با سلام خدمت دوستان عزیز.من قصد نوشتن برنامه محاسبه قیمت تمام شده را در اکسل دارم.در قسمت تسهیم نیاز دارم از فرمول sumifs در vba استفاده کنم.فرمول را نوشتم ولی در یک سلول جواب می گیرم.(وقتی محدوده فقط یک سلول باشه)
Sub sumifs()
Dim zareeb As Range
Dim marcaz As Range
Dim mabna As Range
Set zareeb = Sheets("sharing").Range("d2
1000000")
Set marcaz = Sheets("sharing").Range("b2:b1000000")
Set mabna = Sheets("sharing").Range("c2:c1000000")
Range("aa5:eb5").Formula = WorksheetFunction.sumifs(zareeb, marcaz, Range("aa2"), mabna, Range("y5")) / WorksheetFunction.sumifs(zareeb, mabna, Range("y5")) * Range("z5")
End Sub
وقتی محدوده سلول را افزایش می دهم (قسمت های لایت شده) جواب همه یک عدد می شه.می خوام یه فرمولی بنویسم که تومحدوده سلول های مشخص شده جواب بده.خودم فکر می کنم علت مربوط به( " range("aa2 می باشد.یعنی وقتی فرمول را در سلول ab5 لحاظ می کند باز همون aa2 رادر نظر می گیره باید ab2 را در نظر بگیرد با تشکر
Sub sumifs()
Dim zareeb As Range
Dim marcaz As Range
Dim mabna As Range
Set zareeb = Sheets("sharing").Range("d2

Set marcaz = Sheets("sharing").Range("b2:b1000000")
Set mabna = Sheets("sharing").Range("c2:c1000000")
Range("aa5:eb5").Formula = WorksheetFunction.sumifs(zareeb, marcaz, Range("aa2"), mabna, Range("y5")) / WorksheetFunction.sumifs(zareeb, mabna, Range("y5")) * Range("z5")
End Sub
وقتی محدوده سلول را افزایش می دهم (قسمت های لایت شده) جواب همه یک عدد می شه.می خوام یه فرمولی بنویسم که تومحدوده سلول های مشخص شده جواب بده.خودم فکر می کنم علت مربوط به( " range("aa2 می باشد.یعنی وقتی فرمول را در سلول ab5 لحاظ می کند باز همون aa2 رادر نظر می گیره باید ab2 را در نظر بگیرد با تشکر
کامنت