مقایسه داده ها در دوستون وهای لایت کردن مشترک ها
Collapse
X
-
خطاب به generalsamad
من دستور رو مینوسم ولی ارور میده!!!
منظورم مقایسه دو سلول در دو ستون مختلف است دستورتون ارور داره خواهشا راهنمایی کنیدBook1.xlsx
طبق فایل اکسل میخواهم سلول ها به ترتیب در هر سطر به هم جداگانه مقایسه بشن و در آخر مشخص بشه کلا چند تا سطر با هم برابری دارن؟؟؟ و چند تا سطر برابر نیستند؟؟؟
با توجه به پست اولی من فرمولتون رونوشتم
فایل ضمیمه گردیدفایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام به دوستان عزيز
من همون مشكل قديمي رو كه دوستان توي صفحات قبل توضيح دادن دارم.
"مقايسه 2 ستون در 2 شيت مختلف و هايلايت غير مشترك ها"
يه فايل اكسل هست با 2 شيت كه اين شيت ها يك ستون مشترك بنام "مانده حساب" دارند. اما ستون "مانده حساب" در شيت 1 از يك راه ديگر و ستون "مانده حساب" در شيت 2 از يك راه ديگر بدست ميان.
من ميخام اين 2 تا ستون رو با هم مقايسه كنم و اونايي كه مشترك نيستن (يعني اختلاف حساب دارند) برام هايلايت كنه تا ببينم مشكلم از كجا بوده كه قيمت ها يكي درنيومدن.
حالا با استفاده از conditional formating (كه البته ديدم فقط در يك شيت كار ميكنه) يا ماكرو (كه اصلا ماكرو نويسي بلد نيستم) و يا دستور ديگه اي كه شما عزيزان بلد هستيد
خيلي وقته فكرمو درگير كرده ممنون ميشم كمكم كنيد
مرسيکامنت
-
-
سلام
من یه نمونه فایل درست کردم برای شما امید وارم به کارتون بیاد . در این فایل هم از Conditional استفاده کردم برای نمایان شدن هم یه فرمول نویسی ساده .فایل های پیوست شده:min10::min18::min13::min22:کامنت
-
با سلام و کسب اجازه از دوستانی که در پست های قبل زحمت کشیدند
با استفاده از فرمول زیر نیز قابل انجام است
کد PHP:=if(c2<>value(vlookup(b2,b!b:c,2,false)),c2-b!c3,"")
فایل های پیوست شدهکامنت
-
با سلام
با اجازه جناب iranweld و دوستان
از این فرمول استفاده شده
کد PHP:=IF(C2<>VALUE(VLOOKUP(B2;B!B:C;2;FALSE));C2-B!C3;"")
در شیت A تاریخ رو گرفته و در شیت B تاریخ مورد نظر رو جستجو و مقدار مانده حساب اون تاریخ رو بدست میاره که اگه اگه مقدار مانده حساب C2 در شیت A (برای سطر اول) مخالف مقدار برگشتی از تابع جستجو بود این عمل رو انجام خواهد داد
مقدار مانده حساب C2 در شیت A رو از مقدار برگشتی از تابع جستجو ( در شیت B سلول C3) کم میکنه
در غیر اینصورت ،اختلاف عددی بین اون تاریخ در هر دو شیت وجود نداشته و اون سلول رو "" خالی قرار میدهLast edited by generalsamad; 2015/06/03, 02:44.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
بنظر من برای این سوال اصلا به چنین فرمولهای نسبتا پیچیده احتیاج نیست فقط کاقیه مانده ها رو از هم به ترتیب با یه فرمول ساده کم کنید ، مثلا در سلول d1 بنویسید :
کد PHP:=C2-B!C3
اگر تاریخهای مانده حسابها با هم متفاوت باشه و برحسب تاریخ بخواهید مقایرت گیری کنید که کلا میشه یه چیز دیگه که با هیچ کدوم از این فرمولها جوابگو نیست و راهکارهای خودشو داره که تو این سوال این مساله مطرح نیست .[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
طبق فایل ضمیمه فرمول شما بهتره قرار بگیره
ولی زمانی میشه از این فرمول استفاده کرد که ترتیب تاریخها در دو شیت به یک صورت باشه و همچنین برای هر دو شیت تاریخهای یکسانی داشته باشیم
به فرض اگه در یک شیت تاریخها همه پشت سرهم (از لحاظ مرتب سازی و همچنین بین تاریخها سلول خالی نداشته باشیم و شاید توی یک شیت یک تاریخ خاص رو نداشته باشیم) ولی در شیت دیگه یکی از این سه شرط رعایت نشه اونوقت این فرمول جوابگو نیست
زمانی این فرمول جواب میده که از هر لحاظ در هر دو شیت اطلاعات یک جور وارد بشه( از لحاظ ترتیب و سلولهای خالی بین تاریخها و تاریخهای یکسان در دو شیت)[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
طبق فایل ضمیمه فرمول شما بهتره قرار بگیره
ولی زمانی میشه از این فرمول استفاده کرد که ترتیب تاریخها در دو شیت به یک صورت باشه و همچنین برای هر دو شیت تاریخهای یکسانی داشته باشیم
به فرض اگه در یک شیت تاریخها همه پشت سرهم (از لحاظ مرتب سازی و همچنین بین تاریخها سلول خالی نداشته باشیم و شاید توی یک شیت یک تاریخ خاص رو نداشته باشیم) ولی در شیت دیگه یکی از این سه شرط رعایت نشه اونوقت این فرمول جوابگو نیست
زمانی این فرمول جواب میده که از هر لحاظ در هر دو شیت اطلاعات یک جور وارد بشه( از لحاظ ترتیب و سلولهای خالی بین تاریخها و تاریخهای یکسان در دو شیت)
کد PHP:=if(c2<>value(vlookup(b2;b!b:c;2;false));c2-b!c3;"")
[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
مقايسه دو ستون در اكسل و حذف شماره هاي مشابه ستون دوم كه در ستون اول موجود ميباشند از ستون اول
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
من دو ستون دارم تو اكسل كه اوليش حدود 30000 ركورد و دوميش حدود 2200 ركورد داره . بيشتر ركوردهاي موجود در ستون 2 توي ستون يك هم هستن . ميخوام تمام ركوردهاي ستون 2 كه با ستون يك مشترك هسنتد رو از ستون يك حذف كنم .لطفا راهنمايي ميفرمائيد.چند تا از فرمولهايي كه دوستان گفته بودند رو اجرا كردم ولي انجام نشد.ضمنا از اكسل 2013 استفاده ميكنم.
ممنونکامنت
-
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
من دو ستون دارم تو اكسل كه اوليش حدود 30000 ركورد و دوميش حدود 2200 ركورد داره . بيشتر ركوردهاي موجود در ستون 2 توي ستون يك هم هستن . ميخوام تمام ركوردهاي ستون 2 كه با ستون يك مشترك هسنتد رو از ستون يك حذف كنم .لطفا راهنمايي ميفرمائيد.چند تا از فرمولهايي كه دوستان گفته بودند رو اجرا كردم ولي انجام نشد.ضمنا از اكسل 2013 استفاده ميكنم.
ممنون
فرض کنيم ستون اول ستون a و شامل 30000 رکورد و ستون دوم ستون b و شامل 2200 رکورد باشد، در ستون c در خانه c1 فرمول زير را نوشته به سمت پايين تا هم ارز داده هاي ستون a درگ کنيد:
کد PHP:=if(countif($b$1:$b$2200;a1)>0;"";a1)
[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
سلام،
فرض کنيم ستون اول ستون a و شامل 30000 رکورد و ستون دوم ستون b و شامل 2200 رکورد باشد، در ستون c در خانه c1 فرمول زير را نوشته به سمت پايين تا هم ارز داده هاي ستون a درگ کنيد:
کد PHP:=if(countif($b$1:$b$2200;a1)>0;"";a1)
ممنون از راهنمائيتونکامنت
-
جناب پارساي عزيز بسيار سپاسگزارم از راهنمائي بسيار خوبتون . من قسمت اول رو انجام دادم و توي ستون c شماره هاي تكراري رو فيلدشو خالي گذاشته و نميدونم چجوري بايد با ستون a جايگزين كنم . ستونهاي خالي رو هم كه فيلتر ميكنم باز مياد شماره هاي تكراري رو سر جاش ميزاره و ستون c هم ميشه مثل ستون a . اين قسمت آخر از كدوم گزينه paste special بايد استفاده كنم . يعني دقيقا چجوري ستون c رو جايگزين a كنم كه شماره هاي تكراري حذف شده باشند و فيلد خالي هم نداشته باشم.
ممنون از راهنمائيتون
ستون a شما مستقل مستقل است؟
اگر اين طور است براي انتقال مقادير حاصله در ستون c به ستون a به اين طريق عمل کنيد:
کل ستون c را کپي کرده و سپس در سر جاي خودش با استفاده از paste special و گزينه values پيست کنيد
بعد ستون c را انتخاب و از منو data با استفاده گزينه remove duplicate تکراري هاي آن را حذف کنيد (توجه کنيد که حتما" از حالت continue with the current selection) استفاده کنيد تا عمليات حذف موارد تکراري به بقيه ستونهاي همجوار بست پيدا نکند.
سپس ستون c را کات کرده و در ستون a پيست کنيد.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
کامنت