فراخواني کد از ماکرو بيشتر از اجراي مستقيم آن حافظه اشغال مي کند؟

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

[حل شده] فراخواني کد از ماکرو بيشتر از اجراي مستقيم آن حافظه اشغال مي کند؟

سلام،
    من چندين دگمه در يک فرم دارم که کارهاي مختلف انجام مي دهند ولي يک قسمت کدشون مشابه هم است.
    (فرضا" همگي قبل از انجام عمليات مربوط به خود بايد ستون اول شيت يک را سورت کنند)
    من اون قسمت مشابه از کد را در يک ماکرو قرار دادم و در هريک دگمه هاي ياد شده ماکرو مربوطه را فراخوان کرده ام.
    از لحاظ کدنويسي قاعدتا" اين روش منطقي تر است.
    ولي يک سوال برايم پيش آمد و اون اينکه اگر به جاي ماکرو ياد شده کد مذکور را تک تک در فرمها بنويسم آيا موقع اجرا حافظه کمتري اشغال خواهد شد؟ يا فرقي نمي کند؟ يا ....
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • iranweld

• 2015/03/29
    • 3341

با سلام
    جناب آقای پارسا
    بعنوان شاگرد شما یک مورد پیدا کردم که برای افزایش سرعت اجرا بایستی در ابتدا و انتهای ماکروهایی که کار حجیم انجام میدهند اضافه شود.

Calculation Mode

Normally, Excel will recalculate a cell or a range of cells when that cell's or range's precedents have changed. This may cause your workbook to recalculate too often, which will slow down performance. You can prevent Excel from recalculating the workbook by using the statement:

Application.Calculation = xlCalculationManual
    At the end of your code, you can set the calculation mode back to automatic with the statement:

Application.Calculation = xlCalculationAutomatic

کامنت

• misammisam
      مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
      • 892
      • 64.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
      سلام،
      من چندين دگمه در يک فرم دارم که کارهاي مختلف انجام مي دهند ولي يک قسمت کدشون مشابه هم است.
      (فرضا" همگي قبل از انجام عمليات مربوط به خود بايد ستون اول شيت يک را سورت کنند)
      من اون قسمت مشابه از کد را در يک ماکرو قرار دادم و در هريک دگمه هاي ياد شده ماکرو مربوطه را فراخوان کرده ام.
      از لحاظ کدنويسي قاعدتا" اين روش منطقي تر است.
      ولي يک سوال برايم پيش آمد و اون اينکه اگر به جاي ماکرو ياد شده کد مذکور را تک تک در فرمها بنويسم آيا موقع اجرا حافظه کمتري اشغال خواهد شد؟ يا فرقي نمي کند؟ يا ....
      سلام
      به نظر من فرقی نمیکنه ، منم بارها همینو امتحان کردم ولی هیچ وقت تغییر خاصی ندیدم .
      البته رو حجم فایل تاثیر گذاره .
      [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]
      [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
      [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..