حذف کردن رکورد های تکراری و بازنگری در ستون ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohsen158
    • 2015/08/09
    • 1

حذف کردن رکورد های تکراری و بازنگری در ستون ها

باسلام
    بنده یه سئوال داشتم من کارمند یک شرکت هستم که هر روز فایل اکسلی با تعداد رکورد 3000 برای کنترل کردن دارم این فایل حاوی نام شماره ملی و شماره شبای حساب هست بنظر شما بهترین و راحت ترین راه برای مطابقت نام و شماره شبای حساب کدومه
    2 من راهی دارم که فکر می کنم بهتر باشه ما با تعداد نیروهامون هر روز شماره شبای افراد رو در سیستممون می زنیم و با نام فرد مطابقت می دیم حال اگر فایلی درست کنیم حاوی شماره حساب درست و هر روز با فایل جدید روزمون مطابقت بدیم و رورشی برای حذف اطلاعات تکراری داشته باشیم هر روز از تعداد رکورد های داخل فایل کاسته می شه چون تکراری ها حذف شده و رکورد های غیر تکراری باقی می مونه و کنترل کردن راحت تر میشه حالا از شما خواهشمندم تابع یا فرمول استفاده را بفرمائید
    با تشکر
    Last edited by mohsen158; 2015/08/09, 22:38.
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام لطفا موضوع پست خود را به نام مناسب پست تغییر دهید تا توسط مدیر پست شما حذف نگردد ثانیا نحوه چک کردن چگونه است که شما انجام میدید؟ ثالثا یک فایل کوچک ضمیمه کنید که در فایل مشخص باشد کجا ایراد دارد که بایستی بررسی شود و کجا درست است

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

تغییرات بر روی فایل ارسالی شما از طریق ایمیل ، اعمال کردید
      دیتای کد ملی و شماره شبای فایل اکسل با دیتای موجود در بانک بایستی کامل گردد
      فایل های پیوست شده
      Last edited by iranweld; 2015/08/12, 08:28.

کامنت

چند لحظه..