جمع تعداد نفرات هر یک از دفاتر نمایندگی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • dalir

• 2014/12/31
    • 5

جمع تعداد نفرات هر یک از دفاتر نمایندگی

سلام خدمت اساتید گرامی
    من می خوام جمع تعداد نفرات کارمندانی که در هر یک از دفاتر نمایندگی شاغل هستند را در شیتی دیگر گزارش بگیرم .
    یعنی در یک شیت من لیست اسامی و شماره پرسنلی و نام نمایندگی هایی که در انجا کار می کنند را دارم . حالا می خوام که در شیت بعدی با مشخص کردن نام نمایندگی جمع تعداد نفرات را گزارش بگیرم . لطفا راهنمایی کنید.ممنون
    Last edited by dalir; 2015/01/16, 01:23.
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط dalir
    سلام خدمت اساتید گرامی
    من می خوام جمع تعداد نفرات کارمندانی که در هر یک از دفاتر نمایندگی شاغل هستند را در شیتی دیگر گزارش بگیرم .
    یعنی در یک شیت من لیست اسامی و شماره پرسنلی و نام نمایندگی هایی که در انجا کار می کنند را دارم . حالا می خوام که در شیت بعدی با مشخص کردن نام نمایندگی جمع تعداد نفرات را گزارش بگیرم . لطفا راهنمایی کنید.ممنون
    با درود
    دوست عزیز میتونید از تابع countif استفاده کنید.

کامنت

• y.a.i

• 2015/01/04
      • 38
      • 39.00

با سلام. اگر نمونه فایل مورد نظر پیوست گردد، بهتر می توان جواب داد.

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

نوشته اصلی توسط y.a.i
        با سلام. اگر نمونه فایل مورد نظر پیوست گردد، بهتر می توان جواب داد.
        ساختار Countif اینطوره که رنجی را که قرار تو اون محدوده شمارش انجام بشه می گیره به عنوان اولین آرگومان و بعد شرط را می گیره حالا برای این کار شما بهتره تعداد نمایندگی هایی که موجوده لیست کنید و اونا تو قالب data validation بیارید حالا کافیه فرمول countif را بنویسید. به راحتی جواب میده
        توصیه اساتید این هست که بهتره اول خودتون دست به کار بشید و فایل را بسازید هر جا به مشکل خوردید بگید تا حل بشه اینجوری مساله برای خودتون جا می افته و روی موضوع مسلط میشد.
        پس منتظر فایل نمونه ار طرف شما هستیم
        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• dalir

• 2014/12/31
          • 5

نوشته اصلی توسط M_R_M
          ساختار Countif اینطوره که رنجی را که قرار تو اون محدوده شمارش انجام بشه می گیره به عنوان اولین آرگومان و بعد شرط را می گیره حالا برای این کار شما بهتره تعداد نمایندگی هایی که موجوده لیست کنید و اونا تو قالب data validation بیارید حالا کافیه فرمول countif را بنویسید. به راحتی جواب میده
          توصیه اساتید این هست که بهتره اول خودتون دست به کار بشید و فایل را بسازید هر جا به مشکل خوردید بگید تا حل بشه اینجوری مساله برای خودتون جا می افته و روی موضوع مسلط میشد.
          پس منتظر فایل نمونه ار طرف شما هستیم
          ممنونم اینقدر توضیحاتتون کامل بود که تونستم فایلمو درست کنم . وجودتون ارزشمنده

کامنت

چند لحظه..