نحوه انتقال یک گروه اقلام به شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • monaliza142003
    • 2015/05/20
    • 1

نحوه انتقال یک گروه اقلام به شیت دیگر

با سلام

دوستان من تازه واردم
    اکسل رو به صورت کد نویسی زیاد بلد نیستم
    .........
    یه فایل آماری گمرک دارم(البته مشکل همیشه منه) و از توی اون میخوام یه گروه کالایی رو که در فایل پخش هست رو انتخاب کنم و همه رو به شیت دیگه انتقال بدم یا پیست کنم
    مثلا در فایل زیر گروه کالایی تعرفه شماره
    09109990
    رو کلا انتقال بدم به شیت دیگه. یا هرچی کالا در مورد پوشاک هست انتخاب بشه بفرستم شیت دیگه.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید
  • mobinsaffarpour

• 2013/05/25
    • 176

شما میتونید از طریق فیلتر کردن همین کار رو انجام بدین و نیازی به کدنویسی نیست.

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
      • 347
      • 45.00

نوشته اصلی توسط mobinsaffarpour
      شما میتونید از طریق فیلتر کردن همین کار رو انجام بدین و نیازی به کدنویسی نیست.
      درکش میکنم با فیلتر کردن هم سخته این آمار ها معلوم نیست تا کجا ادامه داره فیلتر کردن و کپی کردن احتمالا تا قبل از این انجام میداده
      :min10::min18::min13::min22:

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

نوشته اصلی توسط monaliza142003
        با سلام

دوستان من تازه واردم
        اکسل رو به صورت کد نویسی زیاد بلد نیستم
        .........
        یه فایل آماری گمرک دارم(البته مشکل همیشه منه) و از توی اون میخوام یه گروه کالایی رو که در فایل پخش هست رو انتخاب کنم و همه رو به شیت دیگه انتقال بدم یا پیست کنم
        مثلا در فایل زیر گروه کالایی تعرفه شماره
        09109990
        رو کلا انتقال بدم به شیت دیگه. یا هرچی کالا در مورد پوشاک هست انتخاب بشه بفرستم شیت دیگه.

خیلی ممنون میشم کمکم کنید
        سلام،
        فيلتر کردن و سورت کردن در اکسل را بلديد؟
        شما رديف جمع پاييني را حذف کنيد، بعد با فليتر کردن به راحتي مي توانيد موارد مورد نظر را انتخاب و به شيت جديد انتقال دهيد، اگر بر حسب تعرفه کالا موارد را سورت کنيد کار کردن برايتان شايد راحت تر هم بشود،
        مثلا" اگر موارد محدود باشد مي شود مستقيما" به محل تعرفه مورد نظر رفته و به صورت دستي موارد را انتخاب کرد، البته اينکه گفته ايد:
        "يک گروه کالايي که در فايل پخش هست" را نفهميدم يعني چه! يعني يک فايل ديگر داريد که در آن بايد مشخص شود چه چيزي بايد انتخاب گردد؟
        براي انتخاب راحت تر قسمت فيلتر شده نيز مي توانيد از کليدهاي کنترل و شيفت و دگمه هاي جهت دار کيبورد به طور همزمان استفاده کنيد.
        اگر توضيحات بيشتر مورد نياز است بفرماييد تا خدمتتان عرض کنم.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
          • 149

سلام با توجه به برداشتم از صحبت هاتون يک فايل تهيه کردم .
          در اين فايل يک شيت جديد به نام "گروه کالايي" ايجاد شده که در آن با وارد کردن کد تعرفه مورد نظر با استفاده از فرمول نويسي اطلاعات مربوط به کد نمايش داده ميشه . اين اطلاعات منتقل داده نميشه به اين معني که cut بشه تنها به صورت پويا نمايش داده ميشه در واقع copy ميشه .
          پس از وارد کردن کد تعرفه صبر کنید تا عملیات محاسبه به پایان برسد. موفق باشید.
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
            • 3341

با سلام

در فایل پیوست ابتدا برای کد مورد نظر شیت ایجاد شده ، و سپس کل سطرهایی که کد مشابه دارند به شیت ایجاد شده منتقل میگردند

لینک دانلود

روش راحتتر استفاده از pivot table میباشد

لینک دانلود
            Last edited by iranweld; 2015/07/27, 19:40.

کامنت

• mch2v

• 2014/03/17
              • 62

نوشته اصلی توسط DOLFIN
              سلام با توجه به برداشتم از صحبت هاتون يک فايل تهيه کردم .
              در اين فايل يک شيت جديد به نام "گروه کالايي" ايجاد شده که در آن با وارد کردن کد تعرفه مورد نظر با استفاده از فرمول نويسي اطلاعات مربوط به کد نمايش داده ميشه . اين اطلاعات منتقل داده نميشه به اين معني که cut بشه تنها به صورت پويا نمايش داده ميشه در واقع copy ميشه .
              پس از وارد کردن کد تعرفه صبر کنید تا عملیات محاسبه به پایان برسد. موفق باشید.

فايل هاي پيوست شده
              ببخشید میشه کدهای این فایل (مخصوصا small) رو دقیقا توضیح بدید.
              ممنون

کامنت

• DOLFIN

• 2014/01/18
                • 149

سلام.
                در این فرمول ابتدا با استفاده از index محدوده ای را که می خواهیم اطلاعات آن را داشته باشیم را تعیین می کنیم به این صورت :
                کد HTML:
                =INDEX(export!C:C,
                سپس با استفاده از if در قسمت دوم index این شرط را می گذاریم که اگر فلان مقدار ستون برابر مقدار مورد نظر ما بود شمار سطرش را نشان بده و در غیر این صورت خالی بگذار به این صورت :
                کد HTML:
                =INDEX(export!C:C;IF(export!C:C=$B$1;ROW(export!A:G);"")
                تا اینجا فرمول ما تنها یک مقدار را نشان می دهد زیرا در فرمول ما تعیین نشده که قرار است کدام سطر مقدار آن را نشان بدهد برای همین از small استفاده می کنیم تا با درگ کردن فرمول تمام مقادیر نمایش داده شود :
                * همانطور که مشاهده می شود در فرمول زیر در قسمت دوم small از ()row استفاده شده ، این تابع در واقع برای راحتی کار استفاده شده تا مجبور نباشیم شماره ها را خودمان به صورت دستی وارد کنیم.
                کد HTML:
                =INDEX(export!C:C;SMALL(IF(export!C:C=$B$1;ROW(export!A:G);"");ROW(export!A1)
                در نهایت iferror را به فرمول اضافه می کنیم تا از پیغام خطاها جلوگیری کنیم و فرمول را به صورت آرایه ای ایجاد میکنیم و به سلول های دیگر تعمیم می دهیم.
                در آخر لازم است توضیح بدم که شما ابتدا حتما باید با ساختار توابع اکسل آشنا بشید و از طریق همین سایت و سایت های مشابه می تونید اینکار را انجام بدید . بعد از آشنایی به راحتی میتونید با تجزیه فرمول های پیشرفته و ابزارهای موجود در اکسل با نحوه عملکرد آن ها آشنا بشید.
                [CENTER][FONT=times new roman][SIZE=7][I][B][COLOR=#0000ff] خانه اکسل - [url]http://excelhouse.blog.ir[/url][/COLOR][/B][/I][/SIZE]
                [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..