نرم افزاری هست شیت بدهم و ماکرو اش بگیرم؟خیلی شیت ها ساده هستند
Collapse
X
-
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT] -
ببخشید نشد خیلی مهم هست ممنون
من فقط یک شیت دارم که کلی اطلاعات درونش است(متنی).موقعی که ماکرو ذخیره میکنم و اطلاعات را درون سلول تایپ میکنم یکسری کد میده درسته؟که کدش اینه
ActiveCell.FormulaR1C1 = "hi"
Range("A2").Select
حالا می خواهم برای تک تک سلولهایی که الان در شیتم دارم اتوماتیک این کد اضافه شود نخواهم برای تک تک سلولها تایپ انجام بشه تا اون مدل کد بدست بیارم
خیلی زیاد هستند
ممنونکامنت
-
من فقط یک شیت دارم که کلی اطلاعات درونش است(متنی).موقعی که ماکرو ذخیره میکنم و اطلاعات را درون سلول تایپ میکنم یکسری کد میده درسته؟که کدش اینه
Range("A2").Select
حالا می خواهم برای تک تک سلولهایی که الان در شیتم دارم اتوماتیک این کد اضافه شود نخواهم برای تک تک سلولها تایپ انجام بشه تا اون مدل کد بدست بیارم
خیلی زیاد هستند
ممنون
وقتي ماکرو ذخيره مي کنيد در اصل ماکرو دارد چيزهايي که شما مي نويسيد را ضبط مي کند، در نتيجه نمي توانيد از ماکرو انتظار داشته باشيد که چيزي که شما ننوشته ايد را بداند و ضبط کند!!!
ولي اگر چيزي قبلا" داخل سلولها نوشته شده و شما مي خواهيد همان چيز را در ماکرو ذخيره و به جاي ديگر انتقال دهيد يک بحث ديگري است، که البته تقريبا" مي شود همان کار کپي و پيست!
با اگر ابهامي هست بفرماييد.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
Range("A2").Select
خیلی زیاد هستند
ممنون[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
من الان شیتم را دارم و پر است.میدونم ماکرو تایپی ها را ضبط میکنه اما من کد ماکرو می خواهم برای شیتم که الان پر است کدهایی مثل بالا.میتونم تک تک خط برنامه نویسی را کپی پیست کنم و محتواش را با سلول پایینتریش عوض کنم تا ماکرو شیتم در بیاد اما بخواهم تایپ کنم و کد بدهد خیلی سخته.فقط بشه یک سلول تایپ کرد تا کدش بدست بیاد برای بقیه هم همان کد میخواهم اما بدون تایپ کردنکامنت
-
Range("A2").Select
خیلی زیاد هستند
ممنون
الان شما می خواهید یک متنی رو داخل بک سلول بنویسید و با یک ماکرو اون متن در محدوده مورد نظر شما ثبت بشه...؟
.
.
.
دوست عزیز اگر با پیوست یک فایل دقیقا توضیح ندهید که خواسته شما چیست مطابق قوانین با شما برخورد خواهد شد...
پست های شما بیش از 35 تا شده ولی هنووووووووووووز ما سوال شما رو متوجه نشده ایم...[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
من تقريبا" متوجه شدم، ببينيد آن چيزي که شما با ضبط ماکرو به دست مي آوريد خيلي جاها به صورت حرفه اي نمي تواند پاسخگوي شما باشد زيرا اغلب ضبط را نسبت به سلول فعال انجام مي دهد و کد را نسبت به سلول فعال تنظيم مي کند همچنين مشکلات ديگري در بر خواهد داشت.
بايد يک کم با محتواي کد نويسي مأنوس تر شويد.
مثلا" انتخاب محدوده A1 تا D20 کدش مي شود:
کد:Range("A1:D20").Select
کد:Selection.Copy
اگر بخواهيد چيزهاي کپي شده را در جايي از حافظه نگهداريد بايد مبحث متغيير ها و .. و ... را مطالعه کنيد.
اگر مطلب اختصاصي و موردي است مي توانيد فايل ضميمه کنيد و کدش را خدمتتان بدهيم ولي براي درک کليت امر خلاصه اش اين است که بايد يک کم راجع به کد نويسي مطالعه فرماييد.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
کپی نمی خواهم.
شما فرض کنید یک شیت خالی دارید و ماکرو ذخیره میکنید و یک سلول تایپ میکنید یک کد میده دیگه.
حالا من یک شیت پر دارم و برای این شیت پرم می خواهم کد ماکرو هایی را بدست بیاورم که مثل اینکه از اول تایپ کرده ام.
مثل اینکه یک شیت سفید باشه من ماکرو ذخیره کنم و بشینم تک تک سلولها را تایپ کنم و کدش بدست بیارم(هدف اینه)حالا من می خواهم بدون تایپ کردن تک تک سلولها کد ماکرو را بدست بیارم.ساده اش یعنی اینکه یک شیت بدهم بعنوان وردوی و نرم افزار کدهای ماکرو بده انگار من نشستم تک تک تایپ کرده ام.
شفاف است؟کامنت
-
سلام.من هنوز منظور شمارو متوجه نشدم. ولی به نظر میرسه شما می خواید مطالبی که توی ستون یک شیت دارید در قالب یک کد که توی پست هاتون نوشتید داشته باشید. حالا اینکه اون کد به چه دردی می خوره بنده هم نمیدونم.امیدوارم این فایل به دردتون بخورهفایل های پیوست شده[CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
[/FONT][/CENTER]کامنت
-
منظور دوستمان این است:
یک محدوده داریم (مثلا A1:E500) شامل نام و نام خانوادگی و ... . حالا این دوستمان دنبال یک برنامه یا کدی هستش که برای هر سلول یک کدی تولید کند که یک مقدار ثابت (همان مقدار خود سلول) را به آن کد تخصیص دهد مثلا می خواهد وقتی برنامه رو اجرا میکنه کدی مثل کدهای زیر تولید کنه که دیگه مجبور نشه هی تایپ کنه(این همه راه ساده حالا چرا اینو میخوان نمیدونم):
اگر محدوده A1:A500 نام و محدوده B1:B500 نام خانوادگی باشد;
کد PHP:Range("A1") = "ali"
Range("A2") = "hassan"
Range("A3") = "reza"
Range("A4") = "mohammad"
Range("A5") = "hamed"
Range("B1") = "ahmadi"
Range("B2") = "razavi"
Range("B3") = "imani"
Range("B4") = "shakeri"
Range("B5") = "karimi"
چندین راه به نظرم رسید انجامش دادم اما هرکدوم یه مشکلی داشت.
اما برای تولید این کدها یه راه سخت وجود داره و اونم اینه که :
1- محدوده مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
2- Record macro رو بزنید.
3- کلید F2 رو فشار داده سپس Enter را بزنید (این گام رو اونقدر ادامه بدین تا محدوده انتخابیتون به اتمام برسه)
4- کمی به خودتون استراحت داده سپس عرق پیشونیتون رو پاک کنید.
-----------امیدوارم منظورشون همین باشه ---------[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
اره منظورم همینجوره.شیت اماده و پر دارم که داده توش است. می خواهم کد ماکرو برای هر سلول ActiveCell.FormulaR1C1 = "kkkfds" Range("A4").Select دو کد بالا بدست بیاد و مقادیر بقیه سلولها نخواهد از اول تایپ کنم
کد شما امتحان کردم ممنون اما موقعی که یک شیت میزارم و مثلا 10 تا سلول انتخاب میکنم و f2 میزنم چیزی نمیدهکامنت
-
[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
کامنت