نه جدول هایی که میخوام جستجو کنم رو سلول های بعدی کشیدم ستون 32 میشه aj اونجا لیستش رو نوشتم
جستجو بر اساس دو ستون در اکسل
Collapse
X
-
از فرمول زير به صورت آرايه اي استفاده كنيد.کد PHP:=iferror(index(ah6:aj42;(match(1;(ah6:ah42=c2)*(ai6:ai42=d2);0));3);"?")
کامنت
-
با سلام و كسب اجازه از دوست عزيز و زحمتكش generalsamad
از فرمول زير به صورت آرايه اي استفاده كنيد.کد PHP:=iferror(index(ah6:aj42;(match(1;(ah6:ah42=c2)*(ai6:ai42=d2);0));3);"?")
سلام . خیلی ممنون از اینکه کمک می کنید . اما وقتی میزنم این ارور رو میده
کامنت
-
هر جا ; (سمیکلن) , (کاما) استفاده کنید
میشه این کد
کد PHP:=iferror(index(ah6:aj42,(match(1,(ah6:ah42=c2)*(ai6:ai42=d2),0)),3),"?")
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام
به این فایل هم نگاهی بندازید از فایلهای موجود در سایت استفاده شده استفایل های پیوست شدهکامنت
-
چکیده ای از توابع index و match
سلام مرسی از راهنماییتون . تا ایجاد ستون ها جلو رفتم اما ستون تعداد رو هرکاری میکنم نمیشه یعنی چون اون فرمول برای فایلی است که مدیر محترم قرار دادن روی فایل من جواب نمیده . اگر ممکنه راهنمایی کنید ستون تعداد رو چجوری ایجاد کنم اگر بهم بگید عدد هایی که توی عکس فلش کشیدم چی هست و باید برابر چی قرار بگیره فکر میکنم بتونم درست کنم . مرسی
[ATTACH=CONFIG]6506[/ATTACH]
از راهنمایی های دوستان سپاسگزارم که باعث شد شما بتوانید چنین لیستی را تهیه کنید و خوشحالم که توانستید انجامش بدید.
درخصوص اعداد:
تابع INDEX دارای سه آرگومان است:
Array = محدوده ای که قصد جستجو در آن را داریم.
Row_num = شماره سطری از محدوده که باید در آن جستجو صورت گیرد.
Column_num = شماره ستونی از محدوده که باید جستجو در آن صورت گیرد ( چون ستون سوم است می شود 3 )
همانطور که می بینید؛ شماره ستون را داریم اما برای بدست آوردن شماره سطر از تابع Match استفاده می کنیم؛
این تابع در یک سری اعداد پشت سر هم ( سطری یا ستونی ) جستجو می کند و مرتبه قرار گرفتن آن را در آن سری می دهد.
تابع Match دارای سه آرگومان است:
Lookup_Value = عددی که قصد جستجوی آن را داریم.
Lookup_Array = محدوده ای که قصد جستجو در آن را داریم.
Match_Type = و 0 و 1- و 1
عدد 1 همان عدد و درغیر اینصورت عدد نزدیک به عدد مورد نظر را پیدا می کند اما ترتیب اعداد باید از کوچک به بزرگ باشد.
عدد 0 فقط به دنبال همان عدد ( یا عبارت ) می گردد اما بدیهی است ترتیب قرار گرفتن آن مهم نیست!
( وقتی به دنبال تو هستم، مهم نیست کجا هستی فقط خودت باشی! )
عدد 1- همان عدد و درغیر اینصورت عدد نزدیک به عدد مورد نظر را پیدا می کند اما ترتیب اعداد باید از بزرگ به کوچک باشد.
چون ما به دنبال خود عدد هستیم ( عدد1 ) ! و ترتیب قرار گرفتن اعداد هم مهم نیست از عدد 0 استفاده کردیم
چرا دنبال عدد 1 هستیم؟!
در اکسل عبارت True برابر 1 و عبارت False برابر 0 است. حاصلضرب 1*1 می شود 1 و ما به دنبال آن هستیم.
درواقع دنبال دو ستونی هستیم که دو شرط ما را داشته باشند ( یعنی هر دو True باشند ).
توجه: با این تعریف ما به راحتی قادر خواهیم بود که جستجو را بر اساس دو ، سه ، چهار و یا تعداد بیشماری از ستون ها انجام دهیم!
پس:
کد:=MATCH([B][COLOR=#ff0000]1[/COLOR][/B];(B5:B13=F5)*(C5:C13=G5);[B][COLOR=#0000ff]0[/COLOR][/B])
این تابع مرتبه عدد 1 در : محدوده B5:B13 به شرطی که برابر با F5 و محدوده C5:C13 به شرطی که برابر G5 باشد را به ما میدهد.
اما علامت ضرب (*) چیست؟
هریک از مقادیر B5:B13 که برابر F5 باشد به ما True می دهد و هریک از مقادیر C5:C13 که برابر G5 باشد نیز به ما True میدهد.
و در اکسل حاصلضرب True*True ( همانگونه که عنوان شد ) می شود 1 و تابع Match مرتبه آن را به ما می دهد:
( که می شود 7 یعنی ردیف هفتم) یعنی در این ردیف هر دو شرط برقرار است.
حال در تابع زیر محدوده که مشخص است، B5:D13 و ستون هم مشخص است 3 سطر هم که معلوم شد 7 پس:
کد:=IFERROR(INDEX([B]B5:D13[/B];[B][COLOR=#008080](MATCH(1;(B5:B13=F5)*(C5:C13=G5);0))[/COLOR][/B];[COLOR=#800080][B]3[/B][/COLOR]);"?")
در محدوده فوق در ستون 3 و ردیف 7 عدد 25 اولین جواب مسئله است.
دوستان اگر در این چکیده مطلبی دارند عنوان نمایند.
موفق باشید.Last edited by حسام بحرانی; 2015/04/08, 05:56.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
کامنت