چند شرط در یک سلول لطفا پاسخ بدید به شدت توش موندم!!!

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rasool10204

• 2015/05/27
    • 7

چند شرط در یک سلول لطفا پاسخ بدید به شدت توش موندم!!!

این سوال من رو البته تو انجمن چند جا خوندم با جواباش ولی هیچ کدوم مشکل من رو حل نمی کرد
    من یه فایل اکسلی دارم که محتواش اینه

مثلا a1 امتیاز دروس اصلی و a2 امتیاز دروس تخصصی هست برای دانشجویان من میخوام تو a3 با فرمول (حالا if یا هر چیزی که شما بگید) به من بگه کدوم دانشجو سطح یک هست کدوم سطح دو و کدوم سطح سه و کدوم سطح چهار

شرطا هم ایناس

سطح 1 : امتیاز دروس اصلی ( a1<=200 ) و دروس تخصصی (100 => a2 ) به معنای ساده تر : هر کسی حداقل امتیاز اصلی 0 باشد و تخصصی صفر باشد

سطح 2: امتیاز دروس اصلی ( a1<=400 ) و دروس تخصصی (200 => a2 )به معنای ساده تر : هر کسی حداقل امتیاز اصلی 200 باشد و تخصصی 100 باشد

سطح 3: امتیاز دروس اصلی ( a1<=600 ) و دروس تخصصی (300 => a2 )به معنای ساده تر : هر کسی حداقل امتیاز اصلی 400باشد و تخصصی 200 باشد

سطح 4: امتیاز دروس اصلی ( a1<=800 ) و دروس تخصصی (400 => a2 )به معنای ساده تر : هر کسی حداقل امتیاز اصلی 600باشد و تخصصی 300باشد

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو از سوالم دقیق بیان کرده باشم
    تمام این حالت ها رو هم باید فقط در یک ستون بیاد جواباش
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام
    در صورت حاکم بودن شروط چه عملی بایستی انجام شود لطفا مشخص بفرمایید که بفرض اگر شرط اول حاکم بود چه پیام یا عددی به شما نمایش داده شود
    فایل های پیوست شده
    Last edited by iranweld; 2015/05/27, 12:28.

کامنت

• rasool10204

• 2015/05/27
      • 7

نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام
      در صورت حاکم بودن شروط چه عملی بایستی انجام شود لطفا مشخص بفرمایید که بفرض اگر شرط اول حاکم بود چه پیام یا عددی به شما نمایش داده شود
      سلام
      ممنون که لطف دارید
      جواب شروط که گفتم همان سطوح هستند مثلا اگر شرط اول برقرار باشه باید تو ستون a3 بنویسه سطح 1 و اگر شرط دوم برقرار باشه باید بنویسه سطح 2
      منتها موضوع اینجاست که همه چهار جواب رو میخوام در یک ستون(a3 ) باشه
      معذرت میخوام که درست نمی تونم منظورم رو منتقل کنم امیدوارم تونسته باشم جواب شما رو داده باشم

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

نوشته اصلی توسط rasool10204
        سلام
        ممنون که لطف دارید
        جواب شروط که گفتم همان سطوح هستند مثلا اگر شرط اول برقرار باشه باید تو ستون a3 بنویسه سطح 1 و اگر شرط دوم برقرار باشه باید بنویسه سطح 2
        منتها موضوع اینجاست که همه چهار جواب رو میخوام در یک ستون(a3 ) باشه
        معذرت میخوام که درست نمی تونم منظورم رو منتقل کنم امیدوارم تونسته باشم جواب شما رو داده باشم
        فایل پیوست ضمیمه شد
        کد PHP:
        =if(and(a1<=200;a2<=100);"شرط اول";if(and(a1<=400;a2<=200);"شرط دوم";if(and(a1<=600;a2<=300);"شرط سوم";if(and(a1<=800;a2<=400);"شرط چهارم";"خارج از محدوده")))) 
        فایل های پیوست شده

کامنت

• rasool10204

• 2015/05/27
          • 7

نوشته اصلی توسط iranweld
          با سلام
          ممنون بنده پاسخ شما رو استفاده کردم به شدت بدرد بخور هستش یک دنیا ممنون اما مشکل داره
          به طوری که فرمول فقط شرط اول رو میخونه
          به طور مثال اگر کسی تو a1 چهارصد امتیاز داشته باشه دیگه جوابش میشه شرط سوم در صورتی که من میخوام اگر کسی 400 امتیاز تو ستون a1 داشت ولی تو ستون a2 مثلا 100 امتیاز بیشتر نداشت جواب باشه شرط دوم

ببخشید منتظر راهنماییتون تو این زمینه هستم

کامنت

• Darya15
            • 2015/04/22
            • 4

نوشته اصلی توسط iranweld
            فایل پیوست ضمیمه شد
            کد PHP:
            =if(and(a1<=200;a2<=100);"شرط اول";if(and(a1<=400;a2<=200);"شرط دوم";if(and(a1<=600;a2<=300);"شرط سوم";if(and(a1<=800;a2<=400);"شرط چهارم";"خارج از محدوده")))) 
            شرطها منطقی نیستند باید از if دوم به بعد محدوده پایین رو هم در نظر بگیرید مثلا:
            کد:
            IF(AND(A1<=400,A1>200,B1<=200,B1>100)
            که البته منطق مسئله هم مشکل داره که در اینصورت اگر کسی مثلا درس اصلی 800 باشه و تخصصی 1 ! اونوقت جایی تو این شرطها نداره !!
            Last edited by Darya15; 2015/05/27, 13:14. دلیل: بجای B1 اشتباها A2 نوشته شده بود

کامنت

• rasool10204

• 2015/05/27
              • 7

نوشته اصلی توسط darya15
              شرطها منطقی نیستند باید از if دوم به بعد محدوده پایین رو هم در نظر بگیرید مثلا:
              کد:
              if(and(a1<=400,a1>200,a2<=200,a2>100)
              که البته منطق مسئله هم مشکل داره که در اینصورت اگر کسی مثلا درس اصلی 800 باشه و تخصصی 1 ! اونوقت جایی تو این شرطها نداره !!
              درسته نظر شما اما اگر کسی مثلا شروط سطح 4 به بالا رو داشته باشه در واقع فارغ التحصیل شده است و همشون رو سطح 4 در نظر خواهیم گرفت مثلا اگر کسی a1 امتیاز 1000 هم داشته باشه بازم سطح 4 خواهد بود

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                • 3341

شما بایستی زحمت بکشید محدوده دقیق رو برای شروط a1 و a2 را مشخص بفرمایید و چه رابطه ای ای بین آنها برقرار هستش

کامنت

• rasool10204

• 2015/05/27
                  • 7

نوشته اصلی توسط iranweld
                  شما بایستی زحمت بکشید محدوده دقیق رو برای شروط a1 و a2 را مشخص بفرمایید و چه رابطه ای ای بین آنها برقرار هستش

ببینید فرض کنید در ستونی قبل از a1 و a2 نام مسعود نوشته شده من میخوام با استفاده از فرمول تو ستون a3 و با استفاده از داده های ستون های a1 و a2 سطح علمی مسعود رو مشخص کنم که از سطح 1 تا سطح چهار متغییر هست و اینطوری مشخص میشه که اگر مسعود در دروس اصلی خودش (a1)
                  200 امتیاز تا 399 امتیاز داشته باشه و اگر این امتیاز همراه باشه با 100 امتیاز دروس تخصصی a2 (هر دو شرط را باهم باید داشته باشد) سطح مسعود سطح2 خواهد بود
                  و اگر مسعود امتیاز دروس اصلیش 400 تا 599 باشد و به شرطی که دروس عمومی او حداقل 200 امتیاز باشد سطح او سطح 3 خواهد شد و تا آخر همینکونه خواهد بود

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                    • 3341

با سلام
                    این فایل رو بررسی بفرمایید هنوز نکات مبهم برای a2 وجود دارد
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• rasool10204

• 2015/05/27
                      • 7

نوشته اصلی توسط iranweld
                      با سلام
                      این فایل رو بررسی بفرمایید هنوز نکات مبهم برای a2 وجود دارد

سلام
                      لطفا این فایل پیوست و اون فرمولی که بنده با استفاده از فرمول شما تکمیل کردم رو با دقت بررسی کنید
                      الان 90 درصد مشکلم حل شده فقط یه مشکل وجود داره که تو آخرین فایلی که شما فرستادید هم همین مشکل رو اشاره کرده بودید
                      من میخوام a2 تو محاسبات تو اولویت باشه یعنی مثلا اگر کسی باشه که امتیاز بالای یک سطحی رو در دروس اصلی کسب کردA1 ولی امتیازات A2 کمتر بود سطح مناسب امتیاز A2 رو در جوابش برام بنویسه
                      آیا این ممکنه یا دیگه توقع زیادی از اکسل دارم؟

مثال :
                      مسعود دروس اصلیA1 رو 600 امتیاز کسب کرده ولی دروس تخصصی A2 رو فقط تونسته 220 امتیاز کسب کنه سطح این بنده خدا سطح 3 خواهد بود به جای سطح 4

فایل پیوست هم یک نمونه هست که برای تست ساختم
                      بازم ممنون

اگر
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• AmirAkbar

• 2014/02/06
                        • 118

سلام ببینید این فرمولها کدوم مورد نظر شماست ؟ (یا هیچکدام !!)
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• rasool10204

• 2015/05/27
                          • 7

نوشته اصلی توسط AmirAkbar
                          سلام ببینید این فرمولها کدوم مورد نظر شماست ؟ (یا هیچکدام !!)
                          سلام عزیز دل
                          فرمول دوم خیلی خوبه ممنون
                          مشکلم حل شد
                          خدا خیرت بده

کامنت

• Javid Mokhtari
                            مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                            • 1212
                            • 73.00

نوشته اصلی توسط rasool10204
                            سلام عزیز دل
                            فرمول دوم خیلی خوبه ممنون
                            مشکلم حل شد
                            خدا خیرت بده
                            با سلام
                            اگر مشکلتان حل شد تیک گزینه "حل شد" را بزنید...لطفا...
                            با تشکر
                            [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
                            بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
                            [/FONT][/SIZE]
                            [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                            [/B][/FONT][/SIZE]
                            [/CENTER]
                            [/INDENT]
                            [/FONT]

کامنت

چند لحظه..