انتقال هوشمند برخی از سطرها از یک شیت به شیت دیگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • esmail

• 2015/08/06
    • 5

انتقال هوشمند برخی از سطرها از یک شیت به شیت دیگر

با سلام
    دوستان به صورت مبرم به یک راهنمایی نیاز دارم تا بتوانم اطلاعات یک شیت اکسل را به صورت هوشمند وارد شیت دیگر کنم.
    من یک شیت اکسل دارم دقیقا مشابه فایل ارسال شده اما این شیت اکسل بار بعد ممکن است محل ردیف ها جابجا شود
    تنها چیزی که بین فایل های مختلف اکسل بنده مشترک است اما محل ان جابجا می شود نام نمادهاست
    جلوی نمادها قیمت هر سهم نوشته شده است.
    حال من میخاهم از این شیت ها اطلاعات را به صورت خودکار خروجی بگریم در یک شیت دیگر مثلا سطر مربوط به نماد های خودرو، خپارس، خاور رو به صورت اتوماتیک به شیت دیگر انتقال دهد. با توجه به تعداد زیاد ردیف ها (400 ردیف مربوط به 400 نماد) گشتن تک به تک دنبال نمادهای دلخواه (مثلا 50 نماد) به صورت هر روزه کار دشواری است من می خواهم این نمادها رو فقط در یک شیت داشته باشم.
    درضمن هر روز جای سطرهای این نمادها عوض می شود و فایل اکسلی که در اختیار دارم 400 نماد با جابجایی بین سطرهاست.

با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام

با استفاده از امکانات pivot table براحتی میتوانید از آیتم های مورد نظر بصورت تکی یا چندتایی گزارشگیری نمایید

لینک PIVOT TABLE
    Last edited by iranweld; 2015/08/06, 09:31.

کامنت

• esmail

• 2015/08/06
      • 5

با سلام، تشکر از ارسال خوب حضرتعالی
      از طریق لینک بالا فایل اکسل pivot table رو دانلود کردم. ایا درست متوجه شدم دفعه های بعد بایستی شیت اکسل دلخواه را در شیت با نام export به صورت دستی وارد کنم و در Sheet 1 از طریق ایتم های مد نظر گزارش گیری کنم. درسته؟

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
        • 3341

نوشته اصلی توسط esmail
        با سلام، تشکر از ارسال خوب حضرتعالی
        از طریق لینک بالا فایل اکسل pivot table رو دانلود کردم. ایا درست متوجه شدم دفعه های بعد بایستی شیت اکسل دلخواه را در شیت با نام export به صورت دستی وارد کنم و در Sheet 1 از طریق ایتم های مد نظر گزارش گیری کنم. درسته؟
        با سلام

برای یادگیری pivot table این لینک را مطالعه بفرمایید

لینک یک سایت خارجی

چون در صورت تغییر دیتا در شیت اطلاعات پیوت تیبل نیاز به رفرش دارد و باید در صورت تغییر دیتا کلید ALT+F5 را فشرد یا از لینک زیر AUTO REFRESHکنید
        این لینک را مطالعه بفرمایید
        Last edited by iranweld; 2015/08/06, 13:19.

کامنت

• esmail

• 2015/08/06
          • 5

با تشکر و سپاس از وقتی که گذاشتین
          در صورتی که اطلاعات صفحه جدول و جای نمادها را تغییر دهیم و مجددا لیست گزارش را رفرشن نماییم برخی از نمادها حذف و برخی دیگر حتی اضافه می شوند.که دلیل این موضوع را نمیدانم. تا حدی 50 درصد رکوردهای مورد نظر را گزارش گیری می کند اما به مجرد تغییر در محل و یا افزوده یا کم کردن نمادها در صفحه جدول به نمادهای صفحه گزارش گیری کم یا اضافه می شود.

کامنت

• esmail

• 2015/08/06
            • 5

لینکها رو مطالعه کردم، مشکلی با رفرش دستی ندارم و زمان زیادی ازم نمیگره تنها مشکل تغییر در صفحه گزارش است که با جابجایی یا افزودن نمادها در صفحه جدول صفحه گزارش گیری تغییر می کند که مجددا بایستی حدود 100 نماد را به صورت دستی در بخش گزارش گیری تعریف کرد که خودش زمان براست (اطلاعات صد نماد را در صفحه گزارش گیری وارد نمودم و با رفرش کردن خوشبختانه تمامی اعداد مربوط به 100 نماد را اورد اما وقتی کل صفحه جدول ورودی اطلاعات خام را تغییر دادم و اعداد را اپدیت کردم صد نماد گزارش من تبدیل به 200 نماد شد). مشکل جدول ما تغییر در محل ردیف جدول ورودی داده های اولیه است که ظاهرا اکسل نمی تواند محل دقیق را مجددا شناسایی کند یا اینکه بنده از ان اطلاعی ندارم. بازهم ممنون از وقتی که گذاشتین.

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
              • 3341

با سلام

فایل پیوست را ملاحظه بفرمایید ان شاالله جواب سوالات خود را دریافت نمایید
              فایل های پیوست شده

کامنت

• esmail

• 2015/08/06
                • 5

یه دنیا ممنون، الحق و النصاف استادین. تشکر
                ممنونم به خاطر سخاوت بی حد نصاب iranweld

کامنت

چند لحظه..