رنگی شدا سلول ها با شرط if

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ardijon

• 2014/07/24
    • 62
    • 24.00

رنگی شدا سلول ها با شرط if

در فایل زیر من میخوان قسمت هایی که مفاومت و حمایت نوشته شده با توجه به اطلاعات موجود در ستون قیمت آحرین معامله رنگی بشه
    حمایتها با رنگ سبز و مقاومتها با رنگ قرمز
    البته شرط باید با توجه به استراتژی خرید باشه یعنی اگه استراتژی قیمت پایانی باشه مقاومتها و حمایتها با توجه به اطلاعات ستونی که قیمت پایانی داره رنگی بشه
    و برعکس
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

سلام
    فایل های پیوست شده

کامنت

• ardijon

• 2014/07/24
      • 62
      • 24.00

متاسفانه این جوات من نبود
      کسی میتونه این مسیله رو حل کنه؟

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
        • 2034
        • 85.00

دوست عزیز
        منطق درسته
        باید از conditional formatting استفاده کنید
        شما روش رو یاد بگیرید بعد طبق خواستتون اعمال کنید.
        الان اگر به conditional formating مراجعه کنید می بینید اونجا می تونید شرط رو برقرار کنید.
        حالا بر اساس شرط هاتون فرمولتون که if هست و (داخل فایل از if استفاده کردید یعنی بلدید) می نویسید و در صورت برقرار بودن فرمت مورد نظرتون که رنگ های قرمز و سبز هست اعمال میشه
        [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
        [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
        :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
        [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
        [/CENTER]

کامنت

• ardijon

• 2014/07/24
          • 62
          • 24.00

بله
          اون شرطی که من نوشتم یه شرط ساده هستش ولی اونی کخ مد نظر منه پیچیده تره
          من هر جور که به ذهنم میرسید شرطارو نوشتم ولی فقط همین شرط ساده جوابگو بود
          اگه شما میتونی با اون شرط مد نظر من فرنول رو برام بنویسین

کامنت

• Ali Parsaei
            مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
            • 1522
            • 71.67

اگر درست فهميده باشم مثلا" براي خانه j3 بايد دو شرط در conditional formating بنويسيد يکي:
            کد:
            =if($i$3="قیمت پایانی";true;false)
            يکي:
            کد:
            =if($i$3="قیمت آخرین معامله";true;false)
            و رنگها هم طبق خواست خودتان تعيين کنيد.
            بقيه را هم از مثال فوق الگو گرفته و انجام دهيد.
            [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ardijon

• 2014/07/24
              • 62
              • 24.00

از اینکه زحمت کشیدین و یه فرمول ها رو نوشتین بسیار سپاسگذارم
              ولی این اون چیزی نیست که من میخوام
              استراتژی این نرم فزار به این صورت هست که این نرم افزار بطور اتوماتیک فیمتها رو از سازمان بورس میگیره که البته دو نوع قیمت داریم یه قیمت پایانی و یکی قیمت اخرین معامله که هر کدام میتونه مبنای تصمیم گیری برای خرید و فروش باشه
              حالا کاری که من میخوام این نرم افزار برام بکنه این که من حدود ۲۰ تا یا بیشتر سهم یه این نرم افزار میدم با قیمتهای مد نظرم که همانا همون حمایت و مقاومتایی هست که من مدنظرم واسه خرید فروشه
              و چون خیلی زیاده و نمیتونم همدمان همه رو تحت کنترل بگیرم میخوام با توجه به استراتژی معملاتیم هر زمتنی که قیمت به حد ملاکای من رسید با رنگی شدن اون سلولها من بخبر بشم

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1522
                • 71.67

منظور و شرايط مورد نظرتان با اين توضيحات که داديد مفهوم نيست!
                به هر حال استفاده از if در فرمت شرطي به صورت فوق است و اگر مي خواهيد با فرمول نويسي if در خانه ها نيز کار کنيد بايد يک مثال کوتاه و ساده و واضح بزنيد تا بتوان جواب داد.
                مثلا" بگوييد: "من دقيقا" مي خواهم اگر اين خانه فلان بود و آن خانه فلان بود، و فرضا" خانه سوم بين عدد فلان و فلان بود! و .... بعد خانه چهارم رنگش فلان باشد"
                اين طور که توضيح داده ايد من دقيق نفهميدم!
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                  • 3341

با سلام
                  فایل پیوست با توجه به نظر این دوست عزیز مهیا گردید که سه پیشنهاد برای فروش سهم و سه پیشنهاد برای خرید سهم مد نظر بود برای خرید سهم هر موقعی که قیمت سهم در بورس مساوی یا کمتر از سه پیشنهاد بود سلول مورد نظر رنگی شود و برای فروش هر موقع قیمت بورس مساوی یا بالاتر از قیمت پیشنهادی بود سلول مورد نظر رنگی شود
                  ضمنا این فایل بصورت اتوماتیک اطلاعات بازار سهم را به توجه به زمان تنظیم شده آپدیت مینماید
                  فایل های پیوست شده
                  Last edited by iranweld; 2015/04/22, 11:00.

کامنت

• Darya15
                    • 2015/04/22
                    • 4

با سلام
                    می تونم بپرسم رنج فرمول vlookup رو چرا بصورت مطلق قرار ندادید؟
                    اینطوری که جستجوی صحیحی صورت نمی گیره !

کامنت

• ardijon

• 2014/07/24
                      • 62
                      • 24.00

من هر دو حالت رو امتحان کردم
                      تو این حالت جستجو کاملا صحیحتر از حالت مطلق بود
                      خودتون امتحان کنید

کامنت

• ardijon

• 2014/07/24
                        • 62
                        • 24.00

با سلام دوباره خدمت دوستان
                        این نرم افزار من یخورده اصلاح لازم داره که خرکاری میکنم درست در نمیاد
                        ایراداشو مینویسم و فایلشو میذارم که دوستان هر کی میتونه کمک کنه
                        مشکل اول : درستون g زمانیکه اسم هیج سهمی رو ننوشتیم ستون رنگیه در صورتیکه باید سفید باشه
                        مشکل دوم : بازم در ستون g زمانیکه قیمت برابر با ستون e میشه همون رنگ آبی میمونه یعنی همرنگ ستون c
                        مشکل سوم : در ستون حمایت و مفاومت میخوام زمانیکه قیمت بین دو ستون حمایت یا بین ۲ ستون مفاومت فرار داره به اونا که نزدیکتره سلولش رنگی بشه
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
                          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                          • 1522
                          • 71.67

اولا" قسمتي از فرمولهاي کانديشنال فرمتينگ ستون g اشتباهاتي دارد، يعني مثلا" (and(g3>=c3 اشتباه است بايد بنويسيد: (or(g3>c3,g3=c3
                          يعني از يک طرف بايد دو تا شرط را جداگانه بنويسيد و آنها را با علامت: , از هم جدا کنيد، از طرف ديگر چون امکان ندارد که g3 هم بزرگتر و هم مساوي c3 باشد از اين رو اصلا" به جاي and بايد از or استفاده کنيد.
                          ثانيا" وقتي چند شرط را براي يک خانه مي نويسيد آن شرطي که بالاتر است در صورت وقوع اول از همه اجرا مي شود، بنابر اين بر طبق نظر خود بايد در کانديشنال فرمتينگ شرطها را جابجا کنيد تا درست اعمال شوند
                          قسمت آخر سوالتان را هم نفهميدم، شرمنده!
                          موفق باشيد
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ardijon

• 2014/07/24
                            • 62
                            • 24.00

دشمنت شرمنده داداش گلم
                            از اینکه زحمت کشیدی و اشتباهاتمو گقتی سپاسگذارم
                            در مورد قسمت سوم سوالم باید بگم که زمانیکه قیمت آخرین معامله یا قیمت پایانی نزدیکتر به هر کدام از اعدادی که در ستون j تا o نوشته شده باشه اون سلول رنگی بشه

کامنت

• Ali Parsaei
                              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                              • 1522
                              • 71.67

من نزديکترين قيمت ستون j تا o به خانه e (قیمت آخرین معامله) در هر سطر را مي توانم بگويم که چطور حساب شود، کافي است در يک ستون کمکي فرمول زير را بنويسيد، مثلا" در خانه p3 فرمول زير را نوشته و به صورت آرايه اي وارد کنيد (يعني بعد از نوشتن فرمول به جاي فشردن کليد enter بايد سه دگمه ctrl+shift+enter را هم زمان فشار دهيد):
                              کد:
                              =sum(if(abs(e3-j3:o3)=min(abs(e3-j3:o3));1;0)*(j3:o3))
                              بعد فرمول را به خانه هاي زير درگ کنيد

ولي اينکه چطور اين فرمول را در کانديشنال فرمتينگ اعمال کنم بلد نيستم و نمي دانم اصلا" مي شود يا نه، البته شايد بقيه دوستان راه حل بهتري داشته باشند.
                              به هر حال گفتم شايد همين فرمول هم فعلا" بتواند تا حدي راهگشا باشد
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..