من 12 کارمند دارم که در سه شیفت روزکاری شب کاری و مرخصی می خوام برنامه ریزی کنم تایم شب کاری 15 شب در ماه 8 روز روزکار و 8 روز مرخصی بزای هر شخص میخوام به گونه ای برنامه ریزی کنم که 2 تا 4 روز مرخصی بین شیفت های روز و شب داشته باشم کسی میتونه برنامه ای بهم بده 12 نفر 15 شب 8 روز 8 مرخصی( 4 تا 4تا )لطفا کمک کنید
شیفت بندی پرسنل در اکسل
Collapse
X
-
عزیزم اینجا پروژه انجام نمیدن
شما باید خودت انجام بدی ، اگر سوالی در حین کار پیش اومد بپرس تا جوابتو بدن
در ضمن برای انجام پروژه : فرم درخواست پروژه -
دوست عزیز ضمن خیر مقدم به شما باید عرض کنم رسالت این مجموعه بر پایه آموزش دادن بنا شده پس بهتره که ابتدا حضرتعالی استارت کار را بزنید مرحله به مرحله پیش برید هر کجا به مشکلی خوردید و احیانا نیاز به کمک دوستان احساس شد اون را در میون بزارید تا دوستان بزرگوار بدون هیچ چشمداشتی به کمک شما شتافته و مشکلتون را حل کنن اما موضوعی که جنابعالی تشریح کردید به دلیل اینکه خیلی کلی و بدون فایل نمونه ارائه شده به قول دوست عزیمون mch2v در قد و قواره های پروژه بیان شده و اگه تمایلی به راه حل اول که در بالا ذکر کردم نداشتید می تونید بر اساس راهنمایی دوستمون به تالار پروژه تشریف ببرید وا اونجا مشکلتون را حل بفرمایید ممنون از اینکه با اکسل ایران هستید[CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
[/CENTER]کامنت
کامنت