کپی اطلاعات از شیت به شیتی دیگر با وجود یک شرط از طریق vb

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

کپی اطلاعات از شیت به شیتی دیگر با وجود یک شرط از طریق vb

با سلام و روز بخیر خدمت همه دوستان.
    برنامه ای با اکسس تهیه کردم ولی به دلایل مشکلات کاربری می خواهم در اکسل پیاده سازی کنم. در اکسس گزارش گیری براحتی و با قرار دادن کد مشترک بین داده ها امکان گزارش گیری داده میشه. ولی در اکسل با مشکل روبرو شدم.
    اگر فایل پیوست رو ملاحظه بفرمایید در شیت 4 که دیتابیس اصلی برنامه هست اطلاعاتی ثبت شده که بر اساس کد محصول و کارتکس مربوطه از یکدیگر متمایز شده اند . حال می خواهم در شیت 5 (با همان فرمتی که تهیه شده ) اطلاعات یک محصول قرار داده بشه ( مثلا در این مثال کد مورد نظر 134054075 شماره کارتکس 10129 می باشد ) که این اطلاعات در شیت 5 بر اساس شماره کارتکس قرار خواهد گرفت. ابتدا خواستم از طریق توابع اینکار را انجام بدهم که نشد ( البته نشد که من نتونستم ) و همین طور با کد نویسی.
    ممنون میشم اگر راهنماتیی بفرمایید حال از طریق توابع و یا از طریق کد نویسی.
    ممنون از توجه شما.
    فایل های پیوست شده
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

امیدوارم فایل پیوست که با توابع vlookup تهیه گردیده است ؛ آنچه مد نظر شما بوده است باشد.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2015/04/25, 19:20.

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
      • 523
      • 51.00

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

امیدوارم فایل پیوست که با توابع vlookup تهیه گردیده است ؛ آنچه مد نظر شما بوده است باشد.
      با سلام و ممنون از توجه شما .
      دفیقا همین بود فقط بدون ستون کمکی امکان پذیر نیست ؟
      [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام خدمت مهندس فاطمی

فایل مذکور بدون ستون کمکی تا سطر 100 آماده گردید

برای نشان دادن موارد مشابه در شیت دیگر بدون استفاده از ستون کمکی از فرمول ذیل استفاده گردید

کد PHP:
        =IF(ISERROR(INDEX(Sheet2!$B$1:$L$100,SMALL(IF(Sheet2!$B$1:$B$100=$F$1,ROW(Sheet2!$B$1:$B$100)),ROW(1:1)),8)),"",INDEX(Sheet2!$B$1:$L$100,SMALL(IF(Sheet2!$B$1:$B$100=$F$1,ROW(Sheet2!$B$1:$B$100)),ROW(1:1)),8)) 
        چون از یک فایل آماده این فرمول استخراج گردید توضیح عملکرد این فرمول را از اساتید محترم انجمن جویا میشویم
        فایل های پیوست شده
        Last edited by iranweld; 2015/04/27, 23:07.

کامنت

چند لحظه..