نوشتن فرمول

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط ed2008
    سلام
    متاسفانه این جواب جور در نمیاید چون اعداد نباید جایشان تغییر کند در مورد اینکه نمودار صعودی در می امد تا نقطه 114 به این خاطر گفتم که اگر از فرمول امار تجمعی استفاده کنیم نمودار بصورت خطی صعودی میرفت بالا و ان چیزی که من از تابع rank فهمیدیم این است که می اید کل اعداد را از نزولی به صعودی مرتب میکند و نمودار را رسم میکند که با نمودار اولیه ما شکلش فرق میکند دلیل اینکه من میخواهم نقاط در داده های 30 و 60 تغییر نکند این است که شما قبلا در یک تایپک دیدید که من قصد مقایسه دو نمودار را بروی هم داشتم اگر یادیتان باشد و این شکل که من باید بدست بیاورم در واقع مرجع هست بنابراین نباید نقاط ماکزیمم و مینیمم تغییر کنند
    مهندس خواهش میکنم میشه یک مقدار دیگه وقت بگذارید و راه حل دیگه ای پیشنهاد بدید
    ممنون
    خب از نمودار تجمعی استفاده کنید با این تفاوت که سی تا اول رو باهم سورت کنید و 30 تای دوم را با هم
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
      • 88

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
      خب از نمودار تجمعی استفاده کنید با این تفاوت که سی تا اول رو باهم سورت کنید و 30 تای دوم را با هم
      ببخشید من منظورتان را از نمودار تجمعی نگرفتم العان که کتاب امار را باز کردم دیدم من باید بجای نمودار تجمعی اصلاح فراوانی تجمعی را بکار میبردم که مثلا اگر اعداد 1و2و3و 4و باشد در فراوانی تجمعی 1 بعدی 3که جمع 1 و 2 شد و بعدی 5 میشود و به همین ترتیب بخاطر همین گفتم که اگر داده ها را بر اساس فراوانی تجمعی جمع کنیم نمودار بصورت نزولی بالا میرود و خطی است و با مسئله جور در نمیاید و راه حل نیست ببخشید من منظورم را اشتباه رساندم شرمنده
      شما درست نمودار را بر اساس rank در اوردید که نمودار بصورت نزولی و صعودی هست اما مشکل با رانک هست
      امروز یک ایده به فکرم رسید اما نمیدونم درست در میاید یا نه
      فرض کنیم ما همین ماکزیمم 114 را برای 30 عدد داریم بیایم این 114 را بین 30 خانه طوری تقسیم کنیم (حالا به چه مقدار نمیدونم)
      که اگر در خانه اول که 5 هست یک مقدار میدهیم ونمودار به همان مقدار بالا و صعودی میرود عدد بعد که در خانه دوم هست مثلا باز 5 باز نمودار به همان مقدار که برای این خانه تقسیم کردیم بالا میرود حالا به خانه سوم میرسیم عدد 3 است چون این عدد از 5 گوچیکتر است پس به همان مقدار که دادیم نمودار به سمت پایین میاید و باز اگر در خانه بعدی عدد 3 بود دنبال نمودار باز پاین و نزولی رسم میکنیم و اگر 2 بود باز نزولی و یک نزولی و اگر 5 بود باز صعودی و به همین ترتیب
      اما مشکل این هست که خوب 5 صعودی 4 چی صعودی نزولی و اصلا کدام باید مبنا برای صعودی و نزولی قرار بگیرند خلاصه به مشکل برخوردم دیگه نمیدونم راه حل چی هست .....

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

اگه شما فقط هدفت مقایسه روند هست خب باید از میانگین موزون استفاده کنی ، ولی نمیدونم چرا اصرار دارید اعداد 92 و 140 در نمودار مشخص باشند در حالی که در واقع به دنبال رفتار اعداد هستید
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

• ed2008

• 2014/02/28
          • 88

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
          اگه شما فقط هدفت مقایسه روند هست خب باید از میانگین موزون استفاده کنی ، ولی نمیدونم چرا اصرار دارید اعداد 92 و 140 در نمودار مشخص باشند در حالی که در واقع به دنبال رفتار اعداد هستید
          سلام چون که من از روی یک نمودار این اعداد را دارم و با توجه به ان نمودار میتوانم بفهم که چرا باید این جمع اعداد باشند
          Last edited by ed2008; 2014/05/01, 21:06.

کامنت

چند لحظه..