شیفت بندی پرسنل در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rahimich
    • 2015/08/17
    • 2

شیفت بندی پرسنل در اکسل

من 12 کارمند دارم که در سه شیفت روزکاری شب کاری و مرخصی می خوام برنامه ریزی کنم تایم شب کاری 15 شب در ماه 8 روز روزکار و 8 روز مرخصی بزای هر شخص میخوام به گونه ای برنامه ریزی کنم که 2 تا 4 روز مرخصی بین شیفت های روز و شب داشته باشم کسی میتونه برنامه ای بهم بده 12 نفر 15 شب 8 روز 8 مرخصی( 4 تا 4تا )لطفا کمک کنید
  • mch2v

• 2014/03/17
    • 62

عزیزم اینجا پروژه انجام نمیدن
    شما باید خودت انجام بدی ، اگر سوالی در حین کار پیش اومد بپرس تا جوابتو بدن

در ضمن برای انجام پروژه : فرم درخواست پروژه

کامنت

• rahimich
      • 2015/08/17
      • 2

نمیتونی جواب بدی نده مجبور نیسی نظر بدی

کامنت

• mokaram
        مدير تالار اکسل و بانک اطلاعاتی

• 2011/02/06
        • 1805
        • 74.00

نوشته اصلی توسط rahimich
        نمیتونی جواب بدی نده مجبور نیسی نظر بدی
        دوست عزیز ضمن خیر مقدم به شما باید عرض کنم رسالت این مجموعه بر پایه آموزش دادن بنا شده پس بهتره که ابتدا حضرتعالی استارت کار را بزنید مرحله به مرحله پیش برید هر کجا به مشکلی خوردید و احیانا نیاز به کمک دوستان احساس شد اون را در میون بزارید تا دوستان بزرگوار بدون هیچ چشمداشتی به کمک شما شتافته و مشکلتون را حل کنن اما موضوعی که جنابعالی تشریح کردید به دلیل اینکه خیلی کلی و بدون فایل نمونه ارائه شده به قول دوست عزیمون mch2v در قد و قواره های پروژه بیان شده و اگه تمایلی به راه حل اول که در بالا ذکر کردم نداشتید می تونید بر اساس راهنمایی دوستمون به تالار پروژه تشریف ببرید وا اونجا مشکلتون را حل بفرمایید ممنون از اینکه با اکسل ایران هستید
        [CENTER][IMG]http://forum.exceliran.com/signaturepics/sigpic909_10.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..