سؤال در رابطه با کد نویسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • SCANIA

• 2015/07/05
    • 7

سؤال در رابطه با کد نویسی

عرض ادب و احترام خدمت اساتید گرامی

من از خدمتتون یک سؤال داشتم.

Click image for larger version

Name:	7-6-2015 10-04-11 AM.jpg
Views:	1
Size:	38.5 کیلو بایت
ID:	143898

قصد دارم فایلی تهیه کنم که ضریب زلزله یک ساختمانو محاسبه کنه . ضریب زلزله وابسته به نوع خاک زیر ساختمان ( SOIL TYPE )

و میزان خطرپذیری منطقه ( RISK ) می باشد. در واقع کاربر باید یکی از 4 گروه نوع خاک و یکی از دو گروه خطرپذیری را انتخاب کند

سپس برنامه باید پارامتر S را که از سلول طلاقی دو معیار نوع خاک و خطرپذیری که توسط کاربر انتخاب شده را استخراج کند.

مشکل من اینه که اگر پارامتر S فقط دارای یک شرط بود از دستور Vlookup استفاده می کردم، اما اینجا برای استخراج

پارامتر S از جدول دو شرط ( نوع خاک و میزان خطرپذیری ) وجود دارد .

مثلا در صورتی که کاربر نوع خاک را تیپ 3 و میزان خطر پذیری را High & Very High Risk انتخاب کند، برنامه باید

از ردیف پنجم و ستون پنجم پارامتر S را نشان و در صورتی که کاربر نوع خاک را تیپ 3 و میزان خطر پذیری را Low & Middle Risk

انتخاب کند، برنامه باید از ردیف پنجم و ستون چهارم پارامتر S را نشان دهد.

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید .

با تشکر از شما
    [I]I Have not Much Things [B][COLOR=#ff0000]To Do[/COLOR][/B] . But I've Lots Of Things [B][COLOR=#ff0000]NOT TO DO[/COLOR][/B] !!

[/I]
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط SCANIA
    عرض ادب و احترام خدمت اساتید گرامی

من از خدمتتون یک سؤال داشتم.

[ATTACH=CONFIG]7677[/ATTACH]

قصد دارم فایلی تهیه کنم که ضریب زلزله یک ساختمانو محاسبه کنه . ضریب زلزله وابسته به نوع خاک زیر ساختمان ( SOIL TYPE )

و میزان خطرپذیری منطقه ( RISK ) می باشد. در واقع کاربر باید یکی از 4 گروه نوع خاک و یکی از دو گروه خطرپذیری را انتخاب کند

سپس برنامه باید پارامتر S را که از سلول طلاقی دو معیار نوع خاک و خطرپذیری که توسط کاربر انتخاب شده را استخراج کند.

مشکل من اینه که اگر پارامتر S فقط دارای یک شرط بود از دستور Vlookup استفاده می کردم، اما اینجا برای استخراج

پارامتر S از جدول دو شرط ( نوع خاک و میزان خطرپذیری ) وجود دارد .

مثلا در صورتی که کاربر نوع خاک را تیپ 3 و میزان خطر پذیری را High & Very High Risk انتخاب کند، برنامه باید

از ردیف پنجم و ستون پنجم پارامتر S را نشان و در صورتی که کاربر نوع خاک را تیپ 3 و میزان خطر پذیری را Low & Middle Risk

انتخاب کند، برنامه باید از ردیف پنجم و ستون چهارم پارامتر S را نشان دهد.

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید .

با تشکر از شما

سلام دوست عزیز
    یک روش اینه که از ترکیب دستورات index و match استفاده کنید. به این صورت:
    کد:
    =INDEX(B2:C5;MATCH(F3;A2:A5;0);MATCH(G3;B1:C1;0))

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام
      با توجه به فرمول ارائه شده توسط مهندس قاسمیان فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید
      فایل های پیوست شده

کامنت

• SCANIA

• 2015/07/05
        • 7

نوشته اصلی توسط amir ghasemiyan

سلام دوست عزیز
        یک روش اینه که از ترکیب دستورات index و match استفاده کنید. به این صورت:
        کد:
        =INDEX(B2:C5;MATCH(F3;A2:A5;0);MATCH(G3;B1:C1;0))
        جناب قاسمیان با تشکر از لطف شما .

خیلی سپاس گزارم .
        [I]I Have not Much Things [B][COLOR=#ff0000]To Do[/COLOR][/B] . But I've Lots Of Things [B][COLOR=#ff0000]NOT TO DO[/COLOR][/B] !!

[/I]

کامنت

• SCANIA

• 2015/07/05
          • 7

نوشته اصلی توسط iranweld
          با سلام
          با توجه به فرمول ارائه شده توسط مهندس قاسمیان فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید
          بابت فایل پیوست واقعاً ممنونم، لطف بزرگی کردید .

فقط سؤالی که واسم پیش آمده اینه که آیا "sheet1"موجود در فایل پیوست با اون"by row and column " ارتباطی داره ؟

[/I]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

نوشته اصلی توسط SCANIA
            بابت فایل پیوست واقعاً ممنونم، لطف بزرگی کردید .

فقط سؤالی که واسم پیش آمده اینه که آیا "sheet1"موجود در فایل پیوست با اون"by row and column " ارتباطی داره ؟
            با سلام
            ارتباطی نداره فقط نام شیت هستش

کامنت

چند لحظه..