تکرار اعداد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • نسرین عطار

• 2014/06/23
    • 38

تکرار اعداد

با سلام و قبولی طاعات دوستان اگر من بخام در اکسل یک سری اعداد ترتیبی به تعداد 365 روز تکرار بشه چکار باید بکنم.
    مثلا میخام بعد 365 روز اول جلوی همشون بنویسه 1 برای 365 روز دوم جلوی همشون بنویسه 2 و 365 روز سوم بنویسه 3 و الی آخر چون تعداد سری من زیاده میخوام خودش این تکرار رو انجام بده با کدوم دستور می تونم انجامش بدم؟؟
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

اولین ستون یا سطر را که بصورت دستی در دو تا سلول عدد یک را وارد کرده و سپس مارک نموده و از گوشه سمت چپ قسمت مارک شده برای 365 سلول با موس درگ کنید . برای ستونها و یا سطرهای بعدی کافیست در دو تا سلول عدد مورد نظر را وارد کرده و سپس هر دو را مارک نموده و بر روی مربع کوچک سمت چپ کلیک نمایید یا مطابق تصویر عمل نمایید.
    Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	235.5 کیلو بایت
ID:	126517

کامنت

• نسرین عطار

• 2014/06/23
      • 38

Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	201.6 کیلو بایت
ID:	126518
      نوشته اصلی توسط iranweld
      با سلام

اولین ستون یا سطر را که بصورت دستی در دو تا سلول عدد یک را وارد کرده و سپس مارک نموده و از گوشه سمت چپ قسمت مارک شده برای 365 سلول با موس درگ کنید . برای ستونها و یا سطرهای بعدی کافیست در دو تا سلول عدد مورد نظر را وارد کرده و سپس هر دو را مارک نموده و بر روی مربع کوچک سمت چپ کلیک نمایید یا مطابق تصویر عمل نمایید.
      [ATTACH=CONFIG]7521[/ATTACH]
      تشکر میکنم ولی داده های من خیلی زیادن با درگ دستی نمیشه 1000 تا سری دارم و باید به ترتیب 1-2-3 و....1000 بنویسه که دستی تا 50 رفتم ولی خسته می کنه کدی نداره؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

با سلام
        یک فایل نمونه ارسال کنید تا با ویژوال بیسیک فرمول نویسی بشه یا راه دیگری پیشنهاد بشه

کامنت

• ebitary

• 2012/06/12
          • 53
          • 79.00

نوشته اصلی توسط نسرین عطار
          با سلام و قبولی طاعات دوستان اگر من بخام در اکسل یک سری اعداد ترتیبی به تعداد 365 روز تکرار بشه چکار باید بکنم.
          مثلا میخام بعد 365 روز اول جلوی همشون بنویسه 1 برای 365 روز دوم جلوی همشون بنویسه 2 و 365 روز سوم بنویسه 3 و الی آخر چون تعداد سری من زیاده میخوام خودش این تکرار رو انجام بده با کدوم دستور می تونم انجامش بدم؟؟
          سلام
          با اجازه اساتید
          فایل پیوست را مشاهده کنید
          فایل های پیوست شده
          [CENTER]:wcom:[/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

با سلام
            فایل پیوست با ویژوال بیسیک تهیه شده لطفا ملاحظه و اعلام نظر بفرمایید
            Last edited by iranweld; 2015/06/23, 11:51.

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1522
              • 71.67

اگر داده هايتان از رديف اول شروع مي شود از فرمول زير مي توانيد استفاده کنيد:
              کد PHP:
              =ceiling(row()/365;1
              اگر از رديف x ام شروع مي شود از اين يکي:
              کد PHP:
              =ceiling((row()-(x-1))/365;1
              اگر در مورد درگ کردن فرمول هم مشکل داريد بفرماييد تا يک راه ساده خدمتتان عرض کنم
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                • 3341

نوشته اصلی توسط iranweld
                با سلام
                فایل پیوست با ویژوال بیسیک تهیه شده لطفا ملاحظه و اعلام نظر بفرمایید
                فایل پیوست اصلاح شد چون تصویر ارسالی شما را ندیده بودم
                فایل های پیوست شده
                Last edited by iranweld; 2015/06/23, 12:31.

کامنت

• نسرین عطار

• 2014/06/23
                  • 38

از همه دوستان سپاسگزارم من انجام میدم اگر اشکالی پیش بیاد مزاحمتون میشم.

کامنت

• نسرین عطار

• 2014/06/23
                    • 38

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                    اگر داده هايتان از رديف اول شروع مي شود از فرمول زير مي توانيد استفاده کنيد:
                    کد PHP:
                    =ceiling(row()/365;1
                    اگر از رديف x ام شروع مي شود از اين يکي:
                    کد PHP:
                    =ceiling((row()-(x-1))/365;1
                    اگر در مورد درگ کردن فرمول هم مشکل داريد بفرماييد تا يک راه ساده خدمتتان عرض کنم
                    لطفا درگ کردن را توضیح بدین؟
                    و اینکه داخل پارانتز row و به جای x چی باید بذارم؟
                    توروخدا ببخشین من زیاد حرفه ای نیستم در اکسل-بودن در جمع شما استادان و حرفه ای ها باعث افتخاره

کامنت

• Ali Parsaei
                      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                      • 1522
                      • 71.67

نوشته اصلی توسط نسرین عطار
                      لطفا درگ کردن را توضیح بدین؟
                      و اینکه داخل پارانتز row و به جای x چی باید بذارم؟
                      توروخدا ببخشین من زیاد حرفه ای نیستم در اکسل-بودن در جمع شما استادان و حرفه ای ها باعث افتخاره
                      خواهش مي کنم،
                      داخل پرانتز row هيچ چيز نبايد بنويسيد، تابع row تابعي است که شماره سطر يک سل را نشان مي دهد، مثلا" اگر در يک سل بنويسيد (row(a4= نتيجه شماره رديف سل a4 يعني عدد "چهار" خواهد بود، اما اگر داخل پرانتز آن چيزي ننويسيد شماره سطر همان سل که تابع در آن نوشته شده را نشان خواهد داد.
                      بنابراين اگر در سل b1 بنويسيد ()row= و آن را در خانه هاي پاييني درگ کنيد، به ترتيب در خانه b1 نتيجه 1 و درخانه b2 نتيجه 2 و در خانه b3 نتيجه 3 و ..... به دست خواهد آمد.
                      حال اگر اين نتيجه را در تک تک سل ها تقسيم بر 365 کنيم چه خواهد شد؟ (يعني بنويسيم 365/()row=)
                      تا سل b365 (يعني 365 سل اول) هيچ نتيجه اي بيشتر از يک نخواهد بود.
                      در 365 سل دوم هيچ نتيجه اي بيشتر از دو نخواهد بود.
                      به همين ترتيب الي آخر
                      حال اگر يک تابع ceiling (که يکي از توابع رند کننده اعداد است) را به فرمول اضافه کنيم (مطابق نمونه اي که بريتان نوشتم) در نتيجه تمام اعداد کوچکتر يا مساوي يک به عدد يک و تمام اعداد کوچکتر يا مساوي دو به عدد دو و ...... تبديل گشته و نتيجه مورد نظر شما حاصل خواهد شد.
                      فقط يک مشکلي وجود دارد، اگر ستون داده هاي شما از سطر اول شروع نشده باشد با فرمول فوق به مشکل برخواهيد خورد.
                      زيرا ما مي خواهيم تابع ()row براي اولين داده ما در جدول داده هايمان جواب يک را بدهد و براي دومين داده جواب دو و به همين ترتيب الي آخر،
                      ولي اگر فرضا" اولين داده ما در سطر نهم باشد جواب تابع ()row براي اولين داده ما عدد نه خواهد بود!
                      يعني ما بايد 8 تا از آن کم کنيم تا پاسخ "يک" به دست آيد. يعني بايد بنويسيم: 8-()row
                      به همين ترتيب اگر اولين داده ما در سطر x باشد بايد بنويسيم: (row()-(x-1
                      و اما در مورد درگ کردن، اگر داده هايتان خيلي خيلي زياد است مي توانيد به صورت زير عمل کنيد:
                      فرض کنيم داده هاي شما در خانه a1 تا a8000 باشد
                      خانه b8000 را انتخاب کنيد
                      (براي انتخاب b8000 اين کار را هم مي توانيد انجام دهيد: خانه a1 را انتخاب کرده و دگمه کنترل و فلش سمت پايين کيبورد را همزمان فشار دهيد، با اين کار آخرين داده شما يعني خانه a8000 در حال انتخاب قرار خواهد گرفت البته به شرطي که ميان داده ها خانه خالي نداشته باشيد، بعد به راحتي خانه b8000 که خانه کناري a8000 است را مي توانيد انتخاب کنيد)
                      حال دگمه کنترل و شيفت و فلش سمت بالاي کيبورد را همزمان فشار دهيد، با اين کار کل خانه هاي b1 تا b8000 در حال انتخاب قرار خواهند گرفت.
                      حالا در نوار فرمول بالاي اکسل (جلوي آنجايي که نوشته fx) فرمول مورد نظر را تايپ کرده و سپس دگمه هاي کنترل و اينتر را همزمان فشار دهيد.
                      کار تمام است!
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
                        • 2011/10/19
                        • 4377
                        • 70.00

با سپاس از دوستان جواب های متفاوتی داده شده اگر مشکل حل نشد مجددا پیام بدید تا بررسی بشه
                        [CENTER]
                        [SIGPIC][/SIGPIC]
                        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..