کمک در پروژه ثبت نام آموزشگاه(ثبت اطلاعات فردی و حسابداری)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ACE

• 2012/09/24
    • 147

کمک در پروژه ثبت نام آموزشگاه(ثبت اطلاعات فردی و حسابداری)

با سلام:
    بنده یک پروژه برای ثبت نام آموزشگاه می خوام ایجاد کنم ...دوستان تا این مرحله خیلی راهنمایی کردن...منم سعی کردم فرم رو درست کنم و تقریبا اون چیزی که می خوام رو درست کردم...
    خوب بعضی قسمتها رو باید کمک بگیرم چون واقعا مبتدی هستم و این رو در ادامه کار متوجه خواهید شد...شرمنده
    فایل رو هم براتون می گذارم ام شاالله با هم جلو بریم و من هم از مطالبتون و علو و تجربیات دوستان استفاده کنیم و هم پروژه جلو بره و اگر کسی خواست استفاده کنه...با تشکر از همه دوستان و اساتید محترم...
    فایل های پیوست شده
  • ACE

• 2012/09/24
    • 147

اولین سوال:
    توی ستون j در قسمت رده سنی می خوام اگر نوجوانان رو انتخاب کردم اسم این بازیکن بره توی شیت رده های سنی قسمت نوجوانان ...و ماباقی داستان هم به همین شکل منظورم دیگر رده های سنی است...

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
      • 147

سوال دوم:
      این یکی واقعا مهمه....
      توی قسمت ثبت تاریخ تولد می خوام وقتی تاریخ تولد رو وارد می کنم خودش بیاد سن رو بر اساس روز محاسبه کنه ...البته یک فایل دارم که سن رو دقیق محاسبه می کنه اما من نمی تونم داخل اکسل و سلول جایگزینش کنم...فایل رو پیوست می کنم...
      این تیکه واقعا برام مهمه...چون اگر اجرا بشه توی قسمت رده سنی (ستونj)بصورت اتوماتیک رده سنی رو تشخیص میده البته منظورم اینه که میشه این کار رو کرد...
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Javid Mokhtari
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
        • 1212
        • 73.00

نوشته اصلی توسط ACE
        اولین سوال:
        توی ستون j در قسمت رده سنی می خوام اگر نوجوانان رو انتخاب کردم اسم این بازیکن بره توی شیت رده های سنی قسمت نوجوانان ...و ماباقی داستان هم به همین شکل منظورم دیگر رده های سنی است...
        با سلام.
        دوست عزیز برای شروع ابتدا دو تابع match , index رو که فایل هست رو تحلیل بکنبن تا یواش یواش بریم جلو
        فایل های پیوست شده
        [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
        بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
        [/FONT][/SIZE]
        [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
        [/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]
        [/FONT]

کامنت

• Javid Mokhtari
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
          • 1212
          • 73.00

نوشته اصلی توسط ACE
          سوال دوم:
          این یکی واقعا مهمه....
          توی قسمت ثبت تاریخ تولد می خوام وقتی تاریخ تولد رو وارد می کنم خودش بیاد سن رو بر اساس روز محاسبه کنه ...البته یک فایل دارم که سن رو دقیق محاسبه می کنه اما من نمی تونم داخل اکسل و سلول جایگزینش کنم...فایل رو پیوست می کنم...
          این تیکه واقعا برام مهمه...چون اگر اجرا بشه توی قسمت رده سنی (ستونj)بصورت اتوماتیک رده سنی رو تشخیص میده البته منظورم اینه که میشه این کار رو کرد...
          به روش های خیلی زیادی میشه اینو نوشت برای مثال:
          کد PHP:
          =ROUND((J_DIFF(G2;j_today())/360);1
          در فرمول بالا مقدار1 رو که تعیین کننده نوع گرد کردن می باشد، میتوانید بین -1 تا 1 تغییر بدین.
          [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
          [/FONT][/SIZE]
          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
          [/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]
          [/FONT]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

محاسبه سن با استفاده از توابع تاریخ شمسی ضمیمه شد
            بعد از دانلود پسوند فایل رو به xlsm تغییر بدهید چون فایلهای دارای ماکرو در سایت آپلود نمی شود.
            فایل های پیوست شده

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
              • 147

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
              به روش های خیلی زیادی میشه اینو نوشت برای مثال:
              کد PHP:
              =ROUND((J_DIFF(G2;j_today())/360);1
              در فرمول بالا مقدار1 رو که تعیین کننده نوع گرد کردن می باشد، میتوانید بین -1 تا 1 تغییر بدین.
              سلام برادر:
              ممنون از جوابهایی که وقت گذاشتین و دادین...تابع index و match رو متوجه شدم اما مطلب بالا رو حقیقتش رو بخوایید نه...میشه یه خورده توضیح بدین...ممنون داداش

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
                • 147

نوشته اصلی توسط iranweld
                محاسبه سن با استفاده از توابع تاریخ شمسی ضمیمه شد
                بعد از دانلود پسوند فایل رو به xlsm تغییر بدهید چون فایلهای دارای ماکرو در سایت آپلود نمی شود.
                دوست عزیز سلام...تشکر فراوان از توجه شما..در مورد پاسخ شما سه سوال برام پیش اومد ممنون می شوم راهنمایی نمایید.
                1:آیا تاریخ بصورت اتوماتیک بروز می شود؟
                2:چطور این سیستم محاسبه رو در شیت دیگر کپی کنم؟یادم میاد سال گذشته هم یک چنین موردی داشتم می خواستم در یک فایل اکسل دیگه استفاده کنم اما متاسفانه به جواب نرسیدم.
                3:آیا می توان از سیستم انتخاب دستی به جای نوشتن استفاده کرد به این صورت که مثلا یک کادر تاریخ بیاد و تاریخ مورد نظر رو انتخاب کنیم ...
                4من یک بازه زمانی برای سنین مختلف درست کردم ...می خوام وقتی سیستم بر اساس تاریخ تولد تشخیص بده شخص 13 سال و 26 روز است اتوماتبک در ستون k بنویسد نوجوانان(البته از قبل تعیین کنیم که چه بازه سنی به چه گروهی می خورد)...این مورد برام خیلی مهمه.و همچنین بروز بودنش یعنی هر موقه فایل رو باز می کنم خودش بازکنان ثبت شده رو محاسبه کنه و دوباره چک کنه ممکنه بازیکن در روز قبل رده سنی اش تغییر کرده باشه..

کامنت

• Javid Mokhtari
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                  • 1212
                  • 73.00

نوشته اصلی توسط ACE
                  سلام برادر:
                  ممنون از جوابهایی که وقت گذاشتین و دادین...تابع index و match رو متوجه شدم اما مطلب بالا رو حقیقتش رو بخوایید نه...میشه یه خورده توضیح بدین...ممنون داداش
                  ببینید دوست عزیز ما اینجا سه تا تابع داریم:

()J_today: مقدار تاریخ شمسی(امروز) را نشان می دهد.
                  ()J_DIFF: اختلاف بین دوتاریخ شمسی را به تعداد روز نشان می دهد.
                  ()ROUND: عمل گرد کردن عدد را انجام می دهد.

زمانی که ما می نویسیم (J_DIFF(G2;j_todayیعنی مقدار تاریخی را که در سلول G2 قرار دارد را از تاریخ امروز یعنی J_today کم می کند و به تعداد روز برای ما نشان می دهد حال اگر ما بخواهیم این تاریخ به سال نشان داده شود باید تقسیم بر عدد 360 بکنیم پس فرمول به شکل J_DIFF(G2;j_today())/360 در می آید.
                  اما در عدد به دست آمده که به سال است یک مقدار ممیزی که نشان دهنده کسری از سال می باشد هم دارد مثلا 40/6 اگر بخواهیم این مقدار ممیزی در سن شخص را کنترل کنیم(آیا رو به بالا گرد شود یا رو به پایین و یا اصلا مقدار ممیزی نشان داده نشود) از تابع ()ROUND کمک میگیرم پس فرمول به شکل ROUND((J_DIFF(G2;j_today())/360);1 در می آید.
                  در فرمول بالا عدد آخر (که 1 می باشد) متغیر بوده و وضعیت گرد کردن عدد را نشان می دهد و سه عدد -1 و 0 و 1 را که گرد کردن به پایین، عدم نمایش مقدار ممیزی و گرد کردن به بالا می باشد را می پذیرد.

شرکت در دوره:
                  [/FONT][/SIZE]
                  [/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]
                  [/FONT]

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
                    • 147

ببینید دوست عزیز ما اینجا سه تا تابع داریم:

()J_today: مقدار تاریخ شمسی(امروز) را نشان می دهد.
                    ()J_DIFF: اختلاف بین دوتاریخ شمسی را به تعداد روز نشان می دهد.
                    ()ROUND: عمل گرد کردن عدد را انجام می دهد.

زمانی که ما می نویسیم (J_DIFF(G2;j_todayیعنی مقدار تاریخی را که در سلول G2 قرار دارد را از تاریخ امروز یعنی J_today کم می کند و به تعداد روز برای ما نشان می دهد حال اگر ما بخواهیم این تاریخ به سال نشان داده شود باید تقسیم بر عدد 360 بکنیم پس فرمول به شکل J_DIFF(G2;j_today())/360 در می آید.
                    اما در عدد به دست آمده که به سال است یک مقدار ممیزی که نشان دهنده کسری از سال می باشد هم دارد مثلا 40/6 اگر بخواهیم این مقدار ممیزی در سن شخص را کنترل کنیم(آیا رو به بالا گرد شود یا رو به پایین و یا اصلا مقدار ممیزی نشان داده نشود) از تابع ()ROUND کمک میگیرم پس فرمول به شکل ROUND((J_DIFF(G2;j_today())/360);1 در می آید.
                    در فرمول بالا عدد آخر (که 1 می باشد) متغیر بوده و وضعیت گرد کردن عدد را نشان می دهد و سه عدد -1 و 0 و 1 را که گرد کردن به پایین، عدم نمایش مقدار ممیزی و گرد کردن به بالا می باشد را می پذیرد.
                    کاملا گویا و شفاف .... متوجه شدم خیلی خیلی ممنون ...اگر میشه اون سوالی که با قرمز هم پرسیدم یه نگاه بندازین ممنون میشم...
                    موفق باشید

کامنت

• Javid Mokhtari
                      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                      • 1212
                      • 73.00

نوشته اصلی توسط ace
                      من یک بازه زمانی برای سنین مختلف درست کردم ...می خوام وقتی سیستم بر اساس تاریخ تولد تشخیص بده شخص 13 سال و 26 روز است اتوماتبک در ستون k بنویسد نوجوانان(البته از قبل تعیین کنیم که چه بازه سنی به چه گروهی می خورد)...این مورد برام خیلی مهمه.و همچنین بروز بودنش یعنی هر موقه فایل رو باز می کنم خودش بازکنان ثبت شده رو محاسبه کنه و دوباره چک کنه ممکنه بازیکن در روز قبل رده سنی اش تغییر کرده باشه..
                      خب شما باید تمام شرط هاتونو بگین...

ولی برای مثال:
                      فایل های پیوست شده
                      Last edited by Javid Mokhtari; 2015/05/28, 13:31.

شرکت در دوره:
                      [/FONT][/SIZE]
                      [/B][/FONT][/SIZE]
                      [/CENTER]
                      [/INDENT]
                      [/FONT]

کامنت

• ACE

• 2012/09/24
                        • 147

خب شما باید تمام شرط هاتونو بگین...

ولی برای مثال:
                        سلام داداش:
                        بسیار عالی...فقط اگه میشه کد زیر رو برام معنی کنید....

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
                          • 2034
                          • 85.00

با اجازه جناب مختاری

در قسمت اول که با استفاده از AND ، دو شرط بررسی شده. درصورتی که برقرار باشه میاد فرمول index محاسبه میشه. حالا فرمول index چی هست؟
                          این فرمول میاد در یک جدول (شامل چندین سطر و ستون)، داده ای که در تقاطع یک سطر و ستون هست رو برمیگردونه. در اینجا با استفاده از فرمول match میاد شماره ردیف سل i9 رو تشخیص میده و به عنوان ارگومان row در فرمول قرار میده، بجای ستون هم عدد 3 رو میذاره. بعنی همواره از ستون 3 در اون جدول مورد نظر، ردیف های متفاوتی رو برمیگردونه که این ردیف ها از همون فرمول ,match استخراج میشن

موفق باشید
                          [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
                          [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
                          :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
                          [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
                          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..