نامگذاری محدوده ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • پیام

• 2013/10/04
    • 282
    • 62.00

نامگذاری محدوده ها

با درود به همه. چرا برخی اوقات یک محدوده رو که نامگذاری می کنیم و از این نام در فرمول استفاده می کنیم، فرمول باید در سلول متناظر با سلول فرمول دار نوشته بشه؟ توضیح بهتر در فایل پیوست شده. ممنونم.
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    البته اين نوع فرمول که نوشته ايد زياد معقول نيست، ولي در عمل چيزي که اتفاق افتاده همان است که خودتان اشاره فرموديد، يعني فرمول دارد شرط را فقط در همان سطر متناظر بررسي مي کند.
    البته من دقيقا" نمي دانم خواسته اصلي شما چه بوده ولي به يک نکته اشاره کنم بد نيست:
    اگر براي کل ستون شروط شما ثابت باشد مثلا" اينکه در کل ستون، محدوده اول اگر 01-16 بود و محدوده دوم ok بود در ستون E بنويسد: صحيح است.
    در اين صورت بايد فرمول را به صورت آرايه اي استفاده کنيد، فرمول آرايه اي را که بلد هستيد چگونه بايد وارد کرد؟
    ولي يک مشکل هنوز پا بر جا خواهد بود و آن اينکه فرمولي که شما نوشته ايد به صورت آرايه اي جواب نمي دهد و دليل آن هم تا آنجا که بررسي کردم وجود تابع AND است.
    لذا بايد دو شرط را به جاي استفاده ار تابع AND به صورت دو IF تو در تو استفاده کنيد تا جواب دهد.
    خلاصه اينکه کل محدوده متناظر اطلاعات را در ستون E را انتخاب و فرمول زير را نوشته و CTRL+SHIET+ENTER را بزنيد تا شرطي که گفتم بررسي شود:
    کد PHP:
    =IF(name="16-01";IF(number="ok";"صحیح است");""
    طبعا" اگر براي هر سطر يک سري شروط متفاوت داشته باشيد فرمول آرايه اي فوق جواب نخواهد داد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
      • 699

با سلام

با کسب اجازه از جناب پارسا عزیز

لطفا یکبار روی اولین فرمول دبل کلیک کنید (e3)و سپس آن را به تمامی ردیفها تا آخر درگ کنید.و نتیجه را اعلام کنید.

با تشکر میر

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
        • 282
        • 62.00

با سپاس از شما اساتید گرامی. جناب آقای میر عزیز. انجام دادم ولی عمل نکرد.فقط متناظر باشه عمل می کنه

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
          • 282
          • 62.00

با سپاس از شما اساتید گرامی. جناب آقای میر عزیز. انجام دادم ولی عمل نکرد.فقط متناظر باشه عمل می کنه. جناب آقای پارسای عزیز فرمول شما فقط برای 01-16 عمل می کنه. من برای مثلا 03-16 استفاده کردم جواب نداد.

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
            • 282
            • 62.00

دوست عزیز جناب پارسا، من الان نوشته شما رو دقیقتر خوندم متوجه شدم. بله در ستون e و فرمولها name تغییر میکنه. یعنی برای خونه اول 01-16 هست و برای بعدی 02-16 و ...

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1522
              • 71.67

نوشته اصلی توسط پیام
              دوست عزیز جناب پارسا، من الان نوشته شما رو دقیقتر خوندم متوجه شدم. بله در ستون e و فرمولها name تغییر میکنه. یعنی برای خونه اول 01-16 هست و برای بعدی 02-16 و ...
              راستش من متوجه نشدم بالاخره به نتيجه رسيديد يا نه؟ اگر حل نشده بفرماييد براي هر سطر چه شرطي مورد نظر شما است و نتيجه مورد نظر که مي خواهيد از فرمول مربوطه در آن سطر حاصل شود دقيقا" چه بايد باشد؟
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
                • 699

نوشته اصلی توسط پیام
                با سپاس از شما اساتید گرامی. جناب آقای میر عزیز. انجام دادم ولی عمل نکرد.فقط متناظر باشه عمل می کنه
                با سلام مجدد

در صورت امکان این راه را هم امتحان کنید( هر چند راه اول در سیستم بنده پاسخ گوبود )

ستون B را انتخاب و آن را باز حالت General خارج و به Text تبدیل کنید.( و با تغییر شماره در فرمول Ok مقابل آن فراموش نشود )

با تشکر میر

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
                  • 282
                  • 62.00

دوست عزیزم جناب میر ضمن سپاس متاسفانه جواب نداد. استاد گرامی جناب پارسا با درود. خیر حل نشده الان دو تا مشکل دارم اولا اینکه این فرمول ظاهرا در سلول های مرج شده خطا میگیره و اجازه محاسبه نمیده دوم اینکه من میخوام مثلا فرمول وقتی برای 04-16 در هر کجای ستون e نوشته بشه نشون بده که 03-16 صحیحه. نه اینکه فقط روبروی خودش ضمنا عدد 03-16 در سلول های مختلف عوض میشه. یعنی یک بار 03-16 هست برای یک سلول دیگه 04-16 .... . بگذارید اینطور بگم من میخوام چیزی درست کنم که حالت مانیتورینگ یک فرایند رو داشته باشه. مثلا آیتم 03-16 وقتی صحیح باشه نشون داده بشه. همینطور وقتی 05-16 و..... امیدوارم تونسته باشم مشکلم رو بیان کرده باشم.

کامنت

• mohammad_ashooryan

• 2014/08/13
                    • 480
                    • 80.00

سلام
                    شيت2 فايل پيوست رو ببينيد اين منظورتونه (اطلاعات شما در شيت1 مي باشد.)
                    New Microsoft Excel Worksheet (2) (2).xlsx

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
                      • 282
                      • 62.00

محمد جان از زمانی که گذاشتی ممنونم. ولی این نبود. هر چند از روش شما در جای دیگه استفاده کردم و عالی بود. ولی توی فایل پیوست شده بهتر توضیح دادم.
                      فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
                        • 3341

نوشته اصلی توسط پیام
                        محمد جان از زمانی که گذاشتی ممنونم. ولی این نبود. هر چند از روش شما در جای دیگه استفاده کردم و عالی بود. ولی توی فایل پیوست شده بهتر توضیح دادم.
                        با سلام

فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید
                        فایل های پیوست شده
                        Last edited by iranweld; 2015/07/11, 15:56.

کامنت

• ebitary

• 2012/06/12
                          • 53
                          • 79.00

نوشته اصلی توسط پیام
                          سلام
                          با اجازه اساتید
                          این فایل رو ملاحظه بفرمایید
                          فایل های پیوست شده
                          [CENTER]:wcom:[/CENTER]

کامنت

• پیام

• 2013/10/04
                            • 282
                            • 62.00

از لطف همه شما ممنونم. بسیار عالی بود. حالا یک موضوع دیگه هم هست که ممنون میشم پاسخ بدید. توضیح در فایل پیوست اومده.
                            فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
                              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                              • 1522
                              • 71.67

نوشته اصلی توسط پیام
                              از لطف همه شما ممنونم. بسیار عالی بود. حالا یک موضوع دیگه هم هست که ممنون میشم پاسخ بدید. توضیح در فایل پیوست اومده.

روش کار که با فرمول if و vlookup است، مثلا" به فرض اينکه خانه j3 ايستگاه اول 02-16 باشد بايد فرمول زير را در آن بنويسيد:
                              کد PHP:
                              =if(vlookup(n6;b3:f12;2;false)="ok";"صحيح است";""
                              منتهي بايد ساختار را به نحوي تنظيم کنيد که با درگ کردن، راحت فرمولها بست پيدا کنند، ولي اگر اصرار به همين ساختار داريد بايد ترفندي انديشيد تا فرمول نويسي راحت تر گردد.
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..