چرا این کار میشه کرد ولی برای اینکه آپدیت بشه این کار کمکی نمیکنه
اشتراك يك فايل بين چند كاربر
Collapse
X
-
RE: اشتراك يك فايل بين چند كاربر
با درود فراواننوشته اصلی توسط alishabanipour
چرا این کار میشه کرد ولی برای اینکه آپدیت بشه این کار کمکی نمیکنه
---------------------------------------------------------------------------------------------------
بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
shamsololama@yahoo.com
09177733411 -
با سلام و باتشكر از مطالب ارائه شده
يه فايل تو 2007 براي وارد كردن اطلاعات داخل يه فولدر share شده تو يه كامپيوتر ديگه قرار دادم.بعد از وارد كردن اطلاعات براي اولين بار توسط اپراتور مربوطه من ديگه نميتونم اون فايل رو ويرايش كنم و براي اينكار بايستي ازش copy بگيرم.از طرفي وقتي رو گزينه share workbook كليك مي كنم پيغام خطا ميده به دليل وجود table امكان share كردن وجود نداره.لطفاً راهنمايي بفرمائيد.کامنت
-
من مسکلی با سرعت این کار دارم ...! فایل برای آپدیت شدن خیلی طول میکشه و یه جورایی آدم از به اشتراک گذاشتن منصرف میشه ... آیا شما چنین مشکلی ندارید ؟؟؟؟؟؟؟***برای رسیدن به هدف فقط پشتکار لازم است***
----------------------------------------------------
آرزو كن به اندازه ي تلاشت ، يا تلاش كن به اندازه ي آرزوهايت (گاندي)کامنت
-
مشکل خطای shareبرای فعالیت چندکاربر
سلام،نمیدونم چرا از منم وقتی میخوام شیر کنم تا چندتاکاربر باهم کارکنند ، خطا میده،من که جدولی ندارم داخل فایلم،چرا؟؟؟؟؟راهنمایی کنیدبا سلام و باتشكر از مطالب ارائه شدهيه فايل تو 2007 براي وارد كردن اطلاعات داخل يه فولدر share شده تو يه كامپيوتر ديگه قرار دادم.بعد از وارد كردن اطلاعات براي اولين بار توسط اپراتور مربوطه من ديگه نميتونم اون فايل رو ويرايش كنم و براي اينكار بايستي ازش copy بگيرم.از طرفي وقتي رو گزينه share workbook كليك مي كنم پيغام خطا ميده به دليل وجود table امكان share كردن وجود نداره.لطفاً راهنمايي بفرمائيد.کامنت
-
[CENTER][COLOR=#0000ff][SIZE=6][FONT=arial]گوهر قیمتی از کام نهنگان آرند
هر که او را غم جانست به دریا نرود[/FONT][/SIZE]
[/COLOR][/CENTER]کامنت
-
از پاسخ شما ممنونم.
من برای شیر کردن مجبور شدم پروتکت شیتها رو بردارم تا جواب بده؛ در صورتیکه نیاز دارم حتما پروتکتها فعال باشه. لطفا در این خصوص نیز راهنمایی کنید. با سپاس[CENTER][COLOR=#0000ff][SIZE=6][FONT=arial]گوهر قیمتی از کام نهنگان آرند
[/COLOR][/CENTER]کامنت
-
میخوام بعضی از سطرها و ستونها قفل بشه، بخاطر اینکه یوزرها به اشتباه فرمولها رو پاک نکنن یا چیزی رو تو اون سلولها ننویسن.
البته چند شیت مختلف هستش که هر شیت در حد 4-5 سطر و 4-5 ستونش باید قفل بشه.
با سپاس[CENTER][COLOR=#0000ff][SIZE=6][FONT=arial]گوهر قیمتی از کام نهنگان آرند
[/COLOR][/CENTER]کامنت
-
دوست عزیز من الان تست کردم مشکلی پیش نیومد
شما می تونید بعضی از ستون ها را پروتکت کنید رمز بزارید و شیر کنید و عملیات انجام بدید احتیاج به کد نویسی هم نداره[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام خدمت دوستان محترم
من دوتا فایل اکسل دارم که توسط دو فرد مختلف در شبکه استفاده میشه.میخوام بعضی اطلاعات فایل اول و تغییرات به صورت همزمان به فایل دوم انتقال پیدا کنه و فرد دوم نتونه اطلاعات فایل اول رو ببینه و فقط روی فایل خودش که در شبکه هست تغییرات اعمال کنه .من باید دقیقا چکاری انجام بدم .بسیار ممنونکامنت

کامنت