سلام ببخشید من هر جا گشتم نتونستم برای سوالم یه جای خوب پیدا کنم که بزارمش من دو تا شیت دارم یکیش 8000 سطر و یکیش 8100 سطر داخل این دو تا شیت ردیف انها یه عدد یکتا است اسم یک شیت new و اسم یک شیت old است حالا میخام تمام سطر هایی که داخل new هست ,و داخل old نیست را دربیارم میشه کمک کنید
درخواست یک کد کد برای پیدا کردن اعداد مساوی در دو شیت
Collapse
X
-
سلام
ميتوانيد از خاصيت پيدا كردن duplicate و uniqe ابزار conditional formatting استفاده كنيد.
براي اينكار ستونها دو تا شيت رو توي يك شيت كنار هم قرار بديد.
بعد از انتخاب دو ستون و كليك بر روي conditional formatting و انتخاب گزينه new rules از پنجره باز شده گزينه زير را انخاب نموده
format only uniqe or duplicate value و سپس از قسمت format all گزينه uniqe را انتخاب كرده و در نهايت از قسمت format رنگي را براي فونت سلولهاي مشترك انتخاب كنيد. -
سلام دوست عزیز
شما عملیات مغایرت گیری رو توی فایلتون میخواهید انجام بدین . به نظر شخصی بنده میتونید از نرم افزار xlCompare برای انجام اینکار استفاده کنید.کامنت
-
با سلام
در فایل پیوست با ویژوال بیسیک اینکار انجام شد
کد PHP:Sub test()
Sheet1.Columns("B:B").ClearContents
Sheet2.Columns("B:B").ClearContents
x = Sheet1.Cells(Sheet1.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
y = Sheet2.Cells(Sheet2.Rows.Count, "A").End(xlUp).Row
For i = 1 To x
For j = 1 To y
If Sheet1.Range("a" & i).Value = Sheet2.Range("a" & j).Value Then
Sheet1.Range("b" & i).Value = "ʘÑÇÑí"
Sheet2.Range("b" & j).Value = "ʘÑÇÑí"
End If
Next j
Next i
End Sub
فایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام جلوی ستون new یا old از فرمول if استفاده کن مثلا اسم ستونی که دیتای NEW داخلشه B و ستونی دیتای OLD داخلشه A باشه ، توی سلول C1 ، بزن IF= بعد از نوار فرمول انتخابش کن ، توی پنجره ای که باز میشه ، قسمت Logical test بنویس A1=B1 ، قسمت true ، بنویس 1 و قسمت false بنویس 0 و ok رو بزن ، حالا تا پایین این فرمولو بسط بده اگه عددش یک شد یعنی هم تو old هست هم توی new اگه 0 شد یعنی فقط توی یکیشون هستکامنت
کامنت