کلا مشکل داره اون فایل . البته وقتی که میرم به این مسیر pivottable--option-data-refresh data when opening the file
ساخت گزارش پویا در شیت 2 از اطلاعات شیت 1
Collapse
X
-
درست نشد متاسفانه .
کلا مشکل داره اون فایل . البته وقتی که میرم به این مسیر pivottable--option-data-refresh data when opening the file -
سلام
من فک نمی کنم فایل مشکلی داشته باشه اگر هم با پایوت تیبل مشکلی هست میتونید با یه سرچ تو گوگل اطلاعات خوبی رو به دست بیارید
موفق باشید[CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
راستش من متوجه نشدم اینجا نوع محصول هم مهم هست یا نه فقط کلیه محصولات بین دو تاریخ مشخص
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
-
من با جستجو تونستم یه کد تویه VBA پیدا کنم که میاد محصولات رو لیست میکنه .
فقط یه مشکل دارم که چطور میتونم محصولات تکراری رو تویه شیت با هم جمع کنم .
کد رو میزارم .
کد:Private Sub CommandButton1_Click() Dim c As Range Dim jam As Long Dim i As Integer jam = 0 i = 1 ListBox1.Clear For Each c In Sheet1.Range("B3:B1000") If c >= Sheet2.Range("B2") And c <= Sheet2.Range("B3") Then ListBox1.AddItem (Str(c) + Str(c.Offset(0, 2).Value)) Cells(i, 3).Value = c.Offset(0, 2).Value jam = jam + c.Offset(0, 2).Value ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 1) = c.Offset(0, 1).Value ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 2) = c.Offset(0, 2).Value i = i + 1 ''''''''''' 'a = Application.WorksheetFunction.Sum(c.Offset(0, 2).Value) 'ListBox1.List(ListBox1.ListCount - 1, 3) = a End If Next ListBox1.AddItem "-----------" ListBox1.AddItem jam End Subکامنت
-
آقای پلیده ببینید همون طور که خانم خاکزاد هم گفتند شما بسته به کاری که باید انجام بدید می بایست فایلتونو تغییر بدید من اینجا فقط یه مثال زدم واستون و به صورت کامل فایل آماده نیست
یعنی برای قسمت توقفات هیچ فرمولی وارد نشده که بخواد محاسبه کنه پس اگر اون قسمت هایی که توی فایل ارسال شده جواب نمیده و یا اینکه مشکل داره ، شما توضیح بدید ایراد چیه که اگر من هم نتونستم دیگران حل کنند.
مرسی[CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
پیشنهاد من استفاده از شیوه زیر هست البته میشه بهبودش داد
با فرمول هم میشه ولی مسلتزم اینه تاریخ ها به صورت عددی وارد بشه یا میلادی باشه و از تاریخ های قبل از 2000 استفاده بشه
فایل های پیوست شده[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
کامنت
-
کامنت
-
سلام.
با سواد اکسلی کم خودم یه جواب آماده کردم برات فرستادم.
به هر محصولی یه کد دادم و بر اساس کدها بعد از انتخاب بازه ی تاریخی نتیجه رو میتونی داشته باشی. با محاسبه محصولات تکراری در بازه ی انتخابی.
مطمئناً دوستان حرفه ای بدون کد واسطه و در یک مرحله میتونن جواب رو بهت بدن.فایل های پیوست شدهکامنت
-
متاسفانه درست نیست . لیست محصولات تویه گزارش تکراری میاد .سلام.
با سواد اکسلی کم خودم یه جواب آماده کردم برات فرستادم.
به هر محصولی یه کد دادم و بر اساس کدها بعد از انتخاب بازه ی تاریخی نتیجه رو میتونی داشته باشی. با محاسبه محصولات تکراری در بازه ی انتخابی.
مطمئناً دوستان حرفه ای بدون کد واسطه و در یک مرحله میتونن جواب رو بهت بدن.کامنت
-
کامنت
-
آقا جعفر گرامی،
مشکل شما در مورد (جلفا قرمز) این هست که در یک محصول بین این کلمات فاصله هست و در یک خط دیگه بینشون فاصله نیست. برای همین اکسل این رو 2 محصول متفاوت فرض میکنه.
فایل اصلاحی خودم رو برات میفرستم.فایل های پیوست شدهکامنت
-
-
با سلام مجدد .
دوستان لطف کردن و سوال من رو جواب دادن و کارم راه افتاد .
حالا یه مشکل دیگه دارم و اون اینه که من همین گزارش رو میخوام ولی این بار واسه یه سالن دیگه که یک آیتم دیگه به نام "نام دستگاه"اضافه داره .
خودم هر چی ور رفتم نتونستم بستش بدم . دوستان اگه یه راهکار بدن ممنون میشم .
من فایل رو ضمیمه میکنم .فایل های پیوست شدهکامنت

کامنت