دوستان من از يه سامانه گزارش ميگيرم كه فايلهارو بصورت compatibility mode باز ميكنه و حجم فايل خيليييييييييييي زياد ميشه حتي يه فرمول ساده هم ميخوام بنويسم 1 ساعت طول ميكشه چي كار كنم؟
دوستان من از يه سامانه گزارش ميگيرم كه فايلهارو بصورت compatibility mode باز ميكنه و حجم فايل خيليييييييييييي زياد ميشه حتي يه فرمول ساده هم ميخوام بنويسم 1 ساعت طول ميكشه چي كار كنم؟
بایستی فایل رو از قسمت file به فرمت جدید convert کنید
از دکمه convert استفاده کنید ، اگرمشکل حل نشد باید بررسی بشه مشکل کجاست ، البته تا جایی که من یادمه یک سری مشکلاتی هم قبلا داشتید و مطرح کردید که راهکار ها جواب نداد ، بنابراین ویندوز سیستم شما باید یا عوض یا ریپیر بشه
پسوند فایل اگر xlsx باشه این آیتم دیده نمیشه یعنی مشکل شما با کانورت حل نمیشه ، کانورت زمانی جواب میده که خروجی شما پسوندش xls باشه و با تغییر به xlsx ازحجم فایل کم شده به سرعتش افزوده میشه، به نظر میرسه ذاتا فایل شما حجم بالایی داره
همون بخش از اطلاعات رو در یک فایل جدید کپی پیست کنید و ذخیره کنید ببینید چه حجمی داره ( دقت کنید فقط همون اطلاعات موجود نه اینکه کل شیت رو انتخاب کنید)
همون حجم ميمونه. بدبختي اينه كه اعداد رو بصورت تكست از سامانه استخراج ميكنه و بايد كانورت كنم به عدد. باورتون ميشه 27 دقيقه طول كشيد؟!! فقط 1 ستونش!
پس واقعا حجم داده ها بالاست ، در این مواقع می بایست از تب calculation رو manual کنید و فقط در صورت نیاز محاسبه کنید با زدن کلید F9 تا حد زیادی مشکل شما رفع میشه
کامنت