افزودن دکمه پرینت در ورد و مخفی بودن آن

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • bakhshism

• 2012/06/02
    • 49
    • 46.00

افزودن دکمه پرینت در ورد و مخفی بودن آن

سلام من یک نامه اداری دارم که می خوام با افزودن دکمه پنجره پرینت نمایش داده بشه و خواسته ای که دارم در فایل پیوستی انجام بشه از دوستان تقاضای راهنمایی دارم
    فایل های پیوست شده
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

دوست عزیر لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید.

قابل ذکر است روی فایل شما نمیشد کار کرد به خاطر اینکه چندین تکست باکس ایجاد کرده بودید (به دلایل زیر )برای بهتر رسیدن به نتیجه اول یک فایل جدید ورد باز کنید سپس از لبه Insert گزینه Shapes را کلیک و یک تکست باکس انتخاب نمایید و سه بار اینکار را انجام دهید (یعنی سه تا تکست باکس به ورد خود اضافه کنیدکه تکست باکس سوم برای رونوشت می باشد .)

حالا نیاز به دو دکمه دارید بعد از اضافه کردن و نام گذاری آنها دکمه شماره 1 را انتخاب و Cut میکنید و روی تکست باکس 1 رفته و آن را داخل تکست باکس 1 اضافه میکنید و برا ی دکمه دوم نیزی همین کار را میکنید .
    سپس کدهای فایل پیوست را کپی و به فایل جدید خود اضافه میکنید.
    ترفند:
    ورود میتواند اشکال را مخفی کند و شما از این خاصیت برای مخفی کردن دکمه استفاده میکند.

با تشکر میر
    فایل های پیوست شده
    Last edited by majid_mx4; 2015/01/29, 12:10.

کامنت

• bakhshism

• 2012/06/02
      • 49
      • 46.00

سلام دوست گرامی می شه راهنمایی بفرمایید چطور میشه شماره اندیس هر shape* رو پیدا کرد چون برای کد نویسی بهش نیاز دارم

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

باسلام

احتراما فایل ضمیمه را بررسی نمایید. فایل پیوست شده حاوی دستور جهت شناسایی نام Shape هایی که در صفحه وجود دارند می باشد.

توجه : لطفا قبل از استفاده از فایل آن را Rename کرده و Doc. را از آخر آن حذف نمایید.
        این هم دستوارت

کد:
        Sub ShapeNames()
            Dim sh As Shape
            Dim strMsg As String
              Dim txt As String
            If Selection.ShapeRange.Count > 0 Then
                Set sh = Selection.ShapeRange(1)

End If
            For Each sh In ActiveDocument.Shapes
                strMsg = " نام :  " & sh.Name
                 If sh.TextFrame.HasText Then
                txt = sh.TextFrame.TextRange.Text

If sh.LinkFormat Is Nothing Then
                    strMsg = strMsg

End If
                MsgBox strMsg & vbLf & " و محتواي داخل آن  " & vbLf & "           " & txt
           End If
           Next sh
        End Sub
        با تشکر میر
        فایل های پیوست شده

کامنت

• bakhshism

• 2012/06/02
          • 49
          • 46.00

سلام دوست گرامی یکی از عزیزان راه حل ساده ای را ارائه نمودند که به شرح ذیل است: ابتدا shape مورد نظر را انتخاب می کنیم سپ Alt+f11 را می زنیم تا vba editor باز شود سپس در همین محیط ctrl+g را زده یا از گزینه view - گزینه immediate window را انتخاب و در محیط آن می نویسم: selection.shaperange.name? سپس اینتر می زنیم می بینید که نام shape ذکر می شود.

کامنت

چند لحظه..