب سوال ما یک علامت سکوت برامون بفرستید
              من در عرض چهار روز یک سوال را 4 نوبت ارسال کردم یعنی در این 4 روز از صاحب نظرها کسی سوال ما را ندیده است ؟؟؟؟؟؟
              (الله الاعلم) خلا صه من جواب سوالم را نگرفتم.(البته فقط آقای میثم مقدم دستش درد نکنه فرمودند جواب دو مورد از سه بند آماده است و قراره در آینده نزدیک عنایت فرمایند ولی...)
              و این جسارت مرا در پاسخگوئی به نظرسنجی شما را ببخشید لازم نیست همه جواب نظرسنجی گل وبلبل باشد واین نظر شخصی بنده یود میدانم یقینا حق با ما نیست چرا باید سوال بپرسیم .......
              ومن الله التوفيق وعليه التكلان
              1401/10/17 شنبه

[SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
              [/SIZE]

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
                • 523
                • 51.00

نوشته اصلی توسط دکتر علیزاده
                سلام بر همه دوستان و اساتید وشیفتگان خدمت بی ادعا
                بزار با صراحت بگم خدمتتون من از نحوه پاسخگوئی اصلا رضایت ندارم البته صاحب اختیارین که پاسح ما ها که تازه کاریم ندهید ولی حداقل میتوانید در جواب سوال ما یک علامت سکوت برامون بفرستید
                من در عرض چهار روز یک سوال را 4 نوبت ارسال کردم یعنی در این 4 روز از صاحب نظرها کسی سوال ما را ندیده است ؟؟؟؟؟؟
                (الله الاعلم) خلا صه من جواب سوالم را نگرفتم.(البته فقط آقای میثم مقدم دستش درد نکنه فرمودند جواب دو مورد از سه بند آماده است و قراره در آینده نزدیک عنایت فرمایند ولی...)
                و این جسارت مرا در پاسخگوئی به نظرسنجی شما را ببخشید لازم نیست همه جواب نظرسنجی گل وبلبل باشد واین نظر شخصی بنده یود میدانم یقینا حق با ما نیست چرا باید سوال بپرسیم .......
                ومن الله التوفيق وعليه التكلان
                1401/10/17 شنبه

جناب آقای علیزاده
                با سلام و وقت بخیر
                من الان حدود 9 سال هست که عضو این انجمن هستم و بارها و بارها سوالات زیادی داشتم و اساتید گاها دیر یا زود جواب داده اند .
                مشکلات حال حاضر برای همه وجود داره و این دوستان که کاملا خالصانه و بدون دریافت مبلغی برای این موضوعات وقت میزارن هم مشکلات خودشون رو دارند .
                مطمئن باشید این عزیزان در پاسخویی هیچ وقت کوتاهی نکرده و نمی کنند . ممکنه مطلب شما نیاز به تامل داشته باشه و یا فرصت فکر بخواد .
                نظر شما بسیار محترمه و من فقط می خواستم شما رو به صبوری دعوت کنم همین .

تشکر ویژه از همه اساتید .
                Last edited by علی فاطمی; 2023/01/10, 10:41.
                [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
                [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..