توابع تودرتو if
Collapse
X
-
سلام دوست عزیز باید بگم ایول ایول ایول واقعا دمت گرم گل کاشتی اصلا وقتی فایلو دیدم شوکه شدم از بس ذوق زده شدم مسافرت شهرستان هم کنسلش کردم نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم فقط یه ایرادات جزی به کارم هست اگه بتونید کامل کنید خیلی ممنونم میشم من فایل اصلاح شده فایلتون می فرستم میخام رو اون کار کنید البته با عرض معذرت با اینکه گرفتار کارتون بودید ولی کارمو بنحو احسن انجام دادید دستتون درد نکنه البته میخام ماکرویی که درست کردید برای فرم 14 استرداد نیز اعمال بشه و این کارا بی زحمت کامل بشه چون من فرمول نویسی بلد نیستم بهمین خاطر زحمتشون شما بکشید 1-نرخ حق بیمه (27%)در صورت حذف اطلاعات فرم 14 انتقال وفرم 14استرداد حذف نشود 2-اولین فرم 14 انتقال وفرم 14 استرداد حذف نشود(ردصورت زدن گزینه حذف یک دوره 4 ساله) 3-نمایش جمع کل سهم بیمه شده وکارفرمای همه فرمهای 14 استرداد درفرم شماره 15استرداد(بدون محدودیت زمانی و9% و10%) 4-شماره گذاری صفحات درq6فرمهای شماره 14 انتقال وفرم 14 استرداد وثبت (آخرین صفحه) درL12فرم 15 انتقال و15 استرداد 5-شماره بیمه فرم 14انتقال و14 استرداد اگرتغییر کند اصلاعات فرم 15انتقال و15 استرداد صفر شود 6-جمع کل مدت روزها درفرم 14 انتقال و14 استرداد در ستون Sاطلاعات بیمه شده متناظر باهر شماره بیمه و با توجه به گزینه انتقال یا استرداد ستون (N)فرم اطلاعات بیمه شده نمایش داده شود 7-باتوجه به فرم 14 انتقال مبلغ متناظر سلولهای E3,E5,G3,G5 در فرم محاسبه تمایش داده شود8-در صوریتکه در سلول سال (فرم 14 انتقال )عددی وارد نشود پیغام F1 فرم14 انتقال نمایش داده نشود »»»دوست عزیز اگه موارد بالا راهم انجام ندید هیچ نظری نسبت به شما تغییری نمی کنه وهمون اوتراب عزیزوکارراه انداز در دل ما باقی خواهید ماند از اینکه مشکل مردم راحل میکنید خداهم گرفتاری شمارا حل خواهد کرد انشالله بازهم منت گذاشتید ممنونمفایل های پیوست شدهLast edited by saeid.fr190; 2015/02/13, 03:11.کامنت
-
سلام دوست عزیز باید بگم ایول ایول ایول واقعا دمت گرم گل کاشتی اصلا وقتی فایلو دیدم شوکه شدم از بس ذوق زده شدم مسافرت شهرستان هم کنسلش کردم نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم فقط یه ایرادات جزی به کارم هست اگه بتونید کامل کنید خیلی ممنونم میشم من فایل اصلاح شده فایلتون می فرستم میخام رو اون کار کنید البته با عرض معذرت با اینکه گرفتار کارتون بودید ولی کارمو بنحو احسن انجام دادید دستتون درد نکنه البته میخام ماکرویی که درست کردید برای فرم 14 استرداد نیز اعمال بشه و این کارا بی زحمت کامل بشه چون من فرمول نویسی بلد نیستم بهمین خاطر زحمتشون شما بکشید 1-نرخ حق بیمه (27%)در صورت حذف اطلاعات فرم 14 انتقال وفرم 14استرداد حذف نشود 2-اولین فرم 14 انتقال وفرم 14 استرداد حذف نشود(ردصورت زدن گزینه حذف یک دوره 4 ساله) 3-نمایش جمع کل سهم بیمه شده وکارفرمای همه فرمهای 14 استرداد درفرم شماره 15استرداد(بدون محدودیت زمانی و9% و10%) 4-شماره گذاری صفحات درq6فرمهای شماره 14 انتقال وفرم 14 استرداد وثبت (آخرین صفحه) درl12فرم 15 انتقال و15 استرداد 5-شماره بیمه فرم 14انتقال و14 استرداد اگرتغییر کند اصلاعات فرم 15انتقال و15 استرداد صفر شود 6-جمع کل مدت روزها درفرم 14 انتقال و14 استرداد در ستون sاطلاعات بیمه شده متناظر باهر شماره بیمه و با توجه به گزینه انتقال یا استرداد ستون (n)فرم اطلاعات بیمه شده نمایش داده شود 7-باتوجه به فرم 14 انتقال مبلغ متناظر سلولهای e3,e5,g3,g5 در فرم محاسبه تمایش داده شود8-در صوریتکه در سلول سال (فرم 14 انتقال )عددی وارد نشود پیغام f1 فرم14 انتقال نمایش داده نشود »»»دوست عزیز اگه موارد بالا راهم انجام ندید هیچ نظری نسبت به شما تغییری نمی کنه وهمون اوتراب عزیزوکارراه انداز در دل ما باقی خواهید ماند از اینکه مشکل مردم راحل میکنید خداهم گرفتاری شمارا حل خواهد کرد انشالله بازهم منت گذاشتید ممنونم
دوست عزیز من تا جایی که متوجه منظورتون شدم فایل رو اصلاح و پیوست کردم (حدود 70 تا 80 درصد نوشته هاتون) آخه بحثتون هم تخصصیه و نمیشه نظرات شخصی اعمال کرد، چشم نزنم مواردی که هم نوشتین کم نیست ماشالا!! (من باب شوخی)
به هر حال قصدم کوتاهی نیست ولی حقیقتا وقتم خیلی گیره و ازتون عذرخواهی میکنم و میخوام مواردی که با یه کمی صرف وقت میشه انجام داد خودتون انجام و برنامتونو ادامه بدین، امیدوارم به نتیجه دلخواهتون برسین.
البته باز هم تنهاتون نمیذارم و همچنین سایر دوستان هم هستند که میتونند کمکتون کنند.
موفق باشین.فایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام دوست عزیز باید بگم بازهم آقایی کردی درحقم واقعا دمت گرم بنازم معرفتت وقتی تعریفت کردم همه اعضای خانوادم از شما تشکر کردن وبرایت آرزوی موفقیت می کنن انشالله به هر خواسته ای که داری برسی به حق محمد وال محمد (ص )با عرض معذرت این سه مورد چون از طریق همون vb که زحمتش کشیدن انجام میشه و تقریبا با فایلم آشنایی کامل پیدا کردین بازهم زحمتش گردنتون افتاد 1-میخام اگرشماره بیمه فرم 14انتقال و14 استرداد تغییر کند اصلاعات فرم 15انتقال و15 استرداد صفر شود 2-(مهمتر از همه)میخام جمع کل مدت روزهای همه فرمهای 14 انتقال و14 استرداد در ستون (s)اطلاعات بیمه شده متناظر باهر (شماره بیمه) و با توجه به انتخاب گزینه (انتقال) یا (استرداد) درستون (n)فرم اطلاعات بیمه شده نمایش داده شود 3-(مهم)باتوجه به فرم 14 انتقال مبلغ متناظر سلولهای e3,e5,g3,g5 در فرم (محاسبه )نمایش داده شود »»»دوست عزیز باز هم از صمیم قلبم تشکر میکنمکامنت
-
سلام دوست عزیز باید بگم بازهم آقایی کردی درحقم واقعا دمت گرم بنازم معرفتت وقتی تعریفت کردم همه اعضای خانوادم از شما تشکر کردن وبرایت آرزوی موفقیت می کنن انشالله به هر خواسته ای که داری برسی به حق محمد وال محمد (ص )با عرض معذرت این سه مورد چون از طریق همون vb که زحمتش کشیدن انجام میشه و تقریبا با فایلم آشنایی کامل پیدا کردین بازهم زحمتش گردنتون افتاد 1-میخام اگرشماره بیمه فرم 14انتقال و14 استرداد تغییر کند اصلاعات فرم 15انتقال و15 استرداد صفر شود 2-(مهمتر از همه)میخام جمع کل مدت روزهای همه فرمهای 14 انتقال و14 استرداد در ستون (s)اطلاعات بیمه شده متناظر باهر (شماره بیمه) و با توجه به انتخاب گزینه (انتقال) یا (استرداد) درستون (n)فرم اطلاعات بیمه شده نمایش داده شود 3-(مهم)باتوجه به فرم 14 انتقال مبلغ متناظر سلولهای e3,e5,g3,g5 در فرم (محاسبه )نمایش داده شود »»»دوست عزیز باز هم از صمیم قلبم تشکر میکنم
دوست عزیز بنده کاری نکردم و لایق این همه تشکر نیستم، ما اینجا تو این سایت به این خوبی جمع شدیم تا به همدیگه کمک کنیم و آموزش ها نشر داده بشه و بنده وظیفه خودم میدونم که اگه کمکی ازم بر بیاد واسه دوستان انجام بدم و از همینجا اعلام میکنم کوچک و شاگرد همه اساتید و سایر دوستان هستم.
و اما در مورد پست آخرتون عرض کنم که خواسته شماره 1 شما انجام دادم و تو فایل آخری که آپلود کردم این مورد هست، یعنی اگر شما شماره بیمه رو حذف و یا تغییر بدین فرم صفر و آماده ورود اطلاعات واسه بیمه شده دیگری میشود و درمورد سوالات بعدیتون اگه یه لطف کنید و یه نمونه مثال (با وارد کردن اعداد و ارقام تو همین فایل آخر) آماده کنید و آپ کنید به روی چشم، مجدد بررسی میکنم و اگر تونستم واستون انجام میدم.
با تشکرکامنت
-
بازهم سلام دوست خوبم کار خوب لایق تقدیر وتشکر است /1- میخام همه روزهای کارکردی که در( فرم 14 انتقال )بارنگ زرد مشخص شده (البته برای فرم 14 استرداد هم همینطور)با هم جمع ودر ستونی که بازهم بارنگ زرد در(فرم اطلاعات بیمه شده) مشخص شده نمایش داده بشود با این شرط که متناظر باهر شماره بیمه اگر در ستونی که بارنگ سبز مشخص شده (انتقال )باشد از (فرم 14 انتقال اطلاعات )بگیرد واگر (استرداد)باشد از( فرم 14 استرداد )اطلاعات بخواند(مثلا در (فرم اطلاعات بیمه شده )اگر یک نفر با یک شماره بیمه هم (استرداد)و هم (انتقال )داشته باشد روزهای کارکرد هرکدام جداگانه نمایش داده شود ومشکلی پیش نیاید 2-میخام نمایش عملیات محاسبه حق درمان (فر15 استردادوفرم 15 انتقال) رو در فرم محاسبه به تفکیک نمایش داده بشه واز اون پرینت بگیرم (برای توجیه وچگونگی بدست آمدن مبالغ حق درمان پرینت محاسبه لازم است ) نمی دونم تونستم اطلاعات قبلی را کامل کنم یا خیر برای راحتر فهمیدن به فرمهای داخل پرانتز بیشتر دقت شود بازهم تشکر میکنمفایل های پیوست شدهکامنت
-
بازهم سلام دوست خوبم کار خوب لایق تقدیر وتشکر است /1- میخام همه روزهای کارکردی که در( فرم 14 انتقال )بارنگ زرد مشخص شده (البته برای فرم 14 استرداد هم همینطور)با هم جمع ودر ستونی که بازهم بارنگ زرد در(فرم اطلاعات بیمه شده) مشخص شده نمایش داده بشود با این شرط که متناظر باهر شماره بیمه اگر در ستونی که بارنگ سبز مشخص شده (انتقال )باشد از (فرم 14 انتقال اطلاعات )بگیرد واگر (استرداد)باشد از( فرم 14 استرداد )اطلاعات بخواند(مثلا در (فرم اطلاعات بیمه شده )اگر یک نفر با یک شماره بیمه هم (استرداد)و هم (انتقال )داشته باشد روزهای کارکرد هرکدام جداگانه نمایش داده شود ومشکلی پیش نیاید 2-میخام نمایش عملیات محاسبه حق درمان (فر15 استردادوفرم 15 انتقال) رو در فرم محاسبه به تفکیک نمایش داده بشه واز اون پرینت بگیرم (برای توجیه وچگونگی بدست آمدن مبالغ حق درمان پرینت محاسبه لازم است ) نمی دونم تونستم اطلاعات قبلی را کامل کنم یا خیر برای راحتر فهمیدن به فرمهای داخل پرانتز بیشتر دقت شود بازهم تشکر میکنم
دوست عزیز مواردی که فرمودین در فرمها بصورت فرمولی واستون اصلاح کردم، فایل رو ببینید اگر مشکلی نداشت اونوقت باید با کد نویسی اطلاعات درون شیت بیمه شده رو تثبیت نمود که با حذف و ایجاد فرم های جدید این اطلاعات از بین نروند.فایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام دوست عزیز: لطفا فرمولهای جدید توی این فایل جدید انجام بدید چون کامل تره فایلتو ن چک کردم تنها مشکلی که داشت سهم بیمه شده و کارفرما در فرم محاسبه نمایش داده نمیشه فقط سهم درمان داره نمایش داده میشه اونم سلولش درست نیست ضمنا گزینه ذخیره اصلاعات میشه در فرم 15 انتقال و استرداد ایجاد بشه بنظرم بهتره چون فرم 14 استردادو انتقال شلوغ شدفایل های پیوست شدهLast edited by saeid.fr190; 2015/02/18, 01:15.کامنت
-
بازهم معذرت خواهی میکنم واقعا شرمندم 1-انشالله که منظورم رسونده باشم 2- یک مشکلی که الان متوجه اون شدم اینکه اگردر اطلاعات بیمه شده یک نفر با یک شماره بیمه دارای هم استردادوهم انتقال باشد »» سهم درمان درفرم 15 استرداد بر اساس ردیف اول محاسبه میشود (یعنی براساس انتقال ) واین ایراد دارد لطفا بررسی بفرمایید بازهم ازاینکه وقت خود را در جهت تکمیل این پروژه می گذارید کمال تشکر رادارمکامنت
-
این هم فایل با مثال خدمت شما دوست گرامیفایل های پیوست شدهکامنت
-
با درود
دوست عزیز مواردی که در آخرین فایل باهاشون برخورد کرده بودین و تو پست قبلی فرمودین برطرف کردم و دیگه فکر کنم باید کدنویسی ثبت اطلاعات درون شیت اطلاعات بیمه شده رو میشه شروع کرد.
فایل با آخرین اصلاحات خدمت شما:فایل های پیوست شدهکامنت
-
با درود
واین فایل نهایی با کدنویسی ثبت خدمت شما دوست عزیز، امیدوارم این فایل بدون مشکل باشه و واستون قابل استفاده باشه.فایل های پیوست شدهکامنت
-
باعرض سلام وخسته نباشید امکانش هست آخرین تغییرت فایل قبلی که فرستادین رو بروی این فایل جدید اعمال کنید آخه این تنها فایلی هست که فعلا پیغام خطا را نمی ده ومن تمام کارام و فرمولها رابرروی این فایل انجام دادم بازم شرمنده زحمتتون میدمفایل های پیوست شدهکامنت
-
تغییرات اعمال کردم دوست عزیز، امیدوارم این بار دیگه مشکلی پیش نیاد.فایل های پیوست شدهکامنت
کامنت