سلام من میخوام یه فرمول بنویسم که اگه شرایط معینی برقرار بود اکسل پیغام یا اخطار خاصی رو تو صفحه اصلی و شروع نرم افزار نمایش بده. آیا امکانش هست؟
نمایش پیغام
Collapse
X
-
1 - استفاده از دیتاولیدیشن
2- استفاده از کاندیشنال فرمتینگ
حالا بفرمایید چه کاری قراره انجام بشه تا بهتر راهنمایی بشید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER] -
کامنت
-
از طریق VBA :
در ایونت ورک بوک در قسمت open دستور زیر را بنویسید: ( فرضا قیمت سهام خاص تو خونه a2 هست و شما می خواهید اگه نسبت به 1400 تغییر کرد بگه )
کد PHP:Private Sub Workbook_Open()
If Sheet1.Range("a2").Value > 1400 Then
MsgBox "افزایش قیمت سهام", vbCritical, "تغییر قیمت "
ElseIf Sheet1.Range("a2").Value < 1400 Then
MsgBox "کاهش قیمت سهام", vbCritical, "تغییر قیمت"
End If
End Sub
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
آقای مکرم من فکر میکنم منظور دوستمون این بود که اگه یه لیست قیمت داشته باشیم و در این لیست قیمت سهم ها از یه حدی بالاتر یا پایین تر بره . سیستم آلارم بده یا حتی یه لیست بما بده که شامل اون موارد تغییر کرده باشه ؟[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=#ee82ee]چه جوری میشه با چشمای باز خوابید ؟ [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]کامنت
-
با عرض خیر مقدم خدمت آقای بهروز خان مطیع زرندی باید عرض کنم تو متن نوشته های دوستمون صراحتا عرض کردن " یک سهام خاص از یک قیمت خاص " و بنده هم بابت این نوشته اون کد را نوشتم k:[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
از طریق VBA :
در ایونت ورک بوک در قسمت open دستور زیر را بنویسید: ( فرضا قیمت سهام خاص تو خونه a2 هست و شما می خواهید اگه نسبت به 1400 تغییر کرد بگه )
If Sheet1.Range("a2").Value > 1400 Then
MsgBox "افزایش قیمت سهام", vbCritical, "تغییر قیمت "
ElseIf Sheet1.Range("a2").Value < 1400 Then
MsgBox "کاهش قیمت سهام", vbCritical, "تغییر قیمت"
End If
End Sub
Last edited by mmousavi; 2014/04/27, 02:57.کامنت
-
کامنت
-
Dim c As Range
Sheet1.Range("d:d").ClearContents
For Each c In Sheet1.Range("a2:a10")
If c <> "" And c.Value > 1400 Then
c.Offset(0, 3).Value = c.Offset(0, 1).Value
End If
Next c
End Sub
فایل های پیوست شده[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با درود
راهای مختلفی وجود داره که آقا مهدی هم گفتن . اما خب واسه کار شما من همین فرمول دوستمون رو به دو طریق پیشنهاد میکنم.
1- اینکه مثلا تو کد زیر میگه کدوم سهام تو کدوم سل و تو پرانتز مقدارش (همشونو توی سل D1 ) نمایش بده - یا کد دوم که به سل D1 نیاز نداره و برات تو مسیج باکس میاره . من ادرسو دوست دارم چون ممکنه سریع بخوام پیداش کنم . شما هر قسمتشو میتونی حذف کنی . یا اصلا هرچی که زیدی بود بیاره با تمام اطلاعاتش تو یه شیت و یه پرینت بهت بده و .............
حالا ایتن دو کد رو تو همون ایونت open workbook بزار تست کن
کد:Dim c As Range Sheet1.Range("d:d").ClearContents For Each c In Sheet1.Range("a2:a10") Dim y If c <> "" And c.Value > 1400 Then y = Range("D1").Value Range("D1").Value = c.Offset(0, 1).Address & " = " & c.Offset(0, 1).Value & "(" & c.Value & ")" & " - " & y End If Next c
کد:Dim c As Range Dim m For Each c In Sheet1.Range("a2:a10") Dim y If c <> "" And c.Value > 1400 Then y = m m = c.Offset(0, 1).Address & " = " & c.Offset(0, 1).Value & "(" & c.Value & ")" & " - " & y End If Next c MsgBox m
در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
کامنت