در فایل پیوست با استفاده از مدول ویژال بیسیک یک لیست بدون کلمات تکراری، برای ساخت Dropdown list ایجاد مینماید . چگونه میتوان این مدول را برای ستونهای دیگر استفاده نمود؟
استفاده از مدول ویژال بیسیک فایل پیوست در ستونهای دیگر
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
با سلام خدمت همه دوستان
در فایل پیوست با استفاده از مدول ویژال بیسیک یک لیست بدون کلمات تکراری، برای ساخت Dropdown list ایجاد مینماید . چگونه میتوان این مدول را برای ستونهای دیگر استفاده نمود؟ -
با درود
اگر درست متوجه منظورتون شده باشم،
شما در واقع تابعی نوشتین که یونیک یک محدوده رو براتون ایجاد میکنه که از اون در DropDown list استفاده کردید. حال واسه سایر ستونها و ایجاد یونیک های مجدد، شما نیاز ندارید ماژول و تابعی مجدد ایجاد کنید، میتونید همین تابع رو در ستونهای دیگه بکار ببرید و کافیه فقط rng (محدوده مورد نظرتون) رو عوض کنید.
به عنوان مثال واسه یونیک کردن محدوده ستون E ، تابع رو در ستون F بصورت زیر بکار ببرید.( البته همانند ستون B بصورت آرایه ای):
کد PHP:=FilterUniqueSort($E$2:$E$8212)
-
با درود
منظورتون از عمل نمیکنه چیه دوست عزیز؟ من همین تابع رو همانطور که در پست قبلی هم واستون نوشتم تو ستون e اعمال کردم و به راحتی عمل میکنه و لیست یونیک رو در ستون f قرار میده!!
شاید من منظور شما متوجه نمیشم!!کامنت
-
با سلام و تشکر
لطفا اگر مقدوره در فایل ضمیمه شده علاوه بر ستون a و b در ستون e یکسری داده وارد کنید و یونیک آنرا در f بدست بیاوریدکامنت
-
درود مجدد
فایل مورد نظر ضمیمه شد. در این فایل ماژول 2 رو که عرض کردم نیازی نیست حذف کردم .کامنت

کامنت