عدم نمایش اکسل درحالی که فایل بازاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • حسینعلی

• 2014/01/27
    • 172

عدم نمایش اکسل درحالی که فایل بازاست

سلام
    من فابل اکسل با پسوندxlsmیعنی فایل دارای کدهای vbنوشتم
    این فایل برروی بعضی سیستم های شبکه محل کارم ، مشکل ایجاد کرده که به شرح ذیل می باشد
    فایل باز میشود درصورتیکه وقتی مجدد میخوام بازش کنم با اخطار Resdonlyمواجه و با تنظیمان optionاکسل فایل باز شده را میتونم ببینم
    در بخش vbوقتی ملاحظه میکنم و فایل اکسل دیگه ای باز باشداین فایل مربوطه باز نبوده و مشکل ساز شده
    برروی دکستاپ تا میاد باز بشه مجدد بسته میشود ولی مشخصه که فایل بازشده ولی قابل مشاهده برای کارکردن نیست
    البته حدس میزنم مربوط به تنظیمان ویندوز باشه که بخاطره فایل xlsmباعث غیرفعال شدن اون میشه
    از اساتید عزیز و بزرگوارم خواهشمندم راهنماای کنید
    حتی اگه لازم باشه اطلاع بدهید تا زنگ بزنم توضیح کامل تری بدم چون فایل برنامه را در سطح کشور در شعب زیادی باهاش کارمیکنند ولی این مشکل جدیدا ایجاد شده
    09133270675
    تشکر از شما اساتید عزیز
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    بله، بعضي مواقع مشکلاتي پيش مي آيد و مديريت مشکلات، آن هم بين کاربران زياد که دسترسي آسان به آنان نداشته باشيم سخت است.
    نمي دانم دقيقا" مشکل چيست، يک چيزهايي به فکرم مي رسد نمي دانم راهگشا باشد يا نه!
    مثلا" يکي اش اين است که وقتي فايل باز مي شود اکسل را تمام صفحه کنيد ببينيد مشکل حل مي شود؟
    کد مربوطه اش اين است:

کد PHP:
    Private Sub WORKBOOK_OPEN
    Application
    .DisplayFullScreen True
    End Sub 
    البته موقع بستن فايل مي توانيد دوباره فول اسکرين را FALSE قرار دهيد که به حالت اول برگردد.

بعضي مواقع باز کردن فايل اکسل ديگر با فايلي که با VBA کد نويسي کرده ايد ممکن است مشکل ساز شود، اگر اينطور باشد مي توانيد به کاربران توصيه کنيد که وقتي با فايل شما کار مي کنند فايل اکسل ديگر باز نکنند تا موقتا" مشکل را حل کند تا بعد .....
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• حسینعلی

• 2014/01/27
      • 172

جناب پارسای عزیز
      من اصلا فایلم باز نمیشه
      درتنظیمات تیک مربوطه را زدم که فولدرهای مخفی را بهم نشون بدهد در ویندوز و اینجوری میتونم متوجه بشم که فایل باز هستش
      ولی در ظاهر اصلا باز نیست
      و کاربر نمیتونه فایل را ببینه
      حتی در ماکرو هم تست کردم اونجا هم اون فایل مورد نظر نبودش
      حتی مجدد که میخوام روی همون سیستم فایل را باز کنم به حالت عادی نمیزاره و در حالت Readonly باز میکنه

کامنت

• generalsamad
        مدير تالار توابع

• 2014/06/22
        • 1496

با سلام
        این کار رو انجام بدید و نتیجه رو اعلام کنید
        وارد cmd شوید و این دستور رو وارد کنید
        کد PHP:
        attrib ----r  "I:\New folder"\*.* //
        به فرض فایل شما در درایو I پوشه New folder هست
        کار این دستور اینه که فایلها و پوشه هایی که در این پوشه قرار دارند صفت سیستمی ، مخفی ، آرشیو و ریدآنلی(فقط خواندنی) اونها رو بر میداره.
        معمولا یکی از کارهائی که ویروسها روی فایلها و پوشه ها انجام میدن همین تغییر صفتها میباشد

این دستور رو هم میشه توی Run ویندوز و چند قسمت دیگه انجام داد
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..