گرد کردن مبلغ در حسابداری
Collapse
X
-
در شیت لیست ارسالی فرمت ستون حق الزحمه رو به number تغییر بدید[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
اين كه فرمودند راه خوبيه ، فقط يه توضيح بدم ، ايني كه ميگن تقسيم بر 24 كنيد منظورشون توي فرمول آخر هست ، تصور نكنيد كه بايد ساعتهارو يكي يكي بشينيد با ماشين حساب تقسيم كنيد و درون سلول بنويسيد .[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
راهی وجود داره که عدد موجود تو یه سلول بدون تغییر به یه فرمت دیگه مثله مبلغ تبدیل بشه ولی اصل و ماهیتش تغییر نکنه؟؟؟؟ فکر میکنم من مجبور به استفاه از فرمول بشم. یه فرمول هم پیدا کردم که این هست:
=if((mod(a1;500))>=500;a1+100-(mod(a1;500));a1+500-(mod(a1;500)))
اما مشکلش اینه که صفر و خود 500 ریال رو هم به سمت بالا گرد میکنه.کامنت
-
راهی وجود داره که عدد موجود تو یه سلول بدون تغییر به یه فرمت دیگه مثله مبلغ تبدیل بشه ولی اصل و ماهیتش تغییر نکنه؟؟؟؟ فکر میکنم من مجبور به استفاه از فرمول بشم. یه فرمول هم پیدا کردم که این هست:
اما مشکلش اینه که صفر و خود 500 ریال رو هم به سمت بالا گرد میکنه.کامنت
-
کامنت
-
سلام. ممنون از راهنماییتون. اما مساله ای که هست این فرم تهیه شده تو شیت لیست ارسالی به دست حسابداری میرسه و تو حسابداری جمع ساعت ضربدر اشل با مبلغ محاسبه شده باید درست در بیاد وگرنه تو دستور پرداخت قرار نمیگیره.
اما مشکلش اینه که صفر و خود 500 ریال رو هم به سمت بالا گرد میکنه.[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
من چی رو دارم پیچیده میکنم. شما یه راه حل ساده که پیچیده نباشه به من پیشنهاد بدین. دو هفته است من برای یه راه حل ساده از نظر شما، تو این سایت سرگردون و علافم. این راه حل ساده رو شما لطف بفرمایید پیشنهاد کننین.کامنت
-
جلولوي كل دريافتي اجرايي در ليست كلي بزن
کد PHP:=(D4*24)*B5
البته لازم نيست حتما انجا فرمولت رو عوض كني ، ميتوني فرمول نهايي رو تو ليست ارسالي تغيير و تنظيم كني .فایل های پیوست شده[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/CENTER]کامنت
-
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
دوستان در حد توان بر اساس فایلی که طراحی کردید لطف کردند و جواب دادند ، این انجمن هم مکانی هست برای کمک و هیچکس هیچ تعهدی برای پاسخگویی نداره ، متاسفانه شما علاوه بر اینکه از همون ابتدا قوانین انجمن رو محترم نشمردید و برای عدم پاسخ گویی از طریق سیستم پیغام پروفایل معترض هم بودید الان هم با ادبیات نامناسب کمک های دوستان رو نادیده میگیرید ،جواب شما هم در یکی دو پست اول به صورت تمام و کمال داده شده اینکه در بکارگیری راه حل های ارائه شده ضعف دارید مشکل ما نیست.کامنت
-
کجای ادبیات من بی ادبی توش بود. شما توقع دارید آدمهای فوق تخصص اکسل بیان تو سایتتون؟؟؟. وقتی راه حل های شما جواب نمیده و حتی حاضر نیسیتد تا به نتیجه رسیدن مطلب آدمو همراهی کنید باید چیکار کرد؟؟ یه راه حل به من پیشنهاد کردید که اونم با دلیل گفتم جواب نمیده.از این گذشته همون اول هم من چون از نحوه طراحی سایت و انجمن شما اطلاع نداشتم اون درخواست و کردم.از نحوه جواب دادنت مشخصه که آدم مغروری هستی و اصلا انتقاد پذیر نیستی. شما اگه مدیر یه جای درست و حسابی میشدی چیکار میکردی.
دوما : چرا انقدر عصباني !!!
سوما : ايشون اصلا نگفتن شما حرف بدي زدي ، بيشتر منظورشون اين بوده كه لحن شما يكم تنده ، ببين مثلا شما گفتي براي يه جواب اينجا الافي ، خداييش اگه مثلا سر كلاس درس باشي و يه جواب كامل از استادتون نگيريد بر ميگردي بهش ميگي من الافم اينجا يا سوالتونو بهتر توضيح ميديد ؟
چهارما : جواب شما تو همون پستاي اول به درستي داده شده ، منتها سوال شما به نوعي ميشه گفت اشتباه بود ، بخاطر همين بعد از اينكه فايلتونو ضميمه كرديد من جوابو با ضميمه فايل درست شده براتون گذاشتم .
پنجما : شما به اينم فكر كنيد كه اصلا ممكنه بچه هاي اينجا هم مثل همه آدما همه چيزو نميدونن و اينجا بيشتر جنبه يه سايت پژوهشي و دانشجويي رو داره ( بقول معروف از قديم گفتن همه چيزو همگان دانند ).
در آخرم شما فرموديد كه اگه آقاي وطن پرست جاي مهمي مدير بودن چيكار ميكردن ، بايد ذكر كنم كه ايشون الانم جاي مهمي مدير هستنو بنظرم هر جاييم كه ايشون كار كنند حتما با پشت كاري كه دارن آدم موفقي ميشن ، و تو اين مدت كوتاه كه من شناخت پيدا كردم واقعا هر چي بلدن بدون هيچ چشمداشتي سعي ميكنن به بقيه ياد بدن ، ميتونيد با مشاهده پستهايي كه قبلا گذاشتن اين مساله رو به درستي درك كنيد .
با تشكر از شما[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/CENTER]کامنت
-
با درود
هر چند در جریان تاپیک مربوطه نیستم اما چون در مورد ماهیت کل سایت صحبت کردین ،دوست عزیز بذار یه چند تا نکته رو یادآوری کنم بد نیست بدونین :
شمو تو کل ایران بگردی اگر بی مزد و منت پیدا کردین کسایی رو که شب و روز رو وقتشون رو میذارن که مشکلات کاربراشونو حل کنن و در اخر ارتروز گردن بگیرن و بعد یه بنده خدا بیاد بهش بگه ...... بیا به منم خبر بده برم یه سری بهش بزنم - قوانین فروم ها رو میتونین تو فروم های خارجی بری و ببینی که چقدر سخت گیری دارن - اینو همینجوری نمیگم تو 4 تا برترش خودم عضوم - اگر شما هم میدیدی با چشمات که شب تا صبح هایی که همه خوابن یه عده دارن واسه کاربرا چه کارایی میکنن این حرفو نمی زدین دوست من - هر کسی که اینجاست در حد توانش بلکه بیشتر تلاش میکنه - و اکسل ایرانم همچون جای پیش پا افتاده ای نیست عزیزم . فقط یه چیزی؛ هر وقت عصبانی میشین یه چیز یادتون باشه دوست عزیز من ( حرف مثل تیری هستش که از چله ی کمون که رها شد، دیگه نمیشه برش گردوند! )
God bless us
M.A.Esmaeiliدر پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروزکامنت
کامنت