من یک ستون دارم که سر ستونش اسمش هست نام که شامل چند اسم هست .و یک ستون دیگه دارم که سر ستونش اسمش هست گزارش.و میخوام اسم های منحصر به فرد رو خود اکسل از ستون نام تو ستون گزارش بنویسه.قابل ذکر هست که ستون نام هر روز ابدیت میشه و کلی اسم بهش اضافه میشه ولی من توی گزارش فقط یک بار میخوام هر اسم بیاد.با تشکر.برای راحتی بهتر فایل مشابه پیوست شد
راهنمایی جهت استخراج نام های منحصر به فرد در یک ستون
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام دوستان
من یک ستون دارم که سر ستونش اسمش هست نام که شامل چند اسم هست .و یک ستون دیگه دارم که سر ستونش اسمش هست گزارش.و میخوام اسم های منحصر به فرد رو خود اکسل از ستون نام تو ستون گزارش بنویسه.قابل ذکر هست که ستون نام هر روز ابدیت میشه و کلی اسم بهش اضافه میشه ولی من توی گزارش فقط یک بار میخوام هر اسم بیاد.با تشکر.برای راحتی بهتر فایل مشابه پیوست شد -
-
-
-
-
ممنون از لطف شما بزارگواراین هم یک فایل دیگر Dropbox - لیست کردن غیر تکراری اتوماتیک در شیت 2.xls
فایل اولی خیلی خوبه فقط باید بگین چجوری باید فرمول بدم من ویژوال بیسیک اصلا بلد نیستم .فایل دمی هم که فرمول نداره فکر کنم اشتباه فرستادینLast edited by face_2_faces; 2015/08/12, 10:31.کامنت
-
فایل دومی اتوماتیک برای شما لیست میکند نیاز به فرمول ندارهفایل های پیوست شدهکامنت
-
-
-
سلام،
بايد از يک ستون کمکي استفاده کنيد، فايل پيوست را ببينيد، اگر مشکلي در درک فرمولهايش داريد بفرماييد تا توضيح دهم:فایل های پیوست شده[SIGPIC][/SIGPIC]کامنت
-
کامنت
-
-
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت

کامنت