جمع کردن محتویات دو سلول در صورتی که

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • علیرضا محبی
    • 2015/06/14
    • 2

[حل شده] جمع کردن محتویات دو سلول در صورتی که

سلام دوستان من تازه وارد هستم لطفا کمکم کنید
    دو ستون داریم به نام مبلغ واریزی امروز و ستون دیگر مبلغ واریزشده تاکنون

حال میخوایم مبلغ واریزی امروز رو با مبلغ واریز شده تاکنون جمع کنم و در سلول مبلغ واریز شده تاکنون بریزم و بعد با پاک کردن سلول مبلغ واریزی امروز مقدار سلول مبلغ واریز شده تا کنون پاک نشه(با رقم قبلی جمع بشه) ممنون از دوستانی که تو این تاپیک شرکت میکنند
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

نوشته اصلی توسط علیرضا محبی
    سلام دوستان من تازه وارد هستم لطفا کمکم کنید
    دو ستون داریم به نام مبلغ واریزی امروز و ستون دیگر مبلغ واریزشده تاکنون

حال میخوایم مبلغ واریزی امروز رو با مبلغ واریز شده تاکنون جمع کنم و در سلول مبلغ واریز شده تاکنون بریزم و بعد با پاک کردن سلول مبلغ واریزی امروز مقدار سلول مبلغ واریز شده تا کنون پاک نشه(با رقم قبلی جمع بشه) ممنون از دوستانی که تو این تاپیک شرکت میکنند
    با سلام
    با ضبط یک ماکرو ساده قابل انجام است
    فایل های پیوست شده

کامنت

• علیرضا محبی
      • 2015/06/14
      • 2

[QUOTE=iranweld;38788]با سلام
      با ضبط یک ماکرو ساده قابل انجام است[/QUOT

ممنون دوست عزیز که وقت ارزشمندتون رو برام گذاشتید
      حل شد

کامنت

• hossein69
        • 2018/11/14
        • 3

چطور اینکار رو انجام دادین من هر کاری کردم نشدمن نیاز مبرم به این کار دارم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

نوشته اصلی توسط hossein69
          چطور اینکار رو انجام دادین من هر کاری کردم نشدمن نیاز مبرم به این کار دارم
          سلام دوست عزیز
          به انجمن اکسل ایران خوش آمدید.
          در فایل ارسالی دوست عزیزم جناب iranveld ماکرویی ضبط شده که برای مشاهده آن، پس از باز نمودن فایل اکسل و با فشردن کلیدهای ترکیبی

Alt+F11 می تونید وارد محیط ویژوال (کدنویسی) شوید و با باز کردن Module1 می تونید مراحل ضبط ماکرو رو مشاهده نمایید.
          موفق باشید.
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..