پرینت گرفتن از اطلاعات موجود در لیست باکس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hooman_tt

• 2013/03/03
    • 31

پرینت گرفتن از اطلاعات موجود در لیست باکس

با سلام خدمت اساتید ارجمند
    ممکن است سوال بنده تکراری باشد ولی من اول انجمن ها رو گشتم و سایت های دیگر رو هم دیدم ولی چون اطلاعات مفیدی بدست نیاوردم مزاحم وقت شما ارجمندان شدم.
    من یک لیست باکس درون یک یوزرفرم دارم و سر ستون هر یک از اطلاعاتش در یک lable نوشته شده است . آیا راهی وجود دارد که دکمه ای به این یوزرفرم اضافه کرد که قابلیت چاپ اطلاعات موجود در آن لحظه لیست باکس را داشته باشد ؟ زیرا اطلاعات نمایش داده شده در آن لیست باکس با تغییر کمبوباکس موجود در آن یوزرفرم تغییر میکند .
    آیا میتوان امکاناتی نیز به آن اضافه نمود از قبیل پرینت horizontal و یا vertical ؟
    آیا میشود اطلاعات موجود در این لیست باکس یه صورت یک جدول (دارای خطوط Border) و با سر ستون ( از همان لیبیل های موجود در بالای آن لیست باکس ) پرینت گرفته شود ؟
    آیا امکان دارد ردیف ها یک در میان رنگی باشند ؟
    یا هر امکان جالب و مفیدی که قطعا به ذهن شما خواهد رسید و بنده از آن عاجزم ؟!
    در صورت امکان خواهشمندم محبتتان را به حد کمال رسانده و این درخواستهای بنده و یا هر امکان دیگر را در یک نمونه فایل قرار دهید تا با بررسی فایل ، بنده و امثال بنده آموزش دیده و استفاده نماییم .
    پیشاپیش از زحمات شما سروران کمال تشکر را نموده و از درگاه خداوند متعال برایتان بهترین ها را مسئلت مینمایم.
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

با سلام.
    فااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یل ... لطفاً...!!
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• hooman_tt

• 2013/03/03
      • 31

با سلام خدمت استاد ارجمند
      با کمال عذرخواهی
      سرعت اینترنت بنده بسیار پایین است و حجم فایلم بالاست و توانایی آپلود کردن ندارم .
      خواهش میکنم اگر امکان دارد به همین ترتیب کمک بفرمایید .
      ممنونم .

کامنت

• Alexis

• 2014/01/20
        • 35

دوست عزیز شما کافیه اطلاعات داخل لیست باکس را به یه شیت ارسال بکنی بعد از اون شیت پرینت بگیری به همین سادگی
        نمونه اینکار هم تو انجمن زیاده ( منظور ارسال اطلاعات از لیست باکس به شیت )
        باقی کارها هم سلیقه ای هست
        [CENTER][B][SIZE=3][COLOR=#ee82ee]چه جوری میشه با چشمای باز خوابید ؟ [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
          • 1212
          • 73.00

برادر شرمنده.دیگه وقت نبود رو جزئیات کار کنم.

کد PHP:
          Sheet3.Range("a3:j10000").ClearContents
          Application
          .ScreenUpdating False

For 1 To ListBox1.ListCount

For 0 To 9
              Cells
          (21).Value ListBox1.List(1j)

Next j
          Next i

Application
          .ScreenUpdating True
          Unload Me
          Sheet3
          .PrintPreview 
          فایل های پیوست شده
          [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
          بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
          [/FONT][/SIZE]
          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
          [/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]
          [/FONT]

کامنت

چند لحظه..