درج تاریخ شمسی به صورت خودکار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mahdi-68

• 2014/09/18
    • 21

درج تاریخ شمسی به صورت خودکار

با سلام
    من می خوام در یک جدول که ابتدای هر سطر ان تاریخ می باشد با درج داده در هر ردیف تاریخ به صورت خود کار درج شود ( داده های من به صورت روزانه ثبت می شوند روزانه ممکن است که صد ردیف باشد )
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    اولا" که براي درج تاريخ شمسي بايد از توابع شمسي که به صورت add-in به اکسل اضافه مي شود استفاده کنيد.
    ثانيا" ثبت خودکار تاريخ روز در هر رديف که داده وارد مي شود با توابع به راحتي انجام مي گردد ولي براي اينکه تاريخ درج شده ثابت گردد و روز بعد تغيير نکند بايد از کد نويسي استفاده کرد.
    من اگر بودم اجبار مي کردم که کاربري که داده ها را وارد مي کند تاريخ را هم دستي وارد کند، تا جايي که من اطلاع دارم معمولا" کاربران حرفه اي تر تاريخ را به صورت سه ستون روز - ماه -سال وارد مي کنند، اين کار اگر چه مقداري وقت گير است ولي در محاسبات بعدي کم دردسر تر است.
    به هر حال در صورتي که تاريخ به صورت خودکار وارد شود براي تثبيت آن ناچارا" بايد کد نويسي کرد.
    موفق باشيد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• mokaram
      مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
      • 1805
      • 74.00

به فرض اینکه شما پس از ورود اطلاعات ، تاریخ را به صورت خودکار زدی . اگر ویرایشی تو سطر های قبلی انجام بشه آیا تاریخ هم باید به روز بشه یا نه همون تاریخ بمونه؟
      [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
      [/CENTER]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
        • 216
        • 33.00

لطفا فایل پیوست را ببیند

نوشته اصلی توسط M_R_M
        به فرض اینکه شما پس از ورود اطلاعات ، تاریخ را به صورت خودکار زدی . اگر ویرایشی تو سطر های قبلی انجام بشه آیا تاریخ هم باید به روز بشه یا نه همون تاریخ بمونه؟
        فکر کنم مشکل شما اینه که میخواهید از شر تایپ تکرای تاریخ خلاص بشید .فایل پیوست مشکل شما رو حل میکنه به فرمول دقت کنید.اول باید فرمول را در یکی از سلها بنویسید و تاجایی که اطلاعات میخواهید وارد کنید درگ نمایید مثلا 100 ردیف یا بیشتر.بعد هر جا که نام جدید وارد نمایید تاریخ قبلی بصورت خودکار درج می شود و اگر تاریخ را نیز تغییر بدهید در نام بعدی تاریخ تکرار می شود . امیدوارم مفید باشد ضمنا برای هر کار تکراری دیگری نیز میتوانید استفاده کنید.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• heyadri1369
          • 2018/02/13
          • 1

سلام

میشه بگید چه برنامه ای باید نوشته بشه؟ میتونید کد نویسی ای که لازم داره رو اینجا بذارید؟

کامنت

چند لحظه..