ادغام چند سلول با هم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

ادغام چند سلول با هم

با سلام و روز خوش
    فرض کنید یه ستون داریم با 100 تا ردیف (سلول) و درون آن نوشته داره. می خوام اون ها رو با هم ترکیب کنم. از چه تابعی استفاده کنم. با تشکر
  • Amin_D

• 2010/12/22
    • 399

سلام

برای ترکیب سل ها میتونی ار کاراکتر & استفاده کنی و یا از تابع concatenate

موفق باشید
    [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

نوشته اصلی توسط dadvar
      سلام

برای ترکیب سل ها میتونی ار کاراکتر & استفاده کنی و یا از تابع concatenate

موفق باشید
      تقریبا 100 تا سلول هستش. فکر نمی کنید با استفاده از راهکارهای بالا کار کمی زمانبر و خسته کننده هستش؟ با تشکر

کامنت

• Amin_D

• 2010/12/22
        • 399

نوشته اصلی توسط maziardm
        تقریبا 100 تا سلول هستش. فکر نمی کنید با استفاده از راهکارهای بالا کار کمی زمانبر و خسته کننده هستش؟ با تشکر
        سلام

زمانبر و خستگی !!! برای 100 سلول !

توی فایل ضمیمه دو ستون 500 تایی زیر 5 ثانیه اونم با درگ کردن طول میکشه

موفق باشید
        فایل های پیوست شده
        [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

• mokaram
          مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
          • 1805
          • 74.00

نوشته اصلی توسط maziardm

فرض کنید یه ستون داریم با 100 تا ردیف (سلول) و درون آن نوشته داره. می خوام اون ها رو با هم ترکیب کنم. از چه تابعی استفاده کنم. با تشکر
          با سلام دوست عزیز اگه منظورتون همینی هست که جناب دادور گفتن راهش همینه در غیر اینصورت یه کم بیشتر توضیح بدین یا فایل نمونه بزارین
          [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
          [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
            • 450

با سلام. فکر کنم آقای دادور منظور منو خوب متوجه نشدند. منظور من این نبود که چند ردیف چند ردیف سلول رو دو تا دو تا ادغام کنم منظور من اینه که 100 تا سلول که تو یک ستون یا ردیف هستند و پشت سر هم هستند رو با هم ادغام کنم. برای بهتر روشن شدن موضوع به فایل پیوست مراجعه کنید.
            با تشکر
            فایل های پیوست شده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
              • 2065
              • 72.00

Concatenate

نوشته اصلی توسط maziardm
              با سلام. فکر کنم آقای دادور منظور منو خوب متوجه نشدند. منظور من این نبود که چند ردیف چند ردیف سلول رو دو تا دو تا ادغام کنم منظور من اینه که 100 تا سلول که تو یک ستون یا ردیف هستند و پشت سر هم هستند رو با هم ادغام کنم. برای بهتر روشن شدن موضوع به فایل پیوست مراجعه کنید.
              با تشکر
              با سلام ، برای ادغام چندین سلول ( حاوی اعداد ) در یک سلول ، طبق این خواسته ای که شما دارید ( و من متوجه نشدم چه کارآیی ممکنه داشته باشه ) ، راحت ترین روش اینه که ابتدا سلول B1 را مساوی با A1 قرار بدید و سپس در سلول B2 این فرمول رو بنویسید و سلول B2 را تا آنجا که لازم دارید ، درگ کنید :
              کد HTML:
              =CONCATENATE(B1;A2)

خوشحال میشم اگر بدونم با ادغام اعداد با این روش ، چه نتیجه ای حاصل میشه
              با سپاس

ɦɛʂɑɱ ɓɑɦɾɑɳɨ
              [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
              [/FONT][/B][/CENTER]
              [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
              [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
              [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..