فرض کنید یه ستون داریم با 100 تا ردیف (سلول) و درون آن نوشته داره. می خوام اون ها رو با هم ترکیب کنم. از چه تابعی استفاده کنم. با تشکر
ادغام چند سلول با هم
Collapse
X
-
سلام
زمانبر و خستگی !!! برای 100 سلول !
توی فایل ضمیمه دو ستون 500 تایی زیر 5 ثانیه اونم با درگ کردن طول میکشه
موفق باشیدفایل های پیوست شده[COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]کامنت
-
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام. فکر کنم آقای دادور منظور منو خوب متوجه نشدند. منظور من این نبود که چند ردیف چند ردیف سلول رو دو تا دو تا ادغام کنم منظور من اینه که 100 تا سلول که تو یک ستون یا ردیف هستند و پشت سر هم هستند رو با هم ادغام کنم. برای بهتر روشن شدن موضوع به فایل پیوست مراجعه کنید.
با تشکرفایل های پیوست شدهکامنت
-
Concatenate
با سلام ، برای ادغام چندین سلول ( حاوی اعداد ) در یک سلول ، طبق این خواسته ای که شما دارید ( و من متوجه نشدم چه کارآیی ممکنه داشته باشهبا سلام. فکر کنم آقای دادور منظور منو خوب متوجه نشدند. منظور من این نبود که چند ردیف چند ردیف سلول رو دو تا دو تا ادغام کنم منظور من اینه که 100 تا سلول که تو یک ستون یا ردیف هستند و پشت سر هم هستند رو با هم ادغام کنم. برای بهتر روشن شدن موضوع به فایل پیوست مراجعه کنید.
با تشکر
) ، راحت ترین روش اینه که ابتدا سلول B1 را مساوی با A1 قرار بدید و سپس در سلول B2 این فرمول رو بنویسید و سلول B2 را تا آنجا که لازم دارید ، درگ کنید :
کد HTML:=CONCATENATE(B1;A2)
خوشحال میشم اگر بدونم با ادغام اعداد با این روش ، چه نتیجه ای حاصل میشه
با سپاس
ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت

کامنت