تست هوش:)
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
کامنت
-
کامنت
-
کامنت
-
چه با اطمينان هم جواب دادم و به خيال اينکه صد درصد درست است پيش پيش معماي بعد را مطرح کرده بودم.
اشکل ندارد! ضايع شدم تلافي اش در آمد!
22 سال درست است؟
با فايل اکسل جواب بدم خوب است؟
اميدوارم اين بار اشتباه نباشد!
اين هم فايل:
فایل های پیوست شدهLast edited by Ali Parsaei; 2015/07/13, 16:06.[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
حل معمای صد حیوان با اکسل
سلام دوستان،
من هم با اجازه آقا مهدی در این تاپیک شرکت می کنم
خیلی از شما معمای صد حیوان را شنیدید که می پرسه:
با 1000 تومان چطور می تونیم 100 حیوان بخریم (!) به شرطی که؛
1- قیمت هر مرغ ...........1 تومان (!)
2- قیمت هر گوسفند ...10 تومان (!)
3- قیمت هر گاو ........100 تومان (!)
4- از هر سه حیوان خریده باشیم (!)
5- فقط و فقط 100 حیوان خرید کنیم.
6- فقط و فقط 1000 تومان خرج کنیم.
حال معمای صد حیوان را با اکسل حل نمایید.
قطعاً بوسیله اکسل راههای زیاد و متنوعی برای این خرید بوجود میاد.
فایل اکسل ضروریست.
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
سلام دوستان،
فایل اکسل ضروریست.
حاج آقا شما اول برادریتو ثابت کن بعد معما طرح کن :دی
اول به سوال مطرح شده جواب بده بعد سوال بذارکامنت
-
ببينيد، الآن مجيد 33 ساله است و علي x ساله، من سن اين دو را مانند يک حالت نمودار مانند در ستونهاي سمت چپ نشان داده ام
آن قسمتي که زرد کرده ام اختلاف سن آنها است که فعلا" مجهول است.
حال فرض کنيم سن مجيد را آنقدر کم کنيم که به سن امروز علي برسد. (مثل متن سوال که گفته: وقتي مجيد به سن امروز علي بود)
يعني سن مجيد مي شود x ستونهاي سمت راست را به همين خاطر کشيدم، مثل اين است که همان ستونهاي اولي سمت چپ را به نسبت کم کرده باشيم تا سن مجيد از 33 به x برسد
بعد باز اختلاف سن علي با مجيد (در حالت جديد که مجيد x ساله است) را نيز در ستونهاي سمت راست زرد کرده ام.
طبق فرض مسئله سه برابر سن اون موقع علي مي شود 33 سال يعني سن اون موقع علي 11 بوده.
حال دو تا ستون سمت چپ و دو تا ستون سمت راست را وقتي کنار هم گذاشته ام با هم مقايسه کنيد.
مي بينيد که پايينترين حد آن که 11 است با بالاترين حد آن که 33 است در اصل به اندازه دو تا اختلاف سني آنها اختلاف دارد (دو تا قسمت زرد)
درست شد؟ يا اينکه باز گنگ است؟ يا اشتباه کرده ام؟
[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
ببينيد، الآن مجيد 33 ساله است و علي x ساله، من سن اين دو را مانند يک حالت نمودار مانند در ستونهاي سمت چپ نشان داده ام
آن قسمتي که زرد کرده ام اختلاف سن آنها است که فعلا" مجهول است.
حال فرض کنيم سن مجيد را آنقدر کم کنيم که به سن امروز علي برسد. (مثل متن سوال که گفته: وقتي مجيد به سن امروز علي بود)
يعني سن مجيد مي شود x ستونهاي سمت راست را به همين خاطر کشيدم، مثل اين است که همان ستونهاي اولي سمت چپ را به نسبت کم کرده باشيم تا سن مجيد از 33 به x برسد
بعد باز اختلاف سن علي با مجيد (در حالت جديد که مجيد x ساله است) را نيز در ستونهاي سمت راست زرد کرده ام.
طبق فرض مسئله سه برابر سن اون موقع علي مي شود 33 سال يعني سن اون موقع علي 11 بوده.
حال دو تا ستون سمت چپ و دو تا ستون سمت راست را وقتي کنار هم گذاشته ام با هم مقايسه کنيد.
مي بينيد که پايينترين حد آن که 11 است با بالاترين حد آن که 33 است در اصل به اندازه دو تا اختلاف سني آنها اختلاف دارد (دو تا قسمت زرد)
درست شد؟ يا اينکه باز گنگ است؟ يا اشتباه کرده ام؟
[ATTACH=CONFIG]7787[/ATTACH]کامنت
-
خوب، من که پيش پيش اشتباها" معما مطرح کرده بودم و جوابش را هم آقاي مکرم دادند، حالا اگر موافق باشيد جواب معماي آقا حسام را بدهيم، موافقيد؟[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
سلام دوستان،
فایل اکسل ضروریست.
خب دوستان، ظاهراً آقا امیر هم موافقند
لطفاً جواب سؤال رو بدید ( از طریق اکسل و همراه با فایل )
سپاس...[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
خدمت شما ، اینم یه جواب اکسلیفایل های پیوست شده[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
کامنت