گپ کده انجمن اکسل ایران
Collapse
X
-
-
کامنت
-
يک بار يکي بهم گفت هر وقت سر دو راهي گير کردي ببين اگر يک انسان کامل جاي تو بود کدام راه را انتخاب مي کرد، گفت: اصولا" در کارهايت هميشه فکر کن اگر يک انسان کامل جاي تو بود چه کاري را مي کرد؟
من همين راه را پيش گرفتم، خيلي مفيد بود، مثلا" يک روز رانندگي مي کردم، يکي پيچيد جلوم! مي خواستم سرم را بيارم بيرون و داد بزنم: مرد حسابي! اين چه وضع رانندگي کردن است! بعد به خودم گفتم: درست است که حق با من است و درست است که مي توانم سرم را بيرون بياورم و داد بزنم ولي اگر يک انسان کامل جاي من باشد اين کار را مي کند؟ مثلا" (بلا تشبيه) اگر حضرت محمد يا حضرت علي بود و همچين کاري مي کرد کارش متين بود؟
بعد ديدم نه! شخصيت انسان کامل بزرگتر از اين است که همچين عکس العملي از خودش بروز دهد، .... در واقع بيشتر مواقع ما خودمان براي قضاوت رفتار خودمان بسنده هستيم و مي دانيم کدام تصميم بهترين است! ولي حيف که توي روزمرگي غرق شده ايم و زياد به توانايي هاي خودمان توجه نمي کنيم!
يک مورد هم اضافه کنم جالب است:
همين روال فوق که دوستم سفارش کرده بود را ادامه مي دادم تا يک روز به سر يک دوراهي رسيدم که هرچي فکر کردم نتوانستم بفهمم اگر انسان کامل جاي من باشد کدام راه را انتخاب مي کند!
به دوستم گفتم که چرا اينطور شده؟ به نظرم اگر انسان کامل جاي من بود هيچکدام از اين دو راهي که پيش روي من است را انتخاب نمي کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس من چکار کنم؟
گفت: بله درست مي گي
انسان کامل اگر بود اصلا" وقتي به اون دو راهي قبلي که تو ديروز بهش رسيده بودي مي رسيد راه سمت راستي را مي رفت ولي تو دو راهي قبلي را سمت چپ پيچيدي! اگر دوراهي قبلي را سمت راست مي رفتي ديگر به اين دوراهي که امروز درگيرش هستي نمي رسيدي!!!!!!!!!
پس وقتي تو دو راهي قبلي را اشتباها" به جاي سمت راست، سمت چپ رفته اي، پس از اين به بعد ديگر به هرچي دو راهي جديد برسي هر دو راهش غلط است!
يعني بايد برگردي ببيني قبلا" هر کار اشتباهي تو زندگي کرده اي اصلاح کني تا به اين اوضاع دچار نشوي!
خيلي کلامش دلنشين و منطقي بود!
کاش بشه آدم اينجوري زندگي کنه!
مي شه ولي تنبلي مي کنيم![SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
ممنون علی جان بابت صحبت های قشنگی که ایراد فرمودی واقعا خیلی لذت بخش میشه زندگی اینجوری.
جالبه امروز که این صحبت ها را حضرتعالی بیان کردید مصادف هست با سالروز عروج ملکوتی استاد اخلاق حضرت آیت الله محمد تقی بهجت که واقعا لحظه لحظه زندگیشون پر از نکات اخلاقی بود
روحشون شاد و یادشون گرامی
[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
نکته ای که خیلی برام جالبه و اخیرا توجهم رو جلب کرده اینه که دوستان مدیر و کاربران حرفه ای انجمن لطف میکنن به سوالات دوستان پاسخ میدن و من فقط تشکر مدیران محترم رو زیر پست ها میبینم و اغلب دوستانی که برای یک بار ممکنه بیان به این انجمن و مشکلشون حل بشه حتی از زدن دکمه سپاس هم دریغ میکنن ، البته اینجا اگر کسی پاسخی میده چشمداشتی نداره اما بد نیست فرهنگ تشکر کردن رو همه ما یاد بگیریم.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
نکته ای که خیلی برام جالبه و اخیرا توجهم رو جلب کرده اینه که دوستان مدیر و کاربران حرفه ای انجمن لطف میکنن به سوالات دوستان پاسخ میدن و من فقط تشکر مدیران محترم رو زیر پست ها میبینم و اغلب دوستانی که برای یک بار ممکنه بیان به این انجمن و مشکلشون حل بشه حتی از زدن دکمه سپاس هم دریغ میکنن ، البته اینجا اگر کسی پاسخی میده چشمداشتی نداره اما بد نیست فرهنگ تشکر کردن رو همه ما یاد بگیریم.
این امر دلایل مختلفی میتونه داشته باشه من جمله:
خجالتی بودن کاربر! یعنی احساس می کنه اگر نامش در لیست تشکرها بیاد، یه کم براش سنگینه!
به قول شما چون از اکثر تاپیک ها مدیران عزیز و پاسخگویان حرفه ای تشکر می کنند، فکر می کنه این تشکر خاص مدیران است!
شاید فراموش می کنه! و یا حتی این گزینه را پیدا نمی کنه!
در هر صورت، ما ایرانیان، از خصوصیات اخلاقی بالایی برخورداریم اما متأسفانه ( به قول شما ) فرهنگ استفاده از اخلاق منحصربفرد را یاد نگرفته ایم.
هرچند ( باز هم به قول شما! ) هیچکدام از عزیزان، چشمداشتی به این موضوع ندارند...[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
یعنی الان ما باید به پست های شما "تشکر بزنیم....!!!!"[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
دِ نه دِ شما که تشکر میکنی اونایی که تشکر نمیکنن باس تشکر کنن ...[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
خيلي ها هم نميدانند دگمه تشکر وجود دارد و براي اينگونه موارد است، اگر دقت کنيد خيلي از کاربراني که تازه وارد هستند و يا فقط يک سوال مي کنند و مي روند وقتي جواب را مي گيرند طي يک پست از پاسخ دهندگان تشکر مي کنند ولي دگمه "سپاس ها" را نمي زنند (يعني از فلسفه آن بي خبرند نه اينکه نا سپاس باشند)
[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
خيلي ها هم نميدانند دگمه تشکر وجود دارد و براي اينگونه موارد است، اگر دقت کنيد خيلي از کاربراني که تازه وارد هستند و يا فقط يک سوال مي کنند و مي روند وقتي جواب را مي گيرند طي يک پست از پاسخ دهندگان تشکر مي کنند ولي دگمه "سپاس ها" را نمي زنند (يعني از فلسفه آن بي خبرند نه اينکه نا سپاس باشند)
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
من هم تقریبا با نظر آقای پارسا موافقم.از هر 10 نفر 1 یا شاید هم 2نفر باشد که اصلا به فکر تشکر کردن نباشن اما بقیه درست است که عینی نیست ولی به نحوی تشکر می کنند.تو دلشون، با زدن دکمه تشکر، با زدن پیام خصوصی و ...[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
چون تشکر از عادت های خوب ایرانی هاست پس شک نکنید که دوستان حتما تشکر خواهند کرد ولی یا چگونگی اون رو نمی دونن و یا اینکه دوست دارن با کلمات اون رو بیان کنم ولی مطمئن باشید زمانی که با کمک عزیزیان به هدفشون میرسن بارها و بارها تشکر خواهند کرد.
لذا من صمیمانه از دوستانی که بدون هرگونه چشم داشتی جواب گوی کاربران هستند تشکر فراوان دارم.Last edited by علی فاطمی; 2015/05/20, 15:57.[FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
چند تا سوال دارم!
شما چند نفر فاميل داريد؟
چند نفر دوست و آشنا؟
چند نفر همکلاسي و هم دانشگاهي تا کنون داشته ايد؟
همه همکارانتان را هم با آنها جمع کنيد، ...... حالا روي هم چند نفر شدند؟
.
.
.
چند چهره هنري در طول عمرتان يادتان مي آيد؟
و چند چهره سياسي؟
کل چهره هاي ورزشي که مي شناسيد را هم به آنها جمع کنيد..... چند تا شد؟
.
.
.
نه ...... صبر کنيد ..... تمام نشده!
بقال و همسايه و پستچي و کارمند بانکي که باهاش سر و کار داريد و .... هم باهاشون جمع کنيد.
چند تا شد؟
.
.
.
5500 نفر مي شود؟
.
.
امروز مصادف است با سالروز حماسه فتح خرمشهر، در عمليات طاقت فرساي بيت المقدس که طي آن خرمشهر آزاد گرديد حدود 5500 نفر از جوانان ايران فقط طي حدود بيست روز شهيد شدند ....... يعني مانند اين است تمام چهره هايي که در طول عمرتان شناخته ايد در عرض بيست روز همگي بميرند...
گذشته از سرور و شادي که تمام هموطنان داشتند، به طور خاص به ازاي هرکدام از شهيدان، خانوادهايي نيز با چشماني اشکبار و در عين حال با غرور و افتخار در چنين روزي نظاره گر آزاد سازي خرمشهر بودند.
اين غيرت و ايثار برادران و خواهران بزرگوارمان را ارج نهاده و اميد داريم ما هم بتوانيم به طريقي نفس خود را پرورش دهيم که داشته هاي خود را در راستاي آسايش ديگران صرف نماييم. ان شاء الله
نمي دانم در اين سايت بچه هاي جنوب هم هستند يا نه ... هر موقع گذرم به جاده خرمشهر اهواز مي افتد ياد اين مي افتم که سينه کش خاکي جاده سنگر بچه ها بوده و آنجا خيلي از بچه ها شهيد شدند يک حس عجيبي به آدم دست مي دهد.... ياد گزارش شهيد رهبر گزارشگر معروف آن زمان صدا و سيما مي افتم: لينک فايل صوتي[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
در لینک زیر میتونید قدرت بمب های هسته ای رو روی شهرهای مختلف آزمایش کنید ، شهر و بمب رو انتخاب کنید و بر روی مستطیل قرمز thermal map روش نوشته کلیک کنید
Ground Zero: Google Maps and Nuclear Weapons[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
کامنت