کپی اسم مشتری جدید به دیگر شیت ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • naser1357

• 2015/02/19
    • 89

کپی اسم مشتری جدید به دیگر شیت ها

در فایل پیوست نیاز به ماکرویی دارم که اگر در شیت یک مشتری جدیدی وارد شد و قبلا در شیت 2 و همچنین شیت 3 وجود نداشت اسم مشتری جدید در ان شیت ها اضافه شود و در همان شیت 2 یا شیت 3 قبلا اسم مشتری 2بار تکرار شده بود هشدار داده و بعد از ان حذف شود.
    خدمت استاد ارجمند اقای میر و خانم سرحدی عرض می کنم دلیل اینکه فایل اصلی که قبلا خودشان مشکلات را برطرف نموده اند را درج نمی کنم یکی بخاطر حجم و سبکی فایل جدید هست دوم اینکه برای اینکه انها را در فایل قبلی که خودشان زحمتش رفع اشکال را کشیده اند اعمال کنم بالاجبار باید یاد بگیرم و چند بار تکرارشون کنم
    همچنین مشکلی که قبلا با ان درگیر بودم که یا فرمول یا ماکرو و استفاده هر دو سرعت را می اورد پایین را به اینصورت حل نمودن که هنگام استفاده از ماکرو برای محاسبات یک ماکرویی ایجاد نمودن قبل ا اعمال محاسبات را غیرفعال و سپس ماکرو را عمال نمایید(جهت رفع اشکال موارد مشابه بیان شد)
    با سپاس مجدد
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام
    موارد خواسته بدون نیاز به ماکرو انجام شد فایل پیوست را ملاحظه فرمایید
    فایل های پیوست شده

کامنت

• naser1357

• 2015/02/19
      • 89

ضمن سپاس
      اگر چه در شیت یک تکراری ها قرمز میشوند ولی بدون هشدار و یا حتی قرمز شدن در شیت 2 و سه باز هم کپی میشوند اگر میشد در شیت 2 و سه نیز قرمز میشدند بهتر بود

اما انچه دقیق مد نظر می باشد اینست که اسامی در شیت 2 و 3 بصورت سابقه و بدون تغییر می مانند و لی اسامی شیت یک ممکن است هر روز جابجا شوند و ما نیاز داریم اگر اسم جدیدی اضافه شد که قبلا سابقه ای ازش در شیت 2 نیست ان از شیت یک به شیت 2 کپی شده و ثابت بماند
      با سپاس

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

نوشته اصلی توسط naser1357
        ضمن سپاس
        اگر چه در شیت یک تکراری ها قرمز میشوند ولی بدون هشدار و یا حتی قرمز شدن در شیت 2 و سه باز هم کپی میشوند اگر میشد در شیت 2 و سه نیز قرمز میشدند بهتر بود

اما انچه دقیق مد نظر می باشد اینست که اسامی در شیت 2 و 3 بصورت سابقه و بدون تغییر می مانند و لی اسامی شیت یک ممکن است هر روز جابجا شوند و ما نیاز داریم اگر اسم جدیدی اضافه شد که قبلا سابقه ای ازش در شیت 2 نیست ان از شیت یک به شیت 2 کپی شده و ثابت بماند
        با سپاس
        با سلام
        در صورتیکه کپی و پیست در ستون a انجام شود سلول تکراری قرمز میشود ولی در صورت تایپ کردن در صورت تکراری بودن به شما اخطار میدهد . روی مورد بعدی کار میکنم

کامنت

• naser1357

• 2015/02/19
          • 89

سپاس ویژه

کامنت

• Javid Mokhtari
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
            • 1212
            • 73.00

سپاس ویژه
            اگه مشکلتون حل شد تیک گزینه "حل شده" را بزنید ٪
            [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
            بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
            [/FONT][/SIZE]
            [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
            [/B][/FONT][/SIZE]
            [/CENTER]
            [/INDENT]
            [/FONT]

کامنت

• naser1357

• 2015/02/19
              • 89

ضمن سپاس کامل حل نشد اما با کمک راهنمایی و فایل شما و با تلفیق چند ماکرو تا حدودی به خواستهه ام دست یافتم اما باید بصورت دستی کپی شان کنم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                • 3341

ضمن سپاس کامل حل نشد اما با کمک راهنمایی و فایل شما و با تلفیق چند ماکرو تا حدودی به خواستهه ام دست یافتم اما باید بصورت دستی کپی شان کنم

با سلام فعلا برای دو تا شیت ردیف شد
                فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..