اشتراك يك فايل بين چند كاربر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • n340
    • 2011/10/13
    • 1

RE: اشتراك يك فايل بين چند كاربر

دوستان خسته نباشید
    من یک مشکلی با این قضیه
    دارم
    این کارو ما برای 4 تا کام توی یک شبکه انجام دادیم
    اوایل خوب بوده
    ولی الان کامپیوتر ها سره همین اکسل بی دلیل هنگ میکنه
    کسی به این مشکل برخورده

کامنت

• almonz

• 2011/11/02
      • 9

با سلام - امکان اشاره شده خیلی جالبه فقط یک مشکل اگر برحسب نیاز برخی از سلول های فایل share شده در هنگام اجرا protect باشد و براساس تغییر کاربر نیاز به unprotect و protect مجدد داشته باشد( در ماکرو ) متاسفانه ارور می دهد .

آیا برای این مشکل راه حلی وجود دارد ؟:huh::huh:

کامنت

• plc_pcb

• 2011/10/10
        • 56

نوشته اصلی توسط almonz
        با سلام - امکان اشاره شده خیلی جالبه فقط یک مشکل اگر برحسب نیاز برخی از سلول های فایل share شده در هنگام اجرا protect باشد و براساس تغییر کاربر نیاز به unprotect و protect مجدد داشته باشد( در ماکرو ) متاسفانه ارور می دهد .

آیا برای این مشکل راه حلی وجود دارد ؟:huh::huh:
        با سلام
        دوست عزیز شما باید از دستور protectsharing و unprotectsharing استفاده کنید چون سکرتری شیت با سکرتری protect and share workbook فرق میکنه

کامنت

• almonz

• 2011/11/02
          • 9

plc_pcb جان ممنون از راهنمایی تون . ولی دستوری که گفتید رو نمیشه در یک ماکرو یا کد vba استفاده کرد یا حداقل من بلد نیستم :D
          . برای اینکه مشکل بهتر متوجه بشوید با یک مثال توضیح میدهم . فرض کنید یک فایل اکسل share شده در شبکه داریم که هر کاربر با توجه یورزی که در اکتیو دایرکتوری تعریف شده به آن لاگین می کنه . و بر اساس نام کاربری که وارد کرده مقادیری برای او نمایش داده می شود که باید آنها را تغییر دهد و مقادیری هم ثابت هستند . لذا بعصی از سلول ها protect هستند ولی مقدار آنها براساس مقادیری که کاربر در سلولهای دیگر وارد می کند تغییر داده می شود به همین حاظر در متد change زمانی که قرار است اطلاعات جایگزین شد مجبورم یک لحظه unprotect l کنم و پس از تغییرات مجددا protect کنم .که هنگامی که فیل share باشه تو این قسمت ارور میده .
          اگه این مشکل رو بشه با کد حل کرد که دیگه عالیه :blush:

کامنت

• plc_pcb

• 2011/10/10
            • 56

نوشته اصلی توسط almonz
            plc_pcb جان ممنون از راهنمایی تون . ولی دستوری که گفتید رو نمیشه در یک ماکرو یا کد vba استفاده کرد یا حداقل من بلد نیستم :D
            . برای اینکه مشکل بهتر متوجه بشوید با یک مثال توضیح میدهم . فرض کنید یک فایل اکسل share شده در شبکه داریم که هر کاربر با توجه یورزی که در اکتیو دایرکتوری تعریف شده به آن لاگین می کنه . و بر اساس نام کاربری که وارد کرده مقادیری برای او نمایش داده می شود که باید آنها را تغییر دهد و مقادیری هم ثابت هستند . لذا بعصی از سلول ها protect هستند ولی مقدار آنها براساس مقادیری که کاربر در سلولهای دیگر وارد می کند تغییر داده می شود به همین حاظر در متد change زمانی که قرار است اطلاعات جایگزین شد مجبورم یک لحظه unprotect l کنم و پس از تغییرات مجددا protect کنم .که هنگامی که فیل share باشه تو این قسمت ارور میده .
            اگه این مشکل رو بشه با کد حل کرد که دیگه عالیه :blush:
            این جور که من از نوشته های شما فهمیدم شما علاوه بر share کردن فایل protect sheet هم انجام دادید
            که لازم به انجام protect sheet نیست اگر تیک گزینه allow changes رو توی منوی share workbook فعال نکرده باشی حالا توی سیستم دوم تا پسورد رو کسی نزنه نمیتونه اطلاعات رو وارد یا تغییری بده البته به شرطی که پسورد گذاشته باشی توی سیستم اصلی که از اونجا فایل شر شده برای ورود اطلاعات پسورد لازم نیست در سیستم اصلی شما میتوانید فایل رو از شر در بیاورید
            دستوری که مینویسی باید توی یک module بنویسی و با فرمت xlsm ذخیره کنی برای سیستم اصلی
            [align=left]
            ActiveWorkbook.ProtectSharing
            [/align]
            البته از منو اکسل هم میتونی این کار رو انجام بدی
            پسوردهم اگه خواستی میتونی بزنی فقط پسورد کلی رو با پسورد شر دو چیز جدا از هم هستند
            برای سیستم دوم باید پسورد بزنی

کامنت

• almonz

• 2011/11/02
              • 9

از اینکه وقت گذاشتید و توضیح دادید سپاس گزارم .از اونجایی که من در زمینه اکسل تازه کارم شاید درست عمل نمیکنم و در واقع آنالیز درستی نکرده ام .
              . اجازه بدهید دقیقا مشکل را باز کنم . من در یک شیت کل اطلاعات اشخاص را دارم که در گروه های مختلف با سر گروه های مختلف کار می کنند . هنگامی که سرگروه LOGIN می کند بر اساس کد گروه فیلتر می کنم که سرگروه افراد خود را فقط ببیند به همین خاطر مجور شده ام که شیت را protect کنم تا مشخصات افراد تغییر نکند . تا اینجا مشکلی نیست اما هر سرگروه باید بر اساس تعداد افراد در اختیارش مثلا 10 درصد آنها را برای شیفتی اتنخاب کند که این عمل را با تعریف یک تابع در متد(BeforeDoubleClick) انجام داده ام .تا سرگروه نتواند بیش از تعداد مورد نظر را اتنخاب کند . اینجا مشکل شروع می شود چرا که بر اساس دابل کلیک روی سلولی که تعریف کرده ام باید مثلا یک تیک یا یک ستاره بزند و چون شیت پروتکت است هر بار که تابع را صدا میزنم در هنکام شیر بودن ارور می دهد.
              اگر درست متوجه شده باشم موردی که شما گفتید هر سرپرست بعد لاگین بابت هر تیک باید یک بار پسورد بزند . یعنی علاوه بر کاربران شبکه من باید برای هر کاربر شیت هم یه پسورد تعریف کنم .؟ - باز هم از فرصتی که گذاشتید متشکرم .

کامنت

• plc_pcb

• 2011/10/10
                • 56

نوشته اصلی توسط almonz
                از اینکه وقت گذاشتید و توضیح دادید سپاس گزارم .از اونجایی که من در زمینه اکسل تازه کارم شاید درست عمل نمیکنم و در واقع آنالیز درستی نکرده ام .
                . اجازه بدهید دقیقا مشکل را باز کنم . من در یک شیت کل اطلاعات اشخاص را دارم که در گروه های مختلف با سر گروه های مختلف کار می کنند . هنگامی که سرگروه LOGIN می کند بر اساس کد گروه فیلتر می کنم که سرگروه افراد خود را فقط ببیند به همین خاطر مجور شده ام که شیت را protect کنم تا مشخصات افراد تغییر نکند . تا اینجا مشکلی نیست اما هر سرگروه باید بر اساس تعداد افراد در اختیارش مثلا 10 درصد آنها را برای شیفتی اتنخاب کند که این عمل را با تعریف یک تابع در متد(BeforeDoubleClick) انجام داده ام .تا سرگروه نتواند بیش از تعداد مورد نظر را اتنخاب کند . اینجا مشکل شروع می شود چرا که بر اساس دابل کلیک روی سلولی که تعریف کرده ام باید مثلا یک تیک یا یک ستاره بزند و چون شیت پروتکت است هر بار که تابع را صدا میزنم در هنکام شیر بودن ارور می دهد.
                اگر درست متوجه شده باشم موردی که شما گفتید هر سرپرست بعد لاگین بابت هر تیک باید یک بار پسورد بزند . یعنی علاوه بر کاربران شبکه من باید برای هر کاربر شیت هم یه پسورد تعریف کنم .؟ - باز هم از فرصتی که گذاشتید متشکرم .
                مشکل شما با Allow Users to edit range حل نمیشه یا تاحالا امتحان نکردین
                بعد هم میتونید از امکان ProtectSharing و WriteResPassword برای نوشتن پسورد قراردهید و توی برنامه رنج مورد نظر خودتون رو قرار دهید و از امکان WriteResPassword استفاده کنید

اگه فایلتون رو بفستید شاید بتونم کمکتون بکنم البته توضیحات رو به صورت comment قرار بده

mohsen_yousefi@rocketmail.com

کامنت

• almonz

• 2011/11/02
                  • 9

با سلام - مجدد - یک نمونه فایل ارسال کردم فرصت کردید نگاهی به آن بیاندازید . :blush:

کامنت

• Krum
                    • 2012/01/29
                    • 3

سلام
                    من می خوام یک فایل رو چند نفر ببینن و تغییرات توش بدن تا اینجا رو انجام دادم ولی این تغییرات به صورت همزمان اعمال نمی شه .
                    منظورم اینکه وقتی یکی مثلا تو خونه A1 تغییری داد بلافاصله تو بقیه کامپیوتر ها هم نمایش داده بشه ! آیا امکانش هست . ممنون می شم راهنمائیم کنید.

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                      • 940

نوشته اصلی توسط Krum
                      سلام
                      من می خوام یک فایل رو چند نفر ببینن و تغییرات توش بدن تا اینجا رو انجام دادم ولی این تغییرات به صورت همزمان اعمال نمی شه .
                      منظورم اینکه وقتی یکی مثلا تو خونه A1 تغییری داد بلافاصله تو بقیه کامپیوتر ها هم نمایش داده بشه ! آیا امکانش هست . ممنون می شم راهنمائیم کنید.
                      با درود فراوان
                      اگر می خوای که وقتی تو بقیه کامپیوتر ها وقتی می خوان چیزی بنویسن متوجه بشن تغیییر داده شده کافیه که فیلشون سیو بشه و این رو می تونی با کد هم انجام بدی
                      و تو زیرروال اکتیو وروک بوک قرارش بدی و یا در جای که به کار شما بیشتر بستگی داره
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                      بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
                      shamsololama@yahoo.com
                      09177733411

کامنت

• Krum
                        • 2012/01/29
                        • 3

اولا مرسی که جواب دادید .
                        راستش برنامه من مربوط به رده بندی مسابقات سنگ نوردی که قرار پس فردا برگزار شه .
                        من دو تا داور دارم که باید دو تا داده رو تو دو تا شیت جدا وارد کنن. رده بندی هر فرد تو شیت سوم اعلام می شه . و من می خوام این شیت رو بندازم رو ویدئو پرژکتور . پس یعنی می خوام به محض وارد کردن هر داده نتیجه اعمال بشه تا تماشاچی ها ببینن .
                        حالا می فرمائید داور ها بعد از اینکه هر بار داده را وارد کردن سیو کنن فایل رو ؟ چون من امتحان کردم نشد.
                        کد و اکتیو ورک بوک را بلد نیستم. می شه راهنمائی بفرمائید.

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                          • 940

نوشته اصلی توسط Krum
                          اولا مرسی که جواب دادید .
                          راستش برنامه من مربوط به رده بندی مسابقات سنگ نوردی که قرار پس فردا برگزار شه .
                          من دو تا داور دارم که باید دو تا داده رو تو دو تا شیت جدا وارد کنن. رده بندی هر فرد تو شیت سوم اعلام می شه . و من می خوام این شیت رو بندازم رو ویدئو پرژکتور . پس یعنی می خوام به محض وارد کردن هر داده نتیجه اعمال بشه تا تماشاچی ها ببینن .
                          حالا می فرمائید داور ها بعد از اینکه هر بار داده را وارد کردن سیو کنن فایل رو ؟ چون من امتحان کردم نشد.
                          کد و اکتیو ورک بوک را بلد نیستم. می شه راهنمائی بفرمائید.
                          با درود فراوان
                          دوست عزیز اینکه داورا سیو کنن تغییرات تو سیستمی که دارن باهاش کار میکنن به روز میشه و اگر مد نظر شما اینکه که در سیستمی دیگر یعنی به غیر از آن دو سیستمی که داوران باهاش کار میکنن داری تو مونوتیور نشون میدی نیاز هست که پس از وارد شدن هر رکود در آن سیستم نیز عمل سیو انجام شود و برای اینکه یک سیستم این صفحه را همیه به روز نگه دادر می توانید ماکروی بنویسید که برای هر سه ثانیه یک بار بصورت خودکار سیو کند در این صورت همیشه به روز نشون خواهد داد
                          برای ماکرو هم یک حلقه بدون انتها باید بنویسید و گو اونت هم بزارید تا ارور نده و کار کنه

مثل این:

Sub Macro1()
                          piont1:

ActiveWorkbook.Save
                          DoEvents

tt = Timer
                          Do While Timer < tt + 0.3
                          DoEvents
                          Loop

GoTo piont1:

End Sub
                          ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                          shamsololama@yahoo.com
                          09177733411

کامنت

• Krum
                            • 2012/01/29
                            • 3

دقیقا منظورم رو درست فهمیدید و مرسی بابت وقتی که گذاشتید.
                            نمی دونم درست انجام دادم یا نه ، رفتم تو "رکورد ماکرو" و در قسمت deccription کد بالا را کپی کردم . ارور داد که در این ورک بوک چون شیر شده نمی شه اجرا کرد!

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                              • 940

نوشته اصلی توسط Krum
                              دقیقا منظورم رو درست فهمیدید و مرسی بابت وقتی که گذاشتید.
                              نمی دونم درست انجام دادم یا نه ، رفتم تو "رکورد ماکرو" و در قسمت deccription کد بالا را کپی کردم . ارور داد که در این ورک بوک چون شیر شده نمی شه اجرا کرد!
                              با دردو فراوان

قابل توجه هست که فایلی که ما شیر میکنیم دیگه نمیشه ماکروی رو بهش اضاف کرد و یا اینکه ویرایشش کنیم در نتیجه باید اول از حالت شیر آن را خارج کنیم و مارکرو رو ایجاد کرده و یا ویرایش کنیم و بعد اتمام کار دوباره آن را شیر کنیم
                              shamsololama@yahoo.com
                              09177733411

کامنت

• alishabanipour

• 2012/03/04
                                • 7

سلام دوستان
                                یه سوال از جناب شمس :میشه از قسمت format cell گزینه lock را برای سلولهای مورد نظر فعل و برای بقیه غیر فعال کنیم!؟
                                اینطوری مشکل دوستمون حل نمیشه؟
                                هیچ کس نمی تواند ما را بهتر از خودمان فریب دهد...

کامنت

چند لحظه..