جایگاه نرم افزار اکسل در شغل شما

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • DOLFIN

• 2014/01/18
    • 149

سلام خدمت همه ی شما
    من با اکسل زمانی آشنا شدم که داشتم تازه مدرک کامپیوتر رو می گرفتم توی کلاس های رایانه کار فنی و حرفه ای با مجموعه آفیس و vba آشنا شدم اما مثل اکثر دوستان من اصلا به اینکه چقدر اکسل میتونه کاربردی باشه فکر نمی کردم و حدود 3 سال استفاده خیلی خیلی کمی از این نعمت الهی داشتم.
    بعد این مدت من توی یه کارخونه استخدام شدم که اطلاعات تولیدشون رو توی یه فایل اکسل که خیلیم ساده بود وارد می کردن اما این کاری که میکردن نه استفاده ای داشت نه به دردی می خورد و پر از مشکلات بود.
    مثلا این که نمی تونستن بفهمن چقد از سفارشاتشون مونده که تولید کنن؟ یا اینکه مثلا چقدر مواد اولیه دارن ؟ و این مواد اولیه مال خودشونه یا مال شرکت های دیگست و ......
    از همون موقع بود که من شروع کردم به یادگیری مستمر اکسل فایل های مختلفی درست می کردم و مدام جواب نمی داد تا اینکه بعد از یک سال تونستیم تقریبا تمام بخش ها رو با اکسل سروسامان بدیم.
    الان علاوه بر قسمت تولید که گزارش ها یی رو به صورت روزانه ، هفتگی و ماهانه خیلی راحت میتونیم ارائه بدیم توی قسمت انبار یک سیستم کنترل موجودی که شامل اجناس و ابزار و... میشه طراحی شده علاوه بر اون سیستم ثبت و صدور اسناد هم تحت اکسل طراحی شده که خیلی توی زمان و مصرف کاغذ و نیروی انسانی باعث صرفه جویی شده و خیلی بخش های دیگه ...
    و همینطور اکسل روز به روز داره توی قسمت های مختلف قدرتشو نشون میده و روز به روز تو دل برو تر میشه.
    این رو هم بگم بخش ابتدایی یادگیری من توی اکسل که مربوط میشه به همون کلاس های کامپیوتر اما بخش متوسطش مربوط میشه به کتاب و منابع اینترنتی (مخصوصا منابع انگلیسی) و این انجمن که از همه اعضا و اساتید از صمیم قلب تشکر میکنم.
    [CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
      • 147

با سلام:
      من زمانی به اکسل نیازمند شدم که در یک آموزشگاه مشغول به کار شدم و اونجا شاید مثه بقیه برای ترتیب بندی و حسابرسی کارهایم از word معمولی استفاده می کردم البته فقط به عنوان یه صفحه جدول دار....بقیه کارهای ثبت و حسابرسی رو بصورت دستی محاسبه می کردیم و ثبت می کردم...تا اینکه به مرور و با تحقیق متوجه شدم اکسل می تونه این کار رو برام انجام بده(با توجه به نبود نرم افزاری مناسب کار ما)البته اون موقع یکی از دوستامون اومد و کار رو راه انداخت البته بصورت مبتدی و این شد که بعدها که کار پیشرفت کرد و خوب مسلما نرم افزار مخصوص کار رو خریداری کردیم وادامه دادیم...اما الان تقریبا یکسالی است که بنده برای کار شخصی خودم که یک آموزشگاه هست و توی اون تعدادی کاربر ثبت نام می کنند و هزینه و دوره و وسایل کمک آموزشی ....داریم که باید نظم و ترتیب بهشون بدیم و بهمین منظور دنبال پیشرفت در زمینه اکسل هستم چون دنیای اکسب به همراه ویژوال بسیار گسترده است و می دونم برای کار من در مرحله فعلی نرم افزار اکسل پاسخگو هست و نیاز به هزینه زیاد نیست...البته خودم کاملا مبتدی هستم و به جد دنبال پیشرفت در این زمینه هستم...البته خیلی خوشحال می شوم از تجربیات دوستان برای پیشرفت و آموزش بهره ببرم...
      با تشکر

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

سلام به همگی
        سال 89 بود با توجه به نیاز کاری توی سایتهای مختلف می گشتم از سایت اکسل ایران یه بسته آموزش اکسل خریدم !!
        خوب اون موقع فروشگاه مثل الان نبود و فایل(خداروشکر) بدستم نرسید. دیدم شماره موبایل استاد علی محمدی(البته اون موقع نمیشناختمشون ) روی سایت بود زنگ زدم استاد گفت آقا شما پول ریختید این دوره تمام شده و ...
        تازه متوجه شدم دفتر استاد نزدیک خونه منه روز جمعه قرار گذاشتم برم خدمتشون و پول دوره رو پس بگیرم و مشاوره اکسلی داشته باشم (اون روزا فکر میکردم خیلی اکسل واردم دنبال vbaبودم خخخ)
        پیش استاد که رفتم و چندتا نمونه فایل نشون دادم گفتند از بیست -2- میگیری خیلی بهم برخورد ولی خواستم دلیلش رو بدونم استاد یه مطالبی گفتند ولی دروغ چرا من هنوز فکر میکردم خیلی به اکسل مسلطم (به خیال خودم ) ...
        استاد چندتا نمونه فایل بهم نشون دادند تازه هنوز بعد چند سال یادم میافته سرم گیج میره خخخخ...
        دیگه تا کلاس آموزشی رو با استاد هماهنگ نکردم از دفتر استاد بیرون نیومدم (آشنایی با استاد علی محمدی بهترین اتفاق آموزشی عمرم بود). از اون تاریخ هر دوره ای تو سایت برگزار بشه اولین نفر ثبت نام میکنم هنوز خیلی راه دارم تا بگم چیزی بلدم .
        ولی همونطوری که بچه ها گفتند توی شرکت و جلب توجه مدیران اکسل نکته کلیدیه....
        طولانی شد از همه عذرخواهی میکنم .
        Last edited by Alireza; 2015/05/26, 00:11.
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
          • 1212
          • 73.00

خودم به روایت تصویر ...:
          Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.25_23h59m47s_001_.png
Views:	1
Size:	47.4 کیلو بایت
ID:	126219Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h01m22s_002_.png
Size:	76.5 کیلو بایت
ID:	126220Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h08m03s_003_.png
Size:	62.0 کیلو بایت
ID:	126221Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h12m06s_004_.png
Size:	67.6 کیلو بایت
ID:	126222Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h13m32s_005_.png
Size:	126.8 کیلو بایت
ID:	126223Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h14m47s_006_.png
Size:	40.8 کیلو بایت
ID:	126224Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h16m41s_007_.png
Size:	415.4 کیلو بایت
ID:	126225Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h18m59s_008_.png
Size:	102.2 کیلو بایت
ID:	126226Click image for larger version

Name:	Ashampoo_Snap_2015.05.26_00h21m25s_009_.png
Size:	88.5 کیلو بایت
ID:	126227
          [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
          بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
          [/FONT][/SIZE]
          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
          [/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]
          [/FONT]

کامنت

• امين اسماعيلي
            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
            • 1198
            • 84.00

با درود
            خب نوبتیم باشه نوبت ماست. هر چند یکمیشو یه جوی دیگه گفته بودم اما از اول میگم. دقیقش چه سالی بود یادوم نیس. از درس و کتاب و مشق از دانشگاه فارق شده بودیم. یه مدت تو خونه بودیم و یهو نا قافل عزیزمون که همون مادرمونه اومد گفت پاشو برو پیش دایت عسلویه سر کار. مارو بگی همچو جا خوردیم که نگو. خلاصه با کلی جر و بحث رفتیم بندر کنگان. عسلویه. سرتونه در نیارم 3 ماه طول کشید که بلاخره گفتن بیاد سر کار پروژه . ما هم رفتیم ، از همون در gate اصلی نرفته بودیم تو , هوا هم گرم ، داییمون گفت پیاده شو برو از همین اول ترخیص کالا و ... رو یاد بگیر اینم برگه ، میری پیش یه نفر به نام شمس العلما (استاد شمس). ما هم با عصبانیت یه نگاهی بهش کردیم ، تو دلمون گفتیم نگا از دانشگاه تو اصفهان با اوهمه چی فارغ التحصیل شدیم اومده میگه برو دنبال نخود سیاااا. یه مشت چی دیگه هم تو دل خودم باز بار دایییم کردمو رفتم سراغ کار. آقا وارد یه اتاقی شدیم دیدیم آقای شمس العلما نشستن و میزیو دم و دستگاهی و ملتی یه سری اطلاعات میارن و ایشون یه دکمه میزنه gate pas ورودی از دستگاه پرینتر پشت سر هم میاد بیرون. خلاصه ما هم که خون گرم بودیم رفتیم جلو یکم خوش و بش کردیم و دیدم اکسل بازه . اما شبیه به او چیزی که من میشناختم نبود . خلاصه حس کنجکاویم گل کرد و شروع کردم سوال و پرس . که این چیکار میکنه چیه ، خلاصه گفتم به استاد که میخوام یاد بیگیرم کارت ورود بزنم بشم مسول ای چیزااا تو بخش خودمون . اقا همو اول index و match اومد سراغ ما. ما هم که بلد نبودیم . هی ایشون میگفتن ما هم همیطور مینوشتیم " استاد این سلو رو انتخاب کرد بعد ایرو نوشت ، بعد ای کارو کرد و ......) خلاصه یه یه هفته ای کارم ایشوده بود که ببینم چی به چیه. این شد شروع کار ما با اکسل. هر روز میرفتم دفتر کار کارفرمای اصلی که ایشون تو اون بخش بود و کم کمک یه سری چیزا یاد گرفتیم. ایشون ازم میخواست و من میرفتم تمرین و کار. زندگیم شد اکسل. یه روز سایت اکسل ایران رو بهم معرفی کرد و گفت اگر میخوای چیزی یاد بگیری سعی کن مشکلات بقیرو حل کنی. تا اومدم تو سایت شروع کردم ببینم بقیه چه مشکلی دارن. من تلاش میکردم که راه حل رو پیدا کنم و ج بدم. این شد که به داده ها علمیم تو اکسل روز به روز افزوده شد. زدم تو کار فرم های خارجی.منابع خارجی و ....

تو هر زمینه ای گیر میکردم ، مثلا درسی سریع میرفتم و میرم سراغ اکسل ، کد نویسسی و یه برنامه درست میکنم میدم به استاد یا پروفسور بخش میگم فقط run کن حالشو ببر. هنوزم که هنوزه چیزه زیادی ازش بلد نیستم و مشتاق یادگیریم. اگر بدونین چه جوری ازش کار بکشین حتما تو کاراتون به کار میاد.
            کار به جایی رسید که تو دانشگاهی که هستم یه مدلی رو میخواستن انجام بدن گفتن با متلب ، من گفتم با اکسل انجام میدم و دادم حال کردن. حالا هر جا سواله اکسلی پیش میاد میگن بریم یه پسر ایرانیه هست اون حتما یه راهی براش پیدا میکنه. خلاصه ممنون از همه اساتید که تو این سال ها ازشون یاد گرفتم. از همه کاربرای عزیز که با سوال کرداناشون منو تشویق به یادگیری بیشتر کردن. از استاد شمس که همواره مثل برادر بزرگتر کنارم بوده و هست و مدام زحمتش میدم ممنون.

میبخشید طولانی شد. اشتباهات املایی رو هم ببخشین طبق معمول
            در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• Javid Mokhtari
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
              • 1212
              • 73.00

... Up ...
              [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
              [/FONT][/SIZE]
              [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
              [/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]
              [/FONT]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
                • 85

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
                آخ چه حالي ميده وقتي مديرت ميگه يه گزارش از فلان كاري كه انجام دادي بهم بده، بعد تو هم يه گزارش فوق العاده با پيوت تيبل درست كني فكش بيفته، چشاش در بياد، دهنش كف كنه. آخ حال ميده

كسايي كه تو شركت ما كار ميكنن بيشترين استفاده اي كه از اكسل ميبرن درست كردن جدوله اونم براي ليست كردن اعضا و اين چيزا

ولي خود من از اكسل خيلي بيشتر استفاده ميكنم. يكسري كاراي حسابداري شركت رو با تركيب اكسل و اكسس انجام ميدم. از اكسس خروجي ميگيرم و از ديتاهاش تو اكسل گزارش جامع تهيه ميكنم. يجورايي ميشه گفت داشبورد درست ميكنم ديگه
                يا حتي گاهي وقتا از اكسل بجاي ورد استفاده ميكنم و متن هايي كه ميخوام بنويسم رو تو اكسل مينويسم و پرينت ميگيرم

تو شركت كاله كه بودم تقريبا همه كار با اكسل بود. يكسري ديتاهاي خام از ديتابيس مركزي دريافت ميشد بعد روي اونها تجزيه تحليل انجام ميشد و پيش بيني فروش روزانه و هفتگي رو مشخص ميكردن و سفارش ميدادن از آمل براشون محصولات رو بفرستن. يا مثلا گزارش هايي تهيه ميشد كه مثلا در فلان هفته انقدر فروش داشتيم، بيشترين فروش مال كي بوده، چه محصولاتي بيشتر فروش داشته و ....
                با سلام و احترام
                بنده هم خیلی دوست دارم در این حد اکسل و اکسس رو بلد باشم ..ممنون میشم راهنماییم کنید به چه صورتی آموزش ببینم و چه طوری و صرف مدت زمان چقدر به این مهارت برسم ...
                من در دوران دانشجوییم با زبان برنامه نویسی c# سامانه یک مرغداری رو نوشتم و استاد فوق العاده سخت گیرمون از 6 نمره عمل 8 داد بقدری روش کار کرده بودم و راضی بود و تمام کدنویسی با خودم بود و ترم بعد سامانه بانک خون و کارآموزیم انبار داری یک شرکت مهندسی ولی دیگه از سال 91 تا به حال سراغ برنامه نویسی سی شارپ و طراحی سامانه نرفتم و تا حدود زیادی برنامه نویسی رو یادم رفته البته وقتی شروع میکنم به نوشتن یاد آوری میشه .....سرتون رو درد نیارم میخوام بگم پروژه های سنگین انجام دادم ولی نمیدونم چرا کار با اکسل برام سخت جلوه میکنه ....شاید بلدش نیستم ...ولی حالا کارفرمامم به شدت قانون مند و اکسل گراست و ازم برنامه هایی رو میخوان که واقعا پیچیده هست (چون ساخت جداول رو به سبک قرن 7 میخواد!!!) دوستان توی انجمن دیدن چه برنامه ای رو عذاب کشیدم تا به پایان رسوندم و با فرم سازی در اکسل مشکل دارن ....حالا میخوام بگم چطور میتونم مثل شما عزیزان مهارت پیدا کنم؟
                [CENTER][COLOR=#008080][B][SIZE=4][FONT=times new roman]این که در چه مسیری هستی خیلی مهم تر از این است که با چه سرعتی حرکت میکنی
                سرعت همیشه دلیل خوبی برای موفقیت نیست[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR]
                [/CENTER]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
                  • 85

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                  خودم به روایت تصویر ...:
                  [ATTACH=CONFIG]7062[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7063[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7064[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7065[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7066[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7067[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7068[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7069[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]7070[/ATTACH]
                  چه طوری میشه اینجوری شد؟ کمک کنید و راهنمایی؟ خیلی طول میکشه؟
                  [CENTER][COLOR=#008080][B][SIZE=4][FONT=times new roman]این که در چه مسیری هستی خیلی مهم تر از این است که با چه سرعتی حرکت میکنی
                  [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
                    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                    • 1212
                    • 73.00

نوشته اصلی توسط ne&in
                    چه طوری میشه اینجوری شد؟ کمک کنید و راهنمایی؟ خیلی طول میکشه؟
                    با سلام...

شما میخواهید در این سطح یاد بگیرید یا همچین فرمهای میخواهید سفارش بدین...؟

شرکت در دوره:
                    [/FONT][/SIZE]
                    [/B][/FONT][/SIZE]
                    [/CENTER]
                    [/INDENT]
                    [/FONT]

کامنت

• ne&in

• 2017/01/24
                      • 85

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                      با سلام...

شما میخواهید در این سطح یاد بگیرید یا همچین فرمهای میخواهید سفارش بدین...؟

در این سطح دوست دارم یاد بگیرم...
                      مثلا کاش میشد یک تاپیکی بود برای ما تازه کارها کتاب استاد رو تهیه میکردیم و تعیین میکردین تا مثلا مدت یک هفته تا کجا بخونیم و متناسب با اون درس یک پروژه سخت بدین که یکمم از مغزمون استفاده کنیم تحویلتون بدیم ... چون اینجوری بدون تحویل پروژه حتی با تمرین داشتن کتاب هم فایده نداره ...حداقل مثلا من خودم اینجورم ....و اینکه مثلا من میگم فلان کارو نمیدونم شما کدش رو مینویسید میدین ما کپی پیست میکنیم انجام میشه ولی هیچ وقت کدنویسیش رو یاد نگرفتم اونطور

نمیدونم اگر چنین تاپیک هایی هم هست ممنونم معرفی کنید برای امثال من که ابتدایی هستیم در اکسل ....
                      [/CENTER]

کامنت

• Javid Mokhtari
                        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                        • 1212
                        • 73.00

نوشته اصلی توسط ne&in
                        در این سطح دوست دارم یاد بگیرم...
                        مثلا کاش میشد یک تاپیکی بود برای ما تازه کارها کتاب استاد رو تهیه میکردیم و تعیین میکردین تا مثلا مدت یک هفته تا کجا بخونیم و متناسب با اون درس یک پروژه سخت بدین که یکمم از مغزمون استفاده کنیم تحویلتون بدیم ... چون اینجوری بدون تحویل پروژه حتی با تمرین داشتن کتاب هم فایده نداره ...حداقل مثلا من خودم اینجورم ....و اینکه مثلا من میگم فلان کارو نمیدونم شما کدش رو مینویسید میدین ما کپی پیست میکنیم انجام میشه ولی هیچ وقت کدنویسیش رو یاد نگرفتم اونطور

نمیدونم اگر چنین تاپیک هایی هم هست ممنونم معرفی کنید برای امثال من که ابتدایی هستیم در اکسل ....
                        خب محوریت اساسی این انجمن هم همینه....«یادگیری»

اگر قصد شما یادگیری هستش که خب مطالب آموزشی زیادی اینجا وجود داره که میتونین استفاده کنین.یا اگر قصد شما تمرین هستش که میتونین سئوال سایر کاربران رو یک تمرین تلقی کنین و سعی کنین بهش جواب بدین و اگر هم نتونستین جواب بدین حول اون سئوال مطالعه و تحقیق کنین.درصورت مشکل هم میتونین از پاسخ سایر عزیزان برای رفع مشکلتون استفاده کنین.

درمورد زمان و نحوه یادگیری هم اگر تجربیات و خاطرات کاری چندتا عزیز رو بخونین متوجه میشین همه و همه در دو مورد مشترک هستند و اون هم : 1) شناخت و احساس نیاز به اکسل 2)پیگیری و تمرین مستمر برای یاد گیری اکسل
                        درباره مدت یادگیری هم نمیشه بازه خاصی رو گفت چون بستگی به خود شخص داره.اما میبینین که بیشتر عزیزان چندسال هستش که دارن به جد اکسل رو دنبال میکنن.بازم سئوالی بود در خدمتتون هستیم.

اگر در همینجا تجربیات خودتون و اهمیت اکسل در کارتون رو با ما به اشتراک بگذارین خوشحال میشویم بدانیم اکسل چه تاثیری در شغل و کار شما دارد.
                        Last edited by Javid Mokhtari; 2017/02/16, 22:04.

شرکت در دوره:
                        [/FONT][/SIZE]
                        [/B][/FONT][/SIZE]
                        [/CENTER]
                        [/INDENT]
                        [/FONT]

کامنت

• Mohavel

• 2017/07/06
                          • 6

با سلام
                          بنده در یک دستگاه تخصصی بزرگ مشغول به کار هستم و دقیقا ۲۰ ساله از اکسل برای موضوعات مختلف از محاسبات ساده مالی تا محاسبات نسبتا پیچیده ی مهندسی آب رو بکار گرفتم و هنوز ن
                          در حال یادگیری هستم....بخاطر میارم یکی از کارهایی که با اکسل در ۲۰ سال پیش انجام شد (در اکسل ۵) و موجب شگفتی همکاران شد پر کردن یک شیت آماری هواشناسی بود که هرماهه توسط متصدی مربوطه و صرف زمان ۲ روز تهیه می شد ..*در حالیکه محاسبات پیچیده ای نداشت ولی نیاز بود که مقادیر مورد نیاز از طریق جستجو در ۲۵ صفحه A4 پیدا ودر شیت گنجانده شوند*....خوب راه حل برای اکسل عزیز خیلی پیش پا افتاده بود و با استفاده از توابع قدرتمند جستجو این امر با سرعت و البته دقت بالا در زمانی کمتر از ۵ دقیقه انجام می شد....تا امروز که می بینیم میشه از امکانات gis و اطلاعات مکانی در اکسل بهره جست...فوق العاده نیست؟

کامنت

چند لحظه..